機動同盟 Gundam HK

[youtube] 多啦A夢--少理喇叭

標題: [youtube] 多啦A夢--少理喇叭
haro
軍曹

開壇功臣  
UID 8
精華 1
積分 2807
帖子 3248
威望 2807
金錢 1670 盟幣
存款 3049 盟幣
體力 6 點
SMPC 7 COST
閱讀權限 70
註冊 2007-4-13
來自 同盟
MP分 1369
多啦A夢--少理喇叭

內容有少少18+...不過真係好好笑...XDDDD
.Yme_/S"P/?J

本帖最近評分記錄
十六夜.二三   2008-9-20 16:16  威望  +5   
頂部
hinpotato999
上等兵

UID 3104
精華 0
積分 229
帖子 346
威望 229
金錢 8 盟幣
存款 170 盟幣
體力 0 點
SMPC 0 COST
閱讀權限 30
註冊 2008-2-13
MP分 0
d聲同口形唔一[字]
頂部
小軒 (懦夫, 做左唔敢認._.)
上尉
sss就sss架喇sss, 解唔明話 ...

吹水之王  
UID 16
精華 3
積分 26051
帖子 29050
威望 26051
金錢 981 盟幣
存款 15228 盟幣
體力 58 點
SMPC 418 COST
閱讀權限 150
MP分 0
如果女人聲似番女人聲就正

頂部
haro
軍曹

開壇功臣  
UID 8
精華 1
積分 2807
帖子 3248
威望 2807
金錢 1670 盟幣
存款 3049 盟幣
體力 6 點
SMPC 7 COST
閱讀權限 70
來自 同盟
MP分 1369

QUOTE:
原帖由 hinpotato999 於 2008-9-7 20:54 發表機動同盟 Gundam HK yG Yq2H
d聲同口形唔一

*G`@
`&BI
L)b
o下...\Z2S8?&f,rd9l+F
你係指當有人聲既時候..但係個人個口冇郁??
n1_z0l(~ L定係講o個個字既發音同個口形唔o岩??
Mc;T`"w1[
b
R
如果係後者既話..GUNDAM,高達,GVG,EXTREME,電腦,遊戲,短片,UNICORN,動漫,AGE RL z)i$]2XA
我想話...
&e:Z)\Ym$Z ]/oi2Ch其實d動畫人物無論講緊咩野..個口大致上都係咁郁...本站是一個為了高達而存在的網站)?(HA6KD9E%^
sosad...
頂部
上尉

吹水之王  
UID 16
精華 3
積分 26051
帖子 29050
威望 26051
金錢 981 盟幣
存款 15228 盟幣
體力 58 點
閱讀權限 150
MP分 0

QUOTE:
原帖由 haro 於 2008-9-7 21:36 發表gundamhk.comVE9?"c^L_
GUNDAM,高達,GVG,EXTREME,電腦,遊戲,短片,UNICORN,動漫,AGEo7HV}KH
o下...
(u(MuOEGUNDAM,高達,GVG,EXTREME,電腦,遊戲,短片,UNICORN,動漫,AGE你係指當有人聲既時候..但係個人個口冇郁??gundamhk.com5yr%s1^e)Kr
定係講o個個字既發音同個口形唔o岩??
*Or`!{G4\1D機動同盟 Gundam HK如果係後者既話..
8q        Hu8j&}bp%t本站是一個為了高達而存在的網站我想話...gundamhk.com8EU3KVp,W8Md
其實d動畫人物無論講緊咩野..個口大致上都係咁郁...
y B)Rb*jgundamhk.comsosad...

GUNDAM,高達,GVG,EXTREME,電腦,遊戲,短片,UNICORN,動漫,AGEF"u?9w.J3q
靚女

E/yf r'?d
乜你咁多呢D片既-l3v#KG        Ka ?;T-_&Y]
你自製架

頂部
haro
軍曹

開壇功臣  
UID 8
精華 1
積分 2807
帖子 3248
威望 2807
金錢 1670 盟幣
存款 3049 盟幣
體力 6 點
SMPC 7 COST
閱讀權限 70
來自 同盟
MP分 1369

QUOTE:
原帖由 小軒 於 2008-9-7 22:08 發表`+Y        W.C cm
o

gundamhk.com%X        G
f[:d`

靚女
7X        }:s&[t:nVT3Z乜你咁多呢D片既
:j r6SpLr&t9jGUNDAM,高達,GVG,EXTREME,電腦,遊戲,短片,UNICORN,動漫,AGE你自製架

GUNDAM,高達,GVG,EXTREME,電腦,遊戲,短片,UNICORN,動漫,AGE't.S5}%h.c7W
先澄清..本站是一個為了高達而存在的網站pD3V
r*f$?

