機動同盟 Gundam HK

∼超便宜機體出售∼

標題: ∼超便宜機體出售∼
terryart
二等兵

UID 8306
精華 0
積分 136
帖子 16
威望 136
金錢 53 盟幣
存款 238 盟幣
體力 60 點
SMPC 13 COST
閱讀權限 20
註冊 2009-10-17
MP分 0
∼超便宜機體出售∼

∼機體出售∼
高達Ez8 – 140cost
拉古 – 130cost
長距射擊泰能 – 120cost
紅魔蟹- 150 cost
紅 zaku -200 cost
達加L – 40 cost
GOUF改 – 70cost

有意者留言或者pm

頂部
kingchi
伍長

UID 7944
精華 1
積分 843
帖子 871
威望 843
金錢 2364 盟幣
存款 2004 盟幣
體力 22 點
SMPC 26 COST
閱讀權限 50
註冊 2009-9-21
MP分 0
回復 #1 terryart 的帖子

長距射擊泰能 要幾lv先可以用?
買來送比d 朋友都唔錯
頂部
基拉•大和 (鶴舞白沙-我心飛翔)
伍長

UID 10795
精華 0
積分 875
帖子 626
威望 875
金錢 66 盟幣
存款 21512 盟幣
體力 0 點
SMPC 10 COST
閱讀權限 50
註冊 2009-11-8
MP分 0
回復 #2 kingchi 的帖子

大約5Lv先可以用
頂部
s03101282
二等兵

UID 10357
精華 0
積分 103
帖子 3
威望 103
金錢 0 盟幣
存款 225 盟幣
體力 60 點
閱讀權限 20
註冊 2009-11-4
MP分 0
terryart 我要拉古(平D)

