標題: [youtube] 下一代將來 [打印本頁]

作者: 小軒    時間: 2008-11-10 21:40     標題: 下一代將來

[youtube]aOYAweOJXeU[/youtube]
作者: 仁一個    時間: 2008-11-10 21:44

打我丫~
4HS9J
iJ機動同盟 Gundam HK
,On4D$|c*H$ra
屌你~
7xAb9Ua?`6ZE本站是一個為了高達而存在的網站?"gS b1y
老野~(dB ?$bZyz+Z#Z'Pv        `

G*yoOiRz4k hGUNDAM,高達,GVG,EXTREME,電腦,遊戲,短片,UNICORN,動漫,AGE"再嘈我報警架喇"本站是一個為了高達而存在的網站bg0?)i#P.y:lm5y
-IFS+^6y)K"@pn1g
有潛質成為巴士阿叔的後人
作者: bbq07    時間: 2008-11-10 22:05

後生可畏
作者: cagalli    時間: 2008-11-10 22:08

真可愛的正太(毆)/aqND7R&?
還是養狗好...=w=
作者: 仁一個    時間: 2008-11-10 22:09

事件詳細希望
作者: cagalli    時間: 2008-11-10 22:15

QUOTE:
原帖由 仁一個 於 2008-11-10 22:09 發表機動同盟 Gundam HK6dz4J8A*A.S o|1S]
事件詳細希望

zsK#r.?2T
M

自虐小正太推跌老野個仔...gundamhk.com[r6L4{Xsz(_P}
跟住老野罵小正太....
[;`t
e3E2r-AE
跟住自虐小正太開始叫老野打佢....=w=
作者: 竹本風鳴    時間: 2008-11-10 22:58

為何世界會這樣扭曲。(拖)
作者: 小軒    時間: 2008-11-11 10:08

QUOTE:
原帖由 竹本風鳴 於 2008-11-10 22:58 發表gundamhk.com!k0GjJ Jn
H

為何世界會這樣扭曲。(拖)

GUNDAM,高達,GVG,EXTREME,電腦,遊戲,短片,UNICORN,動漫,AGE4g;bW"X9BX])dH        Q
香港教育制度重視的只係成績, 唔會重視你既品德
作者: counter-sam    時間: 2008-11-11 18:29     標題: 回復 #5 仁一個 的帖子

根據Youtube文字評論:gundamhk.comvyt&]2|b

QUOTE:
轉貼自yu33053305:/HlSr?0P3O/VF
『我諗你地唔好傻啦,,,我係果間麥當勞既職員,,,跟本係個男 人唔對先,,,阿細路養左隻獨角先成幾百蚊既 ,,,跟住果個男人既仔就行埋去睇,,,仲店隻獨角先,,,然後 俾隻野咬親,,跟住個男人就行埋去同個細路到,,打個細路,,一巴車埋去個細路到,,仲拎起佢隻獨角先dum落地下,,dum死 左,,跟住仲用腳踢落個細路到,,然後打左個細路幾拳,,,跟住之後就係e段片,,,影片果條友跟本都唔知咩事,,係到尻up, ,係到亂禁吹,,其他人又係到亂禁吹話個細路打人先,,其實係個男人既仔行埋去撩隻獨角先姐,,先俾隻野咬 ,,,個男人仲衰..即刻沖埋去打個細路,,打到佢流血,,,之後講既野同發生既野,,,就係e段片既分半鍾,,我係果個細路, ,我都會好似條片既細路禁啦,,,而影片既人乜都唔知就係到亂u p,職員可以點做.. .職員見到己經沖上前阻止,,都講話會報警,,個男人聽到會報警先好聲好氣禁,,,成件事跟本就唔係d報紙禁講話個細路搶人玩具 然後拎個鐵盒打到個男仔流血,,成件事跟本唔係禁,,,好心影片果條友唔好係到作野啦 ,,你地信不信由你..我都係將我知道既野講返出黎姐,』

Q,z m5_a
Cd機動同盟 Gundam HK

oO NT
~(Q本站是一個為了高達而存在的網站
但係個細路於公眾地方行為不檢都有錯既...
作者: hinpotato999    時間: 2008-11-11 21:37

個大人真係*街機動同盟 Gundam HK8UQ9v4S
l

打細路都做得出
XJo5aU
_N1j
佢個仔唔岩先都咁$ft
k6k+x*Jfz$N

唔知有冇好心人拍到哂過程
/j(VxmtGUNDAM,高達,GVG,EXTREME,電腦,遊戲,短片,UNICORN,動漫,AGE有的話我上網慢慢唱佢

歡迎光臨 機動同盟 Gundam HK (http://gundamhk.com/) Powered by Discuz! 5.0.0