機動同盟 Gundam HK

巴士阿叔 改編歌曲 給阿義叔(四眼後生仔心聲)

標題: 巴士阿叔 改編歌曲 給阿義叔(四眼後生仔心聲)
帕米爾 (痴漢叔叔)
軍曹
咪煩我

UID 317
精華 3
積分 2069
帖子 1240
威望 2069
金錢 54 盟幣
存款 0 盟幣
體力 28 點
SMPC 198 COST
閱讀權限 70
註冊 2007-5-13
來自 帕米爾高原
MP分 0
巴士阿叔 改編歌曲 給阿義叔(四眼後生仔心聲)

http://www.youtube.com/watch?v=GzbdsdLEEb0機動同盟 Gundam HK })SD/C6q

H5[K2`9wA.xNE機動同盟 Gundam HK歌詞%cd+YU(Bbg;Ol

W2e1a ~(AL#X?gundamhk.com
^t:h5fw`]給阿義叔 若你冇人話你知gundamhk.com.A*bQ7Z\*d"v"^
上youtube睇番至知 段o野load o左一億次
Q0v'r8j!~M/c2Ob68X 盡情鬧我 屌呀屌屌我老母
SK9g!nQ,pu

你實際 柒到hihi兼低智Ima!yrLL
gundamhk.com0^eY6@ ]
本站是一個為了高達而存在的網站 L9G:\YkQu3?8ZWM;lY
被我拍一次 就要屌一次
-^+E\J2]}仲要即刻伸手指 叫我落車番屋企
6]'n
d$tf7We        ?
受慣老闆氣 唔會屌番你本站是一個為了高達而存在的網站V&wp
uLY f\

但你鳩up好多工作壓力
2F3zV lY"z本站是一個為了高達而存在的網站搵我囉彩兼出氣機動同盟 Gundam HK^ {        ]*YD;aO0ix/F

$E/vs&il+?$JGUNDAM,高達,GVG,EXTREME,電腦,遊戲,短片,UNICORN,動漫,AGE
X:X7Um/g2D        t-?-_機動同盟 Gundam HK解決未先 被你訓示了三聲機動同盟 Gundam HK-P)Rw{1YC~#s_
要屈鳩我道個歉 仲要渣渣手一次機動同盟 Gundam HKZ'v+Hu)ko;P(@
話你知 有緣下次$h&b(`t6N8pKl\
俾我o係公共廁所再會你gundamhk.com"WO*WtN:sO:M
你願隻dup講我知 yeah
4QQh2Si*nYhN _
_l,y

機動同盟 Gundam HKC \3nS%c%G
*真冇藥醫 華人粗口的大師本站是一個為了高達而存在的網站 k:iW6H-S1U2[_
 當對住你 理論有乜意思機動同盟 Gundam HK
E2^Vj!l6i        o/jp

"h|6zHxr"yO#a@,J wgundamhk.com:R:J)^3SF2m
 晒氣啦阿叔扮乜正義gundamhk.com8_&]I]c;^L%t
 乘客都 唔願理
@8cm7PR&H].ow        NO-}機動同盟 Gundam HK 卻有一個手機
Gp,Vs&E'II}9o e 大大條道理俾有心之人偷偷拍下你
Q8h]'E~a8HVGUNDAM,高達,GVG,EXTREME,電腦,遊戲,短片,UNICORN,動漫,AGE%x
W,P!V p){)k5o Is

9tSwt,S"f,{7Pr4KGUNDAM,高達,GVG,EXTREME,電腦,遊戲,短片,UNICORN,動漫,AGE 屌呀屌呀屌並非冇害
s
?\*d;`gp,Q)w%^%@[n機動同盟 Gundam HK
 成街細路 狂學你
^_#\5u2}!J \ 更有一眾DJ
|G%De_8L7d4ugundamhk.com 高登人天天恥笑 幅幅圖見到我共你1obg:L
aL

我咁出名多得你 多得你*
)P;Zo9F_GUNDAM,高達,GVG,EXTREME,電腦,遊戲,短片,UNICORN,動漫,AGE機動同盟 Gundam HK7YB2~2D
_"x]VO

機動同盟 Gundam HK'\:gAp?R ]F$v Ys
被阿叔屈機 幸有那手機GUNDAM,高達,GVG,EXTREME,電腦,遊戲,短片,UNICORN,動漫,AGE3V3@O6Zuz
除了恭喜都不知要說句甚麼恭喜
ah+g ],xC4U|本站是一個為了高達而存在的網站柒到冇得比 朋友怕o左你機動同盟 Gundam HKh1R:rrQjY
仲要天天番工都有壓力 搵佢傾偈side鳩氣
)o/h1V,aS本站是一個為了高達而存在的網站
9LlO?
l K        Zj'l5d%j

頂部
Justice (やソ日)
少尉

白眼大神  
UID 456
精華 1
積分 6238
帖子 5012