標題: [youtube] 丫宅咧... [打印本頁]

作者: homika﹏小貓    時間: 2008-6-2 15:41     標題: 丫宅咧...

你地係唔係咁嫁? @@        P_ c4m%IFm.x4V
GUNDAM,高達,GVG,EXTREME,電腦,遊戲,短片,UNICORN,動漫,AGE
J6J9U{_7zm

[youtube]fOvU3YEwV_s[/youtube]
作者: cagalli    時間: 2008-6-2 15:52

.....= =唔係.....
6Km9Wa#_k|}GUNDAM,高達,GVG,EXTREME,電腦,遊戲,短片,UNICORN,動漫,AGE首先....有咁的女仔約我出街,點都執到最靚仔先去架啦...
x|G"X@N-|B G(但點執都執唔靚....= =)本站是一個為了高達而存在的網站#ppNX2_:`{
再加上...我唔會遲到.....本站是一個為了高達而存在的網站Z3r;OBc"|e
仲有好多分別.....唔想打啦
作者: Tiger    時間: 2008-6-2 16:23

點解咁冇質素"S%v\Xo3b-gS
....睇個女仔D表情完全唔知佢想表達咩感受= =
:HKx/BFW本站是一個為了高達而存在的網站而果個人最後「我要醒覺」無啦啦笑...囧
作者: 竹本風鳴    時間: 2008-6-2 17:12

哈哈歌出現....(倒)
作者: 寂寞    時間: 2008-6-2 17:30

那個女孩裝扮不錯(光)
作者: wat.the.fun?    時間: 2008-6-2 18:30

沒差啦
nr,`dX        D~;r]Q Ro反正有人約我推掉他就可以了
n }%N_C3jiu衣著是個人喜好
%Ny)OS|/oKcsgundamhk.com藝人大多是偽人

Zi4tAT        M本站是一個為了高達而存在的網站
學歷低點解要追星先?
;K
meiG%A)o
車子這方面總要有部
a5C[        _@4Hk食飯?AA啦~我先唔會咁87 =w=
作者: 小軒    時間: 2008-6-2 19:33

QUOTE:
原帖由 wat.the.fun? 於 2008-6-2 18:30 發表
(vh2ozS-|沒差啦
+bUCE5\&Kx反正有人約我推掉他就可以了gundamhk.com[_1l LYn*ld0d
f

衣著是個人喜好th%|+^;i LZk(Y
藝人大多是偽人
r7mD*Jp,Vp3f機動同盟 Gundam HK學歷低點解要追星先?本站是一個為了高達而存在的網站-DM;nn]p*U*{
車子這方面總要有部機動同盟 Gundam HKVc        Aw,?TwEOx
食飯?AA啦~我先唔會咁87 =w=

*i,`Qq;J
D人話Cheap*Y5}{AY(t2aJ
九成係佢地班侈唔識計縮數www
作者: aidan10896    時間: 2008-6-2 19:37

放心~.~我有520~ 等有車牌xDD

歡迎光臨 機動同盟 Gundam HK (http://gundamhk.com/) Powered by Discuz! 5.0.0