機動同盟 Gundam HK

Grand Chase第十一回

標題: Grand Chase第十一回
akji47 (同盟 。決鬥者)
少佐
☆流星女∼有DUEL的決心嗎?

UID 1711
精華 2
積分 4905
帖子 3845
威望 4905
金錢 0 盟幣
存款 5975 盟幣
體力 5 點
SMPC 196 COST
閱讀權限 150
註冊 2007-9-6
來自 duel世界
MP分 0
Grand Chase第十一回

Grand Chase第十一回:小愛的愛情(下)
上回提要: (費q事打- -")
到了第二天...
(愛)(睡醒):"嗯...?"
(拉)(睡醒):"啊...頭好痛..."
(愛)(醒了):"啊!!我的衣服呢..."
(拉):"係bo!!"
(愛):"你做咩都無穿衣服..唔通...我...地...地....!?"
(拉):"唔...唔係掛...?"(心想:ya,我終於k左她...)
(愛):"咁你而家想點先..."(心想:來la...話愛我la...)
(拉):"你是女的...你決定la..."(心想:"想我點...?)
(愛)(心想):"...搞錯....你仲想逃避...."
突然,他們被小莓的吵鬧嚇聲到...
(莓)(大叫+破門):"大件事了!!咦!小愛...!!你...你...們做咩!?"
(愛)(嚇到):"冇..冇咩...你剛想講咩啊..."(心想:慘了~)
(莓):"哼!暫時原諒你先la,巨石金剛突然出現係女神公園!!仲卡米基一齊"(心想:我要殺左你!!吼!!)
(愛,拉):"大件事了!!"(心想:咁好死0.0")
不一會..他們到了女神公園..
(眾):"你想把貝樂梅西亞變成點!?"
(卡,巨):"要你管?"
向Grand Chase發動攻擊...
(愛):"哼...簡單la"
平時的小愛一定能反擊,但今次卻巨石金剛同卡米基中哂攻擊...
(愛):"哇啊..."
(拉):"小愛!!可惡啊,吼!!氣爆飛刀!!"
小拉攻擊...
(卡,巨):"哼,合成必殺"
(拉):"啊!!"中招了...
(莓):"你地搞咩啊,實力下降左咁多ge?"(心想:x完ga後果@0@??)
到小莓發動攻擊...
(莓):"哼,爆怒火龍"
(卡):"哼,真無聊..." (走了)
(巨):"哼!我避" 輕易避下...
(拉):"嗚..你無事丫ma...小愛"
(愛)(想起剛才的事):"不用你管!!"
小愛衝向巨石金剛..
(愛):"受死la,龍旋斬!!"
(巨):"無用ga,巨石旋風!!"
不出巨石金剛所料...小愛被打至重傷...
(拉):"小愛!!現在該點做...."
(莓):"有了...小拉...平時女仔想聽咩丫"
(拉):"M...m...啊...唔通..."
(莓):"嗯?"
(拉):"好la!!小愛...我...我...我愛你!!"
(愛)(覺醒):"!!"
今次,在小莓的魔法下...小愛的力量倍化並上升!!
(愛):"啊!!!!必殺技!!波動槍"
(巨):"不妙!!走先"
(莓):"無走得咁易,5星魔陣!!"(鎖定巨石金剛的活動)
(拉):"無錯,氣爆飛刀!!"(加速小愛攻擊)
(巨):"!!啊~~~~~~~~~~!!"
巨石金剛被小愛同小拉的必殺技擊中,消失了...
(拉):"Yeah打敗佢了~"
(愛):"打敗了....小...小..小拉..你..你講的說話...是真..真..的嗎?"
(拉)(面紅):"嗯...嗯..."
突然,小愛向小拉KISS埋去...
(拉):"小...小....愛!!"
(愛):"別說話..."
(莓):"哼!!激氣啊!!喂!!唔好再kiss了!!"
(愛,拉)(心想):"楚你都傻..."
(莓):"喂!!唔好再kiss了!!!!!!"
???:"哼哼哼哼哼哼..."
然而...Grand Chase還不知道貝樂梅西亞將會面臨一場災禍......

DUEL?快來吧!
遊戲王m群:[email protected]

遊戲王m群:[email protected]
頂部
卍傳說高達卍
二等兵

UID 3336
精華 0
積分 76
帖子 150
威望 76
金錢 149 盟幣
存款 0 盟幣
體力 0 點
SMPC 2 COST
閱讀權限 20
註冊 2008-3-14
來自 傳說
MP分 0
點解冇我中2既來因?
仲有d新人呢?

天意~!
頂部
akji47 (同盟 。決鬥者)
少佐
☆流星女∼有DUEL的決心嗎?

UID 1711
精華 2
積分 4905
帖子 3845
威望 4905
金錢 0 盟幣
存款 5975 盟幣
體力 5 點
SMPC 196 COST
閱讀權限 150
註冊 2007-9-6
來自 duel世界
MP分 0

QUOTE:
原帖由 卍傳說高達卍 於 2008-5-31 00:53 發表
點解冇我中2既來因?
仲有d新人呢?

萊恩你搵返先前d小說有講
------------------------------------------
我追緊進度了- -
頂部