機動同盟 Gundam HK

Grand Chase第十三回

標題: Grand Chase第十三回
akji47 (同盟 。決鬥者)
少佐
☆流星女∼有DUEL的決心嗎?

UID 1711
精華 2
積分 4905
帖子 3845
威望 4905
金錢 0 盟幣
存款 5975 盟幣
體力 5 點
SMPC 196 COST
閱讀權限 150
註冊 2007-9-6
來自 duel世界
MP分 0

------------------------------------------------
Grand Chase的第一次輸!!
上回提要:有人在貝樂梅西亞攻擊,小莓單獨制止但差點被人攻擊,杏好小拉和小愛及時趕到....

"因為佢係......"
"因為佢係卡納門的禁衛隊長羅納!!"
小拉說
"但....點解佢會向我地攻擊???"
小愛問

"我估....大約係佢身體仍被人操縱...."
小拉說
"唔理了...反正都要打ga la,我地上"
小愛說完立即用龍旋斬向羅納衝去
"唔好衝動啊,小愛"
小拉說
"哼"
羅納陰笑了一下
"哈,竟然唔閃,你死硬了,龍旋爆擊!!"
小愛說
小愛用劍打洛地上令地爆出火焰
"佢死定了"
小莓說
"唔係啊!!小心啊小愛"
小拉說
"咩啊...佢咪......啊!!"
小愛說到一半,發現背後有人影,可惜來不及了
"冰......球"
"啊!!~"
小愛中招了,結了冰
"這只是前奏....必殺!!巨大火石!!"
小愛被火石擊中,完全失去戰鬥能力!!
"小愛!!可惡啊!!可惜我們根本唔夠佢打"
小拉說
"誰說的,我上,必殺,流星火焰!!"
小莓說完立即施法
"你認為你可以用魔法咩?必殺!!魔力吸取"
羅納說
"啊~~~我感覺....我..我d力...力量..完全.....失去....了"
小莓說完,力量完全失去倒在地上
"小莓!!羅納!!你清醒點la!!"
小拉說
"哼!!我不知幾清醒!!下一個到你了"
羅納向拉思攻擊
"羅納!!我唔會同你打ga!!"
小拉說完用超快的速度閃走...
"哈哈哈,真小膽,今次...我完全勝利了,哈哈"
羅納說

拉思敗走....小莓,小愛失去戰鬥能力.....難道...貝樂梅西亞真的沒救!?

下回預告: (哈哈,自己估下la~~~~)

頂部
fing頭小吉
少尉

UID 143
精華 0
積分 5335
帖子 4405
威望 5335
金錢 0 盟幣
存款 15077 盟幣
體力 6 點
SMPC 111 COST
閱讀權限 100
註冊 2007-4-21
來自 所羅門據點
MP分 0
疑問.......
點解羅納要攻擊GC團

香港LoveLiver柒出香港是常識吧
頂部
akji47 (同盟 。決鬥者)
少佐
☆流星女∼有DUEL的決心嗎?

UID 1711
精華 2
積分 4905
帖子 3845
威望 4905
金錢 0 盟幣
存款 5975 盟幣
體力 5 點
SMPC 196 COST
閱讀權限 150
註冊 2007-9-6
來自 duel世界
MP分 0
"但....點解佢會向我地攻擊???"
小愛問

"我估....大約係佢身體仍被人操縱...."
小拉說
問左+答左
頂部
ZGF-2107 (無)
伍長

UID 736
精華 0
積分 861
帖子 707
威望 861
金錢 12 盟幣
存款 5595 盟幣
體力 0 點
SMPC 954 COST
閱讀權限 50
註冊 2007-7-1
MP分 0
小莓吃了春藥,所以說:啊~~~我感覺....我..我d力...力量..完全.....失去....了

頂部