標題: [youtube] 初音ミクH歌 (1+) 做咩唔叫自己個妹妹同細路一齊跳呢? [打印本頁]

作者: aidan10896    時間: 2008-5-13 20:38     標題: 初音ミクH歌 (1+) 做咩唔叫自己個妹妹同細路一齊跳呢?

[youtube]g679pooYK5o&feature=related[/youtube]GUNDAM,高達,GVG,EXTREME,電腦,遊戲,短片,UNICORN,動漫,AGEW:m/F/@1C5@1m
初音 仲有鏡音
a p+n,D-DNla A細唁就唔知咩音.....
:i?cIz$m'hMGUNDAM,高達,GVG,EXTREME,電腦,遊戲,短片,UNICORN,動漫,AGE
4ik0G+R3Ovhbgundamhk.com[ 本帖最後由 aidan10896 於 2008-5-16 14:35 編輯 ]
作者: 藍色鎮魂曲    時間: 2008-5-13 21:58

點解係h歌?見唔到h
6sE8T+O5?oU O本站是一個為了高達而存在的網站唔好收肉涼宮唔該
作者: laie1701    時間: 2008-5-13 23:19

你這人竟然讓我看到這片,你想死嗎?
作者: aidan10896    時間: 2008-5-14 17:55

QUOTE:
原帖由 laie1701 於 2008-5-13 23:19 發表
D}#N5`Y機動同盟 Gundam HK你這人竟然讓我看到這片,你想死嗎?

gundamhk.com&Z6xI/qT2U}W:J
砰砰~中槍~仲走?砰砰砰砰~
作者: louislee2815    時間: 2008-5-14 19:55

QUOTE:
原帖由 藍色鎮魂曲 於 2008-5-13 21:58 發表
4N3p5m&TOC{Q
P VGUNDAM,高達,GVG,EXTREME,電腦,遊戲,短片,UNICORN,動漫,AGE
點解係h歌?見唔到h
*{~'M5Wa_Z|%i;o唔好收肉涼宮唔該

本站是一個為了高達而存在的網站9F~y        {/_R
大概是涼宮一開始的「H」字吧..
作者: 藍色鎮魂曲    時間: 2008-5-15 18:46

QUOTE:
原帖由 louislee2815 於 2008-5-14 19:55 發表本站是一個為了高達而存在的網站[4Q5`2k!E^qGP-e*Q

L?1i/r8aS s.Q!@大概是涼宮一開始的「H」字吧..

\#GZjGDK(N
無知的平民啊!6lPd;~%_"[
不要讓女王大人感到這個世界不爽=w=機動同盟 Gundam HK(ef]~)wTej
後果是十分. . . . . .

歡迎光臨 機動同盟 Gundam HK (http://gundamhk.com/) Powered by Discuz! 5.0.0