標題: 嚇死人咩!(好好笑) [打印本頁]

作者: edwinlam    時間: 2008-4-13 23:42     標題: 嚇死人咩!(好好笑)

↓↓↓↓↓↓↓↓玩下@@一樣家 笫三關後小心D!!
http://www.i-am-bored.com/bored_link.cfm?link_id=15779
作者: haro    時間: 2008-4-14 00:03

我都玩過類似既野...
o個次嚇到我尖叫...之後用一隻手遮住對眼...
再用另一隻手alt+f4....-v-
作者: 竹本風鳴    時間: 2008-4-14 00:09

呢個我幾年前中過--

當時我上網.....我家姐睇住.....結果中招,我同我家姐係咁大叫--
(個網唔止有圖,仲會係咁驚叫....)
兩個驚到走左入房,係咁叫呀媽熄機............(思)

作者: haro    時間: 2008-4-14 00:19

QUOTE:
原帖由 竹本風鳴 於 2008-4-14 00:09 發表
呢個我幾年前中過--

當時我上網.....我家姐睇住.....結果中招,我同我家姐係咁大叫--
(個網唔止有圖,仲會係咁驚叫....)
兩個驚到走左入房,係咁叫呀媽熄機............(思)

係咁大叫....(幻想)
哈哈哈哈哈.....哈哈哈哈哈哈哈哈哈........哈哈哈哈哈哈哈~~~~!!!! (碌地) XDDDD
兩個驚到走左入房,係咁叫呀媽熄機....(再幻想)
哈哈哈哈~~~~~~~~~哈哈哈哈哈哈哈~~~(碌到出門口)

今次仲唔到我恥笑番你~!!!
哈哈哈哈哈~~~!!!!!
作者: edwinlam    時間: 2008-4-14 00:26

我係嚇到大聲嘩一聲同埋但左起身..心跳加速...冷靜左再關左佢既- -"
好采冇急屎 或 急尿...自己想象一下會點啦(暈)
作者: 竹本風鳴    時間: 2008-4-15 01:22

QUOTE:
原帖由 haro 於 2008-4-14 12:19 AM 發表

係咁大叫....(幻想)
哈哈哈哈哈.....哈哈哈哈哈哈哈哈哈........哈哈哈哈哈哈哈~~~~!!!! (碌地) XDDDD
兩個驚到走左入房,係咁叫呀媽熄機....(再幻想)
哈哈哈哈~~~~~~~~~哈哈哈哈哈哈哈~~~(碌到出門口)

...

都是年輕的錯0.0(茶)

碌到出門口0.0(思)
噗......(忍笑)

歡迎光臨 機動同盟 Gundam HK (http://gundamhk.com/) Powered by Discuz! 5.0.0