我要拉古(平D)我要拉古(平D)我要拉古(平D)我要拉古(平D)我要拉古(平D)我要拉古(平D)我要拉古(平D)我要拉古(平D)我要拉古(平D)我要拉古(平D)我要拉古(平D)我要拉古(平D)我要拉古(平D)我要拉古(平D)我要拉古(平D)我要拉古(平D)我要拉古(平D)我要拉古(平D)我要拉古(平D)我要拉古(平D)我要拉古(平D)我要拉古(平D)我要拉古(平D)我要拉古(平D)我要拉古(平D)我要拉古(平D)我要拉古(平D)我要拉古(平D)我要拉古(平D)我要拉古(平D)我要拉古(平D)我要拉古(平D)我要拉古(平D)我要拉古(平D)我要拉古(平D)我要拉古(平D)我要拉古(平D)我要拉古(平D)我要拉古(平D)我要拉古(平D)我要拉古(平D)我要拉古(平D)我要拉古(平D)我要拉古(平D)我要拉古(平D)我要拉古(平D)我要拉古(平D)我要拉古(平D)我要拉古(平D)我要拉古(平D)我要拉古(平D)我要拉古(平D)我要拉古(平D)我要拉古(平D)我要拉古(平D)我要拉古(平D)我要拉古(平D)我要拉古(平D)我要拉古(平D)我要拉古(平D)我要拉古(平D)我要拉古(平D)我要拉古(平D)我要拉古(平D)我要拉古(平D)我要拉古(平D)我要拉古(平D)我要拉古(平D)我要拉古(平D)我要拉古(平D)我要拉古(平D)我要拉古(平D)我要拉古(平D)我要拉古(平D)我要拉古(平D)我要拉古(平D)我要拉古(平D)我要拉古(平D)我要拉古(平D)我要拉古(平D)我要拉古(平D)我要拉古(平D)我要拉古(平D)我要拉古(平D)我要拉古(平D)我要拉古(平D)我要拉古(平D)我要拉古(平D)我要拉古(平D)我要拉古(平D)我要拉古(平D)我要拉古(平D)我要拉古(平D)我要拉古(平D)我要拉古(平D)我要拉古(平D)我要拉古(平D)我要拉古(平D)我要拉古(平D)我要拉古(平D)我要拉古(平D)我要拉古(平D)我要拉古(平D)我要拉古(平D)我要拉古(平D)我要拉古(平D)我要拉古(平D)我要拉古(平D)我要拉古(平D)我要拉古(平D)我要拉古(平D)我要拉古(平D)我要拉古(平D)我要拉古(平D)我要拉古(平D)我要拉古(平D)我要拉古(平D)我要拉古(平D)我要拉古(平D)我要拉古(平D)我要拉古(平D)我要拉古(平D)我要拉古(平D)我要拉古(平D)我要拉古(平D)我要拉古(平D)我要拉古(平D)我要拉古(平D)我要拉古(平D)我要拉古(平D)我要拉古(平D)我要拉古(平D)我要拉古(平D)我要拉古(平D)我要拉古(平D)我要拉古(平D)我要拉古(平D)我要拉古(平D)我要拉古(平D)我要拉古(平D)我要拉古(平D)我要拉古(平D)我要拉古(平D)我要拉古(平D)我要拉古(平D)我要拉古(平D)我要拉古(平D)我要拉古(平D)我要拉古(平D)我要拉古(平D)我要拉古(平D)我要拉古(平D)我要拉古(平D)我要拉古(平D)我要拉古(平D)我要拉古(平D)我要拉古(平D)我要拉古(平D)我要拉古(平D)我要拉古(平D)我要拉古(平D)我要拉古(平D)我要拉古(平D)我要拉古(平D)我要拉古(平D)我要拉古(平D)我要拉古(平D)我要拉古(平D)我要拉古(平D)我要拉古(平D)我要拉古(平D)我要拉古(平D)我要拉古(平D)我要拉古(平D)我要拉古(平D)我要拉古(平D)我要拉古(平D)我要拉古(平D)我要拉古(平D)我要拉古(平D)我要拉古(平D)我要拉古(平D)我要拉古(平D)我要拉古(平D)我要拉古(平D)我要拉古(平D)我要拉古(平D)我要拉古(平D)我要拉古(平D)我要拉古(平D)我要拉古(平D)我要拉古(平D)我要拉古(平D)我要拉古(平D)我要拉古(平D)我要拉古(平D)我要拉古(平D)我要拉古(平D)我要拉古(平D)我要拉古(平D)我要拉古(平D)我要拉古(平D)我要拉古(平D)我要拉古(平D)我要拉古(平D)我要拉古(平D)我要拉古(平D)我要拉古(平D)我要拉古(平D)v 我要拉古(平D) :1332 :1332 :1332 :1332 :1332 :1332 :1332 :1332 :1332 :1332 :1332 :1332 :1332 :1332 :1332 :1332 :1332 :1332 :1332 :1332 :1332 :1332 :1332 :1332 :1332 :1332 :1332 :1332 :1332 :1332 :1332 :1332 :1332 :1332 :1332 :1332 :1332 :1332 :1332 :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :1302 :1302 :1302 :1302 :1302 :1302 :1302 :1302 :1302 :1302 :1302 :1302 :1332 :1332

本帖最近評分記錄
Tiger   2009-11-20 20:38  威望  -20   灌水
頂部
terryart
二等兵

UID 8306
精華 0
積分 136
帖子 16
威望 136
金錢 53 盟幣
存款 238 盟幣
體力 60 點
閱讀權限 20
MP分 0
拉古 110 要不要?給我 SMP account 我放機體給你
頂部
terryart
二等兵

UID 8306
精華 0
積分 136
帖子 16
威望 136
金錢 53 盟幣
存款 238 盟幣
體力 60 點
閱讀權限 20
MP分 0
仲有貨。。。邊個要?
頂部
kingchi
伍長

UID 7944
精華 1
積分 843
帖子 871
威望 843
金錢 2364 盟幣
存款 2004 盟幣
體力 22 點
SMPC 26 COST
閱讀權限 50
註冊 2009-9-21
MP分 0
回復 #6 terryart 的帖子

你仲d咩貨@@
頂部
ben0000
二等兵

UID 11651
精華 0
積分 133
帖子 13
威望 133
金錢 0 盟幣
存款 122 盟幣
體力 47 點
SMPC 39 COST
閱讀權限 20
註冊 2009-11-20
MP分 0
長距射擊泰能THZ
頂部
PH123
上等兵

