機動同盟 Gundam HK

[youtube] 多啦A夢--少理喇叭

標題: [youtube] 多啦A夢--少理喇叭
haro
軍曹

開壇功臣  
UID 8
精華 1
積分 2807
帖子 3248
威望 2807
金錢 1670 盟幣
存款 3049 盟幣
體力 6 點
SMPC 7 COST
閱讀權限 70
註冊 2007-4-13
來自 同盟
MP分 1369
多啦A夢--少理喇叭

內容有少少18+...不過真係好好笑...XDDDDGUNDAM,高達,GVG,EXTREME,電腦,遊戲,短片,UNICORN,動漫,AGE#Z+eP5St J,ggd

本帖最近評分記錄
十六夜.二三   2008-9-20 16:16  威望  +5   
頂部
hinpotato999
上等兵

UID 3104
精華 0
積分 229
帖子 346
威望 229
金錢 8 盟幣
存款 170 盟幣
體力 0 點
SMPC 0 COST
閱讀權限 30
註冊 2008-2-13
MP分 0
d聲同口形唔一[字]
頂部
小軒 (懦夫, 做左唔敢認._.)
上尉
sss就sss架喇sss, 解唔明話 ...

吹水之王  
UID 16
精華 3
積分 26051
帖子 29050
威望 26051
金錢 981 盟幣
存款 15228 盟幣
體力 58 點
SMPC 418 COST
閱讀權限 150
MP分 0
如果女人聲似番女人聲就正

頂部
haro
軍曹

開壇功臣  
UID 8
精華 1
積分 2807
帖子 3248
威望 2807
金錢 1670 盟幣
存款 3049 盟幣
體力 6 點
SMPC 7 COST
閱讀權限 70
來自 同盟
MP分 1369

QUOTE:
原帖由 hinpotato999 於 2008-9-7 20:54 發表
5~#ppA#np5P本站是一個為了高達而存在的網站d聲同口形唔一

機動同盟 Gundam HK!y}l[4_;X!`,n
o下...
"SCKr1DR~7IJ[gundamhk.com你係指當有人聲既時候..但係個人個口冇郁??機動同盟 Gundam HK:]4|FZ,TDll9@
定係講o個個字既發音同個口形唔o岩??GUNDAM,高達,GVG,EXTREME,電腦,遊戲,短片,UNICORN,動漫,AGE0Z        \+myb
如果係後者既話..機動同盟 Gundam HK `        T9d9o0m U]EN
我想話...
2V}BEic%lS8b機動同盟 Gundam HK其實d動畫人物無論講緊咩野..個口大致上都係咁郁...GUNDAM,高達,GVG,EXTREME,電腦,遊戲,短片,UNICORN,動漫,AGE$?|1P"}m0_
sosad...
頂部
上尉

吹水之王  
UID 16
精華 3
積分 26051
帖子 29050
威望 26051
金錢 981 盟幣
存款 15228 盟幣
體力 58 點
閱讀權限 150
MP分 0

QUOTE:
原帖由 haro 於 2008-9-7 21:36 發表
zi-x9_
q
,MWu5z2Vc5e9}
o下...
J-V)xN4kX&qzgundamhk.com你係指當有人聲既時候..但係個人個口冇郁??機動同盟 Gundam HK(]4_        X+y`]1x8?W
定係講o個個字既發音同個口形唔o岩??
C^ h)p,PGgundamhk.com如果係後者既話..
"Y6@l}H(T        D本站是一個為了高達而存在的網站我想話...x4s!Y7Q#Wus*H$B)Q
其實d動畫人物無論講緊咩野..個口大致上都係咁郁...
&H$j4iu3Ff$UF5c5W4~本站是一個為了高達而存在的網站sosad...

3jk:R:Sx0P%gj機動同盟 Gundam HK靚女GUNDAM,高達,GVG,EXTREME,電腦,遊戲,短片,UNICORN,動漫,AGE.Hh/LA        AEGR~8Y
乜你咁多呢D片既
6Cc#zq7iC+R你自製架

頂部
haro
軍曹

開壇功臣  
UID 8
精華 1
積分 2807
帖子 3248
威望 2807
金錢 1670 盟幣
存款 3049 盟幣
體力 6 點
SMPC 7 COST
閱讀權限 70
來自 同盟
MP分 1369

QUOTE:
原帖由 小軒 於 2008-9-7 22:08 發表
        nFW!V8pn本站是一個為了高達而存在的網站        R9?xG        k7l8j1|
靚女

M~5{D;T~1Q)e
乜你咁多呢D片既gundamhk.comJ1x;~%bia"\&a
你自製架

s&w7i1SU

先澄清..vdzVj)lT
我唔係因為你叫"靚女"而回你..
b"s}fs        f\gundamhk.com而係我知你段說話既對象係我(除"靚女"2字)GUNDAM,高達,GVG,EXTREME,電腦,遊戲,短片,UNICORN,動漫,AGE,}8D~;D)l-f
gundamhk.comxA
["CZ?3t

