機動同盟 Gundam HK

[收卡] ~~~~~~~~~

標題: [收卡] ~~~~~~~~~
oscar0703
上等兵

UID 3666
精華 0
積分 301
帖子 644
威望 301
金錢 317 盟幣
存款 0 盟幣
體力 10 點
SMPC 3 COST
閱讀權限 30
註冊 2008-4-17
MP分 0
算甚麼!
典形香港青年!
一口髒話就係度懶形

http://forum.gundamhk.in/viewthr ... &extra=page%3D1

3). 嚴禁侮辱其他會員或粗口罵戰

- 嚴禁發表粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力、人身攻擊、辱罵會員、挑起罵戰的主題或帖子。
- 希望各會員能理性討論,互相尊重,不希望各會員人身攻擊,侮辱,詆毀個別民族、地區人民,粗言穢語或發表帶有粗口的貼圖。
- 侮辱——意指言詞卑劣, 利用尖酸刻薄的字句惡意抨擊或中傷對方, 令人難堪, 及以貶義之字詞形容對方。

壇規都唔睇
你連on9都不如(盲巫on9)

頂部
lockon2008
二等兵

UID 5430
精華 0
積分 178
帖子 1011
威望 178
金錢 140 盟幣
存款 0 盟幣
體力 10 點
SMPC 5 COST
閱讀權限 20
註冊 2008-12-17
MP分 0
哈哈...真係好笑仲有人想叉隻腳埋來...
你唔知個kai兄...佢未改回復之前係講左d咩..我唔怪你ge
但佢連續兩次係我個post度玩野...我出聲罵走佢...我都唔知佢幾時會收手....
大家都有眼見..佢之前都係poso個收卡post度話人呢樣果樣...搵事嘈...
跟住佢同我講係佢自己睇錯post...我話佢擺明有心玩野啦...
睇post可以唔睇清楚邊個係作者就亂咁up...之後就算係佢自己錯左...d語氣都毫無改善
(仲神過我,勁!..我真係俾你搞笑死)佢唔講呢幾隻字..我都唔會開火小佢啦....
成件事...我跟本無錯....你呢d人都唔知想點??
依家佢都唔再出聲..我就算啦...
但仲有人想玩野..我唔介意陪佢....
唔該大家....比返個post我收卡ok??

頂部
oscar0703
上等兵

UID 3666
精華 0
積分 301
帖子 644
威望 301
金錢 317 盟幣
存款 0 盟幣
體力 10 點
SMPC 3 COST