UID 5166
精華 0
積分 444
帖子 516
威望 444
金錢 460 盟幣
存款 6338 盟幣
體力 99 點
SMPC 576 COST
閱讀權限 30
註冊 2008-11-7
來自 mother
MP分 0
又幾便宜喎
頂部
anxty (逆襲のバカ!)
軍曹

UID 7627
精華 0
積分 1414
帖子 1870
威望 1414
金錢 102 盟幣
存款 4645 盟幣
體力 0 點
SMPC 1063 COST
閱讀權限 70
註冊 2009-8-6
來自 バカ島
MP分 0
回復 #9 PH123 的帖子

點解我唔覺既?...
頂部
Magnus
上等兵

UID 9429
精華 0
積分 227
帖子 112
威望 227
金錢 53 盟幣
存款 0 盟幣
體力 0 點
SMPC 145 COST
閱讀權限 30
註冊 2009-10-27
來自 SDGO
MP分 0
回復 #1 terryart 的帖子

長距射擊泰能Please
頂部
軍曹

UID 7627
精華 0
積分 1414
帖子 1870
威望 1414
金錢 102 盟幣
存款 4645 盟幣
體力 0 點
閱讀權限 70
註冊 2009-8-6
來自 バカ島
MP分 0
回復 #11 Magnus 的帖子

好用咩?你好快升姐~跟住就冇咩用,因為大部份機都係用死光~人地用實彈你就話唔怕姐~
頂部
Justice (やソ日)
少尉

白眼大神  
UID 456
精華 1
積分 6238
帖子 5012
威望 6238
金錢 109 盟幣
存款 260646 盟幣
體力 314 點
SMPC 779 COST
閱讀權限 100
註冊 2007-5-27
來自 風ソ街デ
MP分 0
我要拉古140cost,好形,收藏用
頂部
ben0000
二等兵

UID 11651
精華 0
積分 133
帖子 13
威望 133
金錢 0 盟幣
存款 122 盟幣
體力 47 點
閱讀權限 20
MP分 0
仲味放上去= =
頂部
軍曹

UID 7627
精華 0
積分 1414
帖子 1870
威望 1414
金錢 102 盟幣
存款 4645 盟幣
體力 0 點
閱讀權限 70
註冊 2009-8-6
來自 バカ島
MP分 0
回復 #13 Justice 的帖子

我e加係sd果度唸住合@@但係唔夠lv...e加升部b機+升人(本人e加係上士,打多2場升)
頂部
ben0000
二等兵

UID 11651
精華 0
積分 133
帖子 13
威望 133
金錢 0 盟幣
存款 122 盟幣
體力 47 點
閱讀權限 20
MP分 0
不用買
頂部
s03101282
二等兵

UID 10357
精華 0
積分 103
帖子 3
威望 103
金錢 0 盟幣
存款 225 盟幣
體力 60 點
閱讀權限 20
註冊 2009-11-4
MP分 0
留隻拉古給我

:1302 :1302 :1302 :1302 留隻拉古給我留隻拉古給我留隻拉古給我留隻拉古給我留隻拉古給我留隻拉古給我留隻拉古給我留隻拉古給我留隻拉古給我留隻拉古給我留隻拉古給我留隻拉古給我留隻拉古給我留隻拉古給我留隻拉古給我留隻拉古給我留隻拉古給我留隻拉古給我留隻拉古給我留隻拉古給我留隻拉古給我留隻拉古給我留隻拉古給我留隻拉古給我留隻拉古給我留隻拉古給我留隻拉古給我留隻拉古給我留隻拉古給我留隻拉古給我留隻拉古給我留隻拉古給我留隻拉古給我留隻拉古給我留隻拉古給我留隻拉古給我留隻拉古給我v
頂部
b123456
二等兵

UID 9671
精華 0
積分 140
帖子 19
威望 140
金錢 27 盟幣
存款 0 盟幣
體力 56 點
SMPC 34 COST
閱讀權限 20
註冊 2009-10-30
MP分 0
拉古要幾LV
頂部
ASD123
二等兵

UID 8339
精華 0
積分 165
帖子 45
威望 165
金錢 4 盟幣
存款 6 盟幣
體力 43 點
SMPC 0 COST
閱讀權限 20
MP分 0
我要紅 zaku !我要紅 zaku !
頂部
S+D=SD
該用戶已被刪除

*** 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽 ***