標題: help!!!!! [打印本頁]

作者: sky41752    時間: 2008-8-9 16:34     標題: help!!!!!

我用hunta(用大炮果隻)打風暴之眼!!!!我到佢地小小血之後爆復活,之後ko1件之後,個自己友死埋,重比佢地sm呀!!!!
作者: Tiger    時間: 2008-8-10 09:54

[youtube]HV4mJ847u_w[/youtube]
作者: 小小羊仔    時間: 2008-8-16 10:51

QUOTE:
原帖由 sky41752 於 2008-8-9 16:34 發表
我用hunta(用大炮果隻)打風暴之眼!!!!我到佢地小小血之後爆復活,之後ko1件之後,個自己友死埋,重比佢地sm呀!!!!

教你   狂玩京用hunta升到曹長  再用blade打 無限用復活 一有就開  多利用blade d遠炮同回力刀 搞點黑色個隻先  再打粉紅色個隻  之後慢慢玩死kylin吧
作者: 小小羊仔    時間: 2008-8-16 10:53

仲有   唔駛理隻弱到乜咁既cpu(拖
作者: 火星人    時間: 2008-9-15 18:55

QUOTE:
原帖由 小小羊仔 於 2008-8-16 10:51 發表

教你   狂玩京用hunta升到曹長  再用blade打 無限用復活 一有就開  多利用blade d遠炮同回力刀 搞點黑色個隻先  再打粉紅色個隻  之後慢慢玩死kylin吧

我用blade仲慘過京用hunta
3條友狂屈槍 黑色個隻有人護身,打唔到,到我轉打粉紅同kylin就屈槍
作者: sck01    時間: 2008-9-16 14:16

我用blade爆復活,先打粉紅,回力刀後斬後炮,ko左打kylin,搞點黑色個隻
(要玩前格(按緊→格) ,攻高,+seed快)(你要只打粉紅,5好理kylin&黑色,5係的話粉紅會回hp)

歡迎光臨 機動同盟 Gundam HK (http://gundamhk.com/) Powered by Discuz! 5.0.0