我唔係因為你叫"靚女"而回你..本站是一個為了高達而存在的網站2r-n3iMM N$s&I&~^
v

而係我知你段說話既對象係我(除"靚女"2字)機動同盟 Gundam HK
u4@I/fZ        R

HE6Z'g]8Z){/p
其實係個fd sd俾我..= ="
~8YcDXG
b.I機動同盟 Gundam HK
我邊有咁好心機整ar...-口-
頂部
上尉

吹水之王  
UID 16
精華 3
積分 26051
帖子 29050
威望 26051
金錢 981 盟幣
存款 15228 盟幣
體力 58 點
閱讀權限 150
MP分 0

QUOTE:
原帖由 haro 於 2008-9-7 22:12 發表)s(QLXg6KWYPa
先澄清..
%j-n5GQ$ou}I我唔係因為你叫"靚女"而回你..
F}AP$g(?iBgundamhk.com而係我知你段說話既對象係我(除"靚女"2字)本站是一個為了高達而存在的網站P,NIY#qZ

l
a*D"XGt.iu&^4U
其實係個fd sd俾我..= ="

D-Aec        Jzsv$M本站是一個為了高達而存在的網站

gundamhk.com        plN5X8xH?
何必咁慌張何必咁慌張
4I.U4Mn&b_~8\gundamhk.com我不是武松
$LOw'H-T/r,``/m本站是一個為了高達而存在的網站=====本站是一個為了高達而存在的網站f |J!}4o+Ihs
X

......

頂部
paul22247
軍曹

UID 3031
精華 0
積分 1209
帖子 954
威望 1209
金錢 0 盟幣
存款 70 盟幣
體力 251 點
SMPC 16 COST
閱讀權限 70
註冊 2008-2-5
MP分 0

QUOTE:
原帖由 haro 於 2008-9-7 22:12 發表gundamhk.com9r#oT)Y }@
gundamhk.com9vZk(Y2?8JXK ?9W
先澄清..
:PK$NQ7T,U;c本站是一個為了高達而存在的網站我唔係因為你叫"靚女"而回你..
n/he&M|而係我知你段說話既對象係我(除"靚女"2字)機動同盟 Gundam HKep@wz7V
Wk*d1Ee0D$R7_
其實係個fd sd俾我..= ="GUNDAM,高達,GVG,EXTREME,電腦,遊戲,短片,UNICORN,動漫,AGE2V0e,uH"Q8f5WZV:E

;Eo:~Uj
a|GUNDAM,高達,GVG,EXTREME,電腦,遊戲,短片,UNICORN,動漫,AGE
莫非你自認唔靚女?
頂部
上尉

吹水之王  
UID 16
精華 3
積分 26051
帖子 29050
威望 26051
金錢 981 盟幣
存款 15228 盟幣
體力 58 點
閱讀權限 150
MP分 0

QUOTE:
原帖由 paul22247 於 2008-9-7 22:17 發表 W0^&QD,F5v(F
莫非你自認唔靚女?

M[d$MR
靚女唔會大便你想唔想做靚女?

頂部
haro
軍曹

開壇功臣  
UID 8
精華 1
積分 2807
帖子 3248
威望 2807
金錢 1670 盟幣
存款 3049 盟幣
體力 6 點
SMPC 7 COST
閱讀權限 70
來自 同盟
MP分 1369

QUOTE:
原帖由 小軒 於 2008-9-7 22:15 發表gundamhk.comJ#]'g'g5vS:AJ8~

;Cy7T)^XkR        qV@GUNDAM,高達,GVG,EXTREME,電腦,遊戲,短片,UNICORN,動漫,AGE何必咁慌張何必咁慌張
$tc]+R#^0\)Nr
~
我不是武松GUNDAM,高達,GVG,EXTREME,電腦,遊戲,短片,UNICORN,動漫,AGE_aip L
=====
2CF#_-d1r)oGUNDAM,高達,GVG,EXTREME,電腦,遊戲,短片,UNICORN,動漫,AGE......

g ~/}T^9hc#y
P機動同盟 Gundam HK
因為d人成日口頭蟬都叫任何年紀既女性做靚女...機動同盟 Gundam HK*xj0i0E"{-u
有時明明知道人地係想叫自己..機動同盟 Gundam HKX,us.^%Cg!M ^2n6V
但係因為佢叫"靚女"...
S,p
\+Fs,|AEf本站是一個為了高達而存在的網站
應又唔係..唔應又唔係...gundamhk.com]fHc [
好尷尬ga ma...
頂部
上尉

吹水之王  
UID 16
精華 3
積分 26051
帖子 29050
威望 26051
金錢 981 盟幣
存款 15228 盟幣
體力 58 點
閱讀權限 150
MP分 0

QUOTE:
原帖由 haro 於 2008-9-7 22:25 發表
&Do#o#Wk2f!@本站是一個為了高達而存在的網站因為d人成日口頭蟬都叫任何年紀既女性做靚女...
`;R]$f7pE2af

有時明明知道人地係想叫自己..本站是一個為了高達而存在的網站GM,K/HGa
但係因為佢叫"靚女"...
DQ0@Na:VX應又唔係..唔應又唔係...GUNDAM,高達,GVG,EXTREME,電腦,遊戲,短片,UNICORN,動漫,AGE
qbWnab&x[

好尷尬ga ma...

7N*`-HWGrF(PAFc本站是一個為了高達而存在的網站我連茶餐廳既呀嬸都叫靚女sss

頂部