機動同盟 Gundam HK

機甲兵(0)

標題: 機甲兵(0)
Edward01
伍長
愛德華

UID 2445
精華 0
積分 653
帖子 665
威望 653
金錢 11 盟幣
存款 3469 盟幣
體力 47 點
SMPC 472 COST
閱讀權限 50
註冊 2007-11-23
來自 交替者
MP分 0
機甲兵(0)

機甲兵-序

我叫做軒昂(係名咩 = =''??)
我係一個平平凡凡的人...會有咩野事呢?

我有個好朋友叫做炎煉(咩野??)
佢係一個好火爆的人 ..不過好好人...

公元2200年1月1日...我約左炎煉玩..唉..不過佢不嬲都唔理時間 ..我足足白等1個鐘頭 ..你地一定話我你會等到1個鐘頭咩?咪呃人la.... 係因為我有NDS呀...嘻~~ ...........
BOOM.......BOOM........BOOM..........!
軒昂(我):[咩野事呀?無神神BOOM?]
炎煉:[我玩野囉...我踩地囉....]
(我轉頭)我:[你去左?呀?我足足白等左1個鐘頭呀\口/]
BOOM......BOOM.....BOOM.............!!!!
我講:[唔係你踩地呀?]
佢講:[唔係= ='']
我轉頭睇下..
係...係...機甲兵呀><!
我同炎煉講:[呢個唔係戰鬥區...唔會有機甲兵喎.....]
佢講:[係囉...]

問題:[我的好朋友係咩名?]

下回會係咩?

吹雪控的凝望
頂部
daniel06 (CHOFF)
伍長
Propeller!

UID 523
精華 0
積分 976
帖子 769
威望 976
金錢 394 盟幣
存款 0 盟幣
體力 20 點
SMPC 39 COST
閱讀權限 50
註冊 2007-6-5
MP分 0

QUOTE:
原帖由 Edward01 於 該用又un, 18 May 2008 23:19:26 +0000被矮MT用 23:19 發表
機甲兵-序

我叫做軒昂(係名咩 = =''??)
我係一個平平凡凡的人...會有咩野事呢?

我有個好朋友叫做炎煉(咩野??)
佢係一個好火爆的人 ..不過好好人...

有一日...我約左炎煉玩..唉..不 ...

説真,我真的不明白你在説什麼
不過還是加油吧

Tired.Stress.Busy. And I still have time for CPU at night, hahahaha, lucky me. Btw, I need a hug from you, dear. :(
頂部