其實係個fd sd俾我..= ="$~)]`%q5Yd
我邊有咁好心機整ar...-口-
頂部
上尉

吹水之王  
UID 16
精華 3
積分 26051
帖子 29050
威望 26051
金錢 981 盟幣
存款 15228 盟幣
體力 58 點
閱讀權限 150
MP分 0

QUOTE:
原帖由 haro 於 2008-9-7 22:12 發表GUNDAM,高達,GVG,EXTREME,電腦,遊戲,短片,UNICORN,動漫,AGE
U.Y*jL
R-JGUm

先澄清..GUNDAM,高達,GVG,EXTREME,電腦,遊戲,短片,UNICORN,動漫,AGEoC)?%_
uM/U

我唔係因為你叫"靚女"而回你..gundamhk.comr:tj$T!oWH
而係我知你段說話既對象係我(除"靚女"2字)
-Y.|f
PZ.Jo kOGUNDAM,高達,GVG,EXTREME,電腦,遊戲,短片,UNICORN,動漫,AGE

x`Kp{/q        r
l
其實係個fd sd俾我..= ="本站是一個為了高達而存在的網站:nA&J)o,P y

gundamhk.com3D|7~d M
何必咁慌張何必咁慌張
w@2?Vs我不是武松[-hI S'U@x
=====本站是一個為了高達而存在的網站qG#oI)tg|
......

頂部
paul22247
軍曹

UID 3031
精華 0
積分 1209
帖子 954
威望 1209
金錢 0 盟幣
存款 70 盟幣
體力 251 點
SMPC 16 COST
閱讀權限 70
註冊 2008-2-5
MP分 0

QUOTE:
原帖由 haro 於 2008-9-7 22:12 發表機動同盟 Gundam HK fR'o[5M(p3R9C

9\%h2^/D?c2p-bc先澄清..
&O%?$C9y%m,Wu我唔係因為你叫"靚女"而回你..
C3crO%G8J'EnCxm機動同盟 Gundam HK而係我知你段說話既對象係我(除"靚女"2字)
3s
q^V8y7ZrS本站是一個為了高達而存在的網站

`Vz gf&j本站是一個為了高達而存在的網站其實係個fd sd俾我..= ="c,A"D$jUQ0O9~5Q

'zP4O8B
`&_#j&kGUNDAM,高達,GVG,EXTREME,電腦,遊戲,短片,UNICORN,動漫,AGE
莫非你自認唔靚女?
頂部
上尉

吹水之王  
UID 16
精華 3
積分 26051
帖子 29050
威望 26051
金錢 981 盟幣
存款 15228 盟幣
體力 58 點
閱讀權限 150
MP分 0

QUOTE:
原帖由 paul22247 於 2008-9-7 22:17 發表本站是一個為了高達而存在的網站2wh:xtLZr
莫非你自認唔靚女?

機動同盟 Gundam HK@]1C;}(]'M
F

靚女唔會大便你想唔想做靚女?

頂部
haro
軍曹

開壇功臣  
UID 8
精華 1
積分 2807
帖子 3248
威望 2807
金錢 1670 盟幣
存款 3049 盟幣
體力 6 點
SMPC 7 COST
閱讀權限 70
來自 同盟
MP分 1369

QUOTE:
原帖由 小軒 於 2008-9-7 22:15 發表
&P e)|4k1AC:o本站是一個為了高達而存在的網站
s+[ey*Q

何必咁慌張何必咁慌張gundamhk.comd,^\D-c.iN`D        N
我不是武松gundamhk.commN~6B qfX9_1d
=====
hqD'b`(oq ^......

r6?/\9ijgundamhk.com因為d人成日口頭蟬都叫任何年紀既女性做靚女...GUNDAM,高達,GVG,EXTREME,電腦,遊戲,短片,UNICORN,動漫,AGE3{"|y8ET kM }
有時明明知道人地係想叫自己..
X
Rvm/~gundamhk.com
但係因為佢叫"靚女"...2RH@%kpJ$`?!S
應又唔係..唔應又唔係...
Y*b~A0\8d機動同盟 Gundam HK好尷尬ga ma...
頂部
上尉

吹水之王  
UID 16
精華 3
積分 26051
帖子 29050
威望 26051
金錢 981 盟幣
存款 15228 盟幣
體力 58 點
閱讀權限 150
MP分 0

QUOTE:
原帖由 haro 於 2008-9-7 22:25 發表
4K-I9@0QMk@xh因為d人成日口頭蟬都叫任何年紀既女性做靚女...
0m4}3N9^"SB6@機動同盟 Gundam HK有時明明知道人地係想叫自己..本站是一個為了高達而存在的網站b+ol!Kk6w-d o
但係因為佢叫"靚女"...GUNDAM,高達,GVG,EXTREME,電腦,遊戲,短片,UNICORN,動漫,AGE/roa8vs
應又唔係..唔應又唔係...機動同盟 Gundam HK#f Ar.N;O
nZ

好尷尬ga ma...

L8K~"}:_p?我連茶餐廳既呀嬸都叫靚女sss

頂部