標題: [youtube] 鞋帶自綁 [打印本頁]

作者: haro    時間: 2008-4-18 11:42     標題: 鞋帶自綁

[youtube]Qe9sRhEsTEM[/youtube]^{        x-l,xe1@
+|.I1K(io\
點解可以fing幾fing就自己打結既...S:e"g,x`X
仲要綁得實喎...S n(BsBD

$G
p%m&b%VKoI#b本站是一個為了高達而存在的網站
邊個知既唔該講出黎同大家分享o下...機動同盟 Gundam HK6C-CC1S"e8W*V S
我真係好想知ar~~~
作者: cagalli    時間: 2008-4-18 12:00

= =...一開始已經已經綁好...
'k1`-f9\+BD?p只係用褲腳姐住...= =gundamhk.com@R!M\P*A'c"e!s
跟住fing開褲腳..= =gundamhk.comrWn\?4] M+Q/FC
應該係咁掛.....
作者: haro    時間: 2008-4-18 12:14

QUOTE:
原帖由 cagalli 於 2008-4-18 12:00 發表
k        e&G
x0c&T
Z機動同盟 Gundam HK
= =...一開始已經已經綁好...7h ^:|oMN;LX;e
只係用褲腳姐住...= =gundamhk.com%G}"A.u~&N
跟住fing開褲腳..= =
Jj3Res~本站是一個為了高達而存在的網站應該係咁掛.....

機動同盟 Gundam HKk#}dw4XjL
我都有咁諗過...= =
作者: 星馬    時間: 2008-4-18 13:43

真神奇= =
w)od.xv機動同盟 Gundam HK好像...8cx;OQ*K9Z
l Vrs N
[

作者: lehu881029    時間: 2008-4-18 22:18

呢個我學過~
:w&Dn:r i@本站是一個為了高達而存在的網站其實先用一條繩穿過條長[[庫]]連住多一條鞋帶GUNDAM,高達,GVG,EXTREME,電腦,遊戲,短片,UNICORN,動漫,AGEu `
r6g0bDo5n

鞋帶一開始已經已經綁好本站是一個為了高達而存在的網站u:K)f|0O"L7i p&S6m
之後拉起條繩,拉高~拉高~
b
D0e"q(a&D
咁樣就有effect
作者: haro    時間: 2008-4-18 22:28

QUOTE:
原帖由 lehu881029 於 2008-4-18 22:18 發表
,f[G3L%Kz呢個我學過~
q(_4aV4H'LF
K4D
其實先用一條繩穿過條長]連住多一條鞋帶
c~8e6okHo5O機動同盟 Gundam HK鞋帶一開始已經已經綁好
]jP\y9@        ?之後拉起條繩,拉高~拉高~
7d9[j+Y5u ?}9` W機動同盟 Gundam HK咁樣就有effect

$g%PI6Kl$H3s]%D
唔好意思...本站是一個為了高達而存在的網站^#R|0O4j,w
我既reading好差...本站是一個為了高達而存在的網站2g(m)B*qr@VHH4\
有冇人幫我翻譯一o下...
作者: akji47    時間: 2008-4-19 11:03     標題: 回復 #6 haro 的帖子

我都唔明- -!!
作者: aajackybb2    時間: 2008-4-19 15:50     標題: good

好勁呀!!!!

歡迎光臨 機動同盟 Gundam HK (http://gundamhk.com/) Powered by Discuz! 5.0.0