標題: [youtube] 多啦A夢--少理喇叭 [打印本頁]

作者: haro    時間: 2008-9-7 20:06     標題: 多啦A夢--少理喇叭

內容有少少18+...不過真係好好笑...XDDDDc*z
ctUA'XU

[youtube]JZvB9XQ3JDw&feature=related[/youtube]
作者: hinpotato999    時間: 2008-9-7 20:54

d聲同口形唔一[字]
作者: 小軒    時間: 2008-9-7 21:05

如果女人聲似番女人聲就正
作者: haro    時間: 2008-9-7 21:36

QUOTE:
原帖由 hinpotato999 於 2008-9-7 20:54 發表gundamhk.com;ie[k)A
d聲同口形唔一

U(lzg+QQ2vL!klGUNDAM,高達,GVG,EXTREME,電腦,遊戲,短片,UNICORN,動漫,AGEo下...gundamhk.comn$G(q8h$Qc2Rg
你係指當有人聲既時候..但係個人個口冇郁??機動同盟 Gundam HK|(l"@V5F
定係講o個個字既發音同個口形唔o岩??
        d;cj!egkXf:Nwgundamhk.com如果係後者既話..
$JBsh}-~本站是一個為了高達而存在的網站我想話...
|2@;k7e#H`gundamhk.com其實d動畫人物無論講緊咩野..個口大致上都係咁郁...gundamhk.comN&M;GKs4_E V5K!g
sosad...
作者: 小軒    時間: 2008-9-7 22:08

QUOTE:
原帖由 haro 於 2008-9-7 21:36 發表
Pw G} hT-d2f本站是一個為了高達而存在的網站
L#jB2{9O
M
xKW6]!E#?本站是一個為了高達而存在的網站
o下...本站是一個為了高達而存在的網站5x S#\y:K7O~
你係指當有人聲既時候..但係個人個口冇郁??
UL/g:HKagundamhk.com定係講o個個字既發音同個口形唔o岩??
Tn~?x6e DhGUNDAM,高達,GVG,EXTREME,電腦,遊戲,短片,UNICORN,動漫,AGE如果係後者既話..
;c/f3}`w^}%j!n;ZGUNDAM,高達,GVG,EXTREME,電腦,遊戲,短片,UNICORN,動漫,AGE我想話...
;]2^ b)C$Pz%z本站是一個為了高達而存在的網站其實d動畫人物無論講緊咩野..個口大致上都係咁郁...
zEGV&Xsosad...

&qMy/yG6Ex+J靚女 ~
D`%n
lZ(O

乜你咁多呢D片既GUNDAM,高達,GVG,EXTREME,電腦,遊戲,短片,UNICORN,動漫,AGEXuV @o ZY$G
你自製架
作者: haro    時間: 2008-9-7 22:12

QUOTE:
原帖由 小軒 於 2008-9-7 22:08 發表
#I
TC4['M,~P機動同盟 Gundam HK

z#z&K:lPk+o k0z本站是一個為了高達而存在的網站靚女本站是一個為了高達而存在的網站+g~'c        [0f6BHmu
乜你咁多呢D片既
)y,[)U-JgOv/k你自製架

k4S{Hb?機動同盟 Gundam HK先澄清..
"n;wQu2y5?&`我唔係因為你叫"靚女"而回你..
*xr d(C{e2{3CR&c c而係我知你段說話既對象係我(除"靚女"2字)GUNDAM,高達,GVG,EXTREME,電腦,遊戲,短片,UNICORN,動漫,AGE&j(L!hE        Z7q%F v#F
1d/F)c"bo
其實係個fd sd俾我..= ="
#d8x(tz?4Yf5Q0bGUNDAM,高達,GVG,EXTREME,電腦,遊戲,短片,UNICORN,動漫,AGE我邊有咁好心機整ar...-口-
作者: 小軒    時間: 2008-9-7 22:15

