標題: 00劇場版預告III [打印本頁]

作者: dyg    時間: 2010-4-27 12:39     標題: 00劇場版預告III

[youtube]ncs8XxFrnz0[/youtube]/H;i~KQS
rV

#KI
mhY,a本站是一個為了高達而存在的網站
lockoff新機好強大......
作者: 神樣之人    時間: 2010-4-27 15:52

發現rapheal有疑似wing gundam的武器~
作者: anxty    時間: 2010-4-27 20:08     標題: 回復 #1 dyg 的帖子

我比較想要個配樂= =有冇人比到我...m:s&ca[        c
============================機動同盟 Gundam HKR}#Zh_jD
另外= =發現lockoff部機有疑似牛鋼既fin funnelgundamhk.com$Wb@        ~jC3J3V
GUNDAM,高達,GVG,EXTREME,電腦,遊戲,短片,UNICORN,動漫,AGE!g \Jl:nrJ7~P0U&X
作者: dyg    時間: 2010-4-27 21:27     標題: 回復 #3 anxty 的帖子

那是狙擊槍當浮游砲
作者: aidan10896    時間: 2010-4-29 02:02

QUOTE:
原帖由 神樣之人 於 2010-4-27 15:52 發表gundamhk.comV        @)lu/W XL
發現rapheal有疑似wing gundam的武器~

1Z^i.H;c:`#t配音: 哈哈哈哈哈哈∼
-s~'}"X8jEUBwzL本站是一個為了高達而存在的網站 gundamhk.comIT2l `,Pv
(?)
作者: dyg    時間: 2010-4-29 13:40     標題: 回復 #5 aidan10896 的帖子

GVGNP上腦?!
作者: anxty    時間: 2010-4-29 15:23     標題: 回復 #6 dyg 的帖子

GVGNP上腦+1
作者: WLISON    時間: 2010-11-28 12:56

GVGNP上腦+2
作者: Matthew1997    時間: 2011-3-3 19:06

這是第一季的劇場版嗎?
#[N*n6s8pApX2GK.{_GUNDAM,高達,GVG,EXTREME,電腦,遊戲,短片,UNICORN,動漫,AGE通常動畫的劇場版廣告都很吸引呢...
作者: UniCorn    時間: 2011-3-3 19:54

QUOTE:
原帖由 Matthew1997 於 2011-3-3 07:06 PM 發表本站是一個為了高達而存在的網站 |\D0L-z9^
這是第一季的劇場版嗎?
LV8MkOK0d6_gundamhk.com通常動畫的劇場版廣告都很吸引呢...

S[qK0gCs你呃帖就光明正大咁呃啦,喺到扮低能...
Q#M| U5lL機動同盟 Gundam HK知道00分兩季點會唔知劇場版得一套?
1`o{/z+DrTwf_GUNDAM,高達,GVG,EXTREME,電腦,遊戲,短片,UNICORN,動漫,AGE就算唔知唔識自己上網search?
_lN0w-k+h喺到問埋D白痴問題,仲要將成年前嘅帖推上嚟
作者: laukwunyin    時間: 2011-3-3 19:55

QUOTE:
原帖由 UniCorn 於 2011-3-3 19:54 發表機動同盟 Gundam HKj7TwCL6E"X
本站是一個為了高達而存在的網站9d1SXbeG/G3H7zH
你呃帖就光明正大咁呃啦,喺到扮低能...
4Tzo%{A+P        pqgundamhk.com知道00分兩季點會唔知劇場版得一套?本站是一個為了高達而存在的網站"~7{0N0xN
就算唔知唔識自己上網search?
n~3?}t qKj)z!X喺到問埋D白痴問題,仲要將成年前嘅帖推上嚟

機動同盟 Gundam HKT"a/Fa;tH m
認同+1

歡迎光臨 機動同盟 Gundam HK (http://gundamhk.com/) Powered by Discuz! 5.0.0