機動同盟 Gundam HK

[youtube] 「愛港力」陳淨心電視節目爆粗

標題: [youtube] 「愛港力」陳淨心電視節目爆粗
keroroEX (滿☆足☆同☆萌)
少尉
↗自由妹↙

UID 4547
精華 0
積分 5444
帖子 4823
威望 5444
金錢 19 盟幣
存款 1841 盟幣
體力 28 點
SMPC 1468 COST
閱讀權限 100
註冊 2008-7-18
來自 加速世界
MP分 0
「愛港力」陳淨心電視節目爆粗

機動同盟 Gundam HK0s#rf d'c]+r5P
愛護香港力量陳淨心:「我係咪建制派關你 ● 事呀?」 (18:40)
7M0Q
lz2a/V&s
A: 我係咪建制派關你撚事呀?GUNDAM,高達,GVG,EXTREME,電腦,遊戲,短片,UNICORN,動漫,AGE3_~ LL:b_R
B: 我係咪建制派關你春事呀?U9f;^;c"d {0F
C: 我係咪建制派關你Q事呀?
n5U&@E K)lgundamhk.comD: 我係咪建制派關你七事呀? pcT X2i.e
E: 我係咪建制派關你西事呀?
u+b6^Y J3z機動同盟 Gundam HKF: 我係咪建制派關你鳩事呀?3yP]&Bn:?V}'?3`k
G: 我係咪建制派關你叉事呀?
4usSt'W本站是一個為了高達而存在的網站
hH+fU$xs.`k/D${GUNDAM,高達,GVG,EXTREME,電腦,遊戲,短片,UNICORN,動漫,AGE[ 本帖最後由 keroroEX 於 2013-2-15 14:43 編輯 ]

頂部
SunnyMakty95
該用戶已被刪除

回復 #1 keroroEX 的帖子

*** 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽 ***
0123 (小兵神)
軍曹

UID 10489
精華 0
積分 2276
帖子 1468
威望 2276
金錢 1028 盟幣
存款 500 盟幣
體力 74 點
SMPC 960 COST
閱讀權限 70
註冊 2009-11-6
MP分 0
回復 #1 keroroEX 的帖子

G: 我係咪建制派關你叉事呀?
,`
G-PC2o.g
)L^7X)D?y
C

http://www.facebook.com/#!/photo.php?v=10152539477245048

頂部