QUOTE:
原帖由 haro 於 2008-9-7 22:12 發表

_MQ
Y8G
agundamhk.com
先澄清..機動同盟 Gundam HK"CFys5m8vE
|3dM

我唔係因為你叫"靚女"而回你..GUNDAM,高達,GVG,EXTREME,電腦,遊戲,短片,UNICORN,動漫,AGER:rAxY6Bq        ~N-p
而係我知你段說話既對象係我(除"靚女"2字)gundamhk.com5M'zno'WD0O5`*_

S(oC}U/R_9L本站是一個為了高達而存在的網站其實係個fd sd俾我..= ="
RN!u
N5G?f C機動同盟 Gundam HK
我邊有咁好心機整ar...-口-

[$Ji^X
X#@t本站是一個為了高達而存在的網站
何必咁慌張何必咁慌張GUNDAM,高達,GVG,EXTREME,電腦,遊戲,短片,UNICORN,動漫,AGE0j"h5K
j Ca ?ob2i$R

我不是武松機動同盟 Gundam HK.Y-D1oF7V2F1jPl2J
=====
9B
JU#m8L9ph;t(k:l;bc
......
作者: paul22247    時間: 2008-9-7 22:17

QUOTE:
原帖由 haro 於 2008-9-7 22:12 發表gundamhk.comBY5_.~E-?[4R7h
gundamhk.com]WV!bn-R,](A        |
Zp

先澄清..GUNDAM,高達,GVG,EXTREME,電腦,遊戲,短片,UNICORN,動漫,AGE"Tv0|`Nb(K5b
我唔係因為你叫"靚女"而回你..本站是一個為了高達而存在的網站)~lOJ5_MS
而係我知你段說話既對象係我(除"靚女"2字)3}rv(Dx.Z0i4Q QR/LQ
機動同盟 Gundam HK&x$r!f-c2_3rq
其實係個fd sd俾我..= ="
b H5^$`{(K本站是一個為了高達而存在的網站我邊有咁好心機整ar...-口-

GUNDAM,高達,GVG,EXTREME,電腦,遊戲,短片,UNICORN,動漫,AGE]Fv AB+~n,P+km%l
莫非你自認唔靚女?
作者: 小軒    時間: 2008-9-7 22:20

QUOTE:
原帖由 paul22247 於 2008-9-7 22:17 發表gundamhk.com'QAc)` qXOs1`
莫非你自認唔靚女?

機動同盟 Gundam HKS        n?i;Q(_ML^s
靚女唔會大便你想唔想做靚女?
作者: haro    時間: 2008-9-7 22:25

QUOTE:
原帖由 小軒 於 2008-9-7 22:15 發表
sZ7m:w/WrhF機動同盟 Gundam HK
*PH,Jb        a Q/n%X5v機動同盟 Gundam HK何必咁慌張何必咁慌張
r_&s\a.]v5rM+xb,c@機動同盟 Gundam HK我不是武松
({DOZR_i本站是一個為了高達而存在的網站=====gundamhk.comn v(eXpc_
......

,@:St$`|g h$G2I機動同盟 Gundam HK因為d人成日口頭蟬都叫任何年紀既女性做靚女...本站是一個為了高達而存在的網站({;uT0r)py9o4M
有時明明知道人地係想叫自己..gundamhk.com#~V"p&P X,['q&T-q|0^
但係因為佢叫"靚女"...機動同盟 Gundam HKb|/sf7l;KXTO3~
應又唔係..唔應又唔係...
e+{ r q u,l"C;q#x本站是一個為了高達而存在的網站好尷尬ga ma...
作者: 小軒    時間: 2008-9-7 22:27

QUOTE:
原帖由 haro 於 2008-9-7 22:25 發表機動同盟 Gundam HK%T!v?fr
因為d人成日口頭蟬都叫任何年紀既女性做靚女...
gQ^(|j有時明明知道人地係想叫自己..
0Y bQ9Cj2l4tgundamhk.com但係因為佢叫"靚女"...
vL wRo^.S1R應又唔係..唔應又唔係...
0}gyEg'B
igwa
好尷尬ga ma...

puQ^}lZD*p機動同盟 Gundam HK我連茶餐廳既呀嬸都叫靚女sss

歡迎光臨 機動同盟 Gundam HK (http://gundamhk.com/) Powered by Discuz! 5.0.0