標題: edward報(1) [打印本頁]

作者: Edward01    時間: 2008-11-27 12:18     標題: edward報(1)

大家好呀..係我!傻仔回來la!!有一個話題話我同你地say hi(囧)

好!同你地講正題
有人話Mobafancy(好似哈囉)好kai
我話唔係呀好好玩好q不知好好
好似好有進步呀!
e家1.2多左隻野..好似一個頭!
我仲意有浮游炮個隻野..好勁呀!...
大家仲意咩機呢
-------------------------------------------------------唔好理我la!!----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
問一問:

大家仲意咩機?

我:仲意有浮游炮個隻

大家咩勁勁d??

我:都係有浮游炮個隻

大家會唔會打下打下lag左?

我:唔會呀呀呀呀呀呀

回下la!
作者: Edward01    時間: 2008-11-27 17:17

冇人回呀= =
作者: andy    時間: 2008-11-29 09:31

QUOTE:
原帖由 Edward01 於 2008-11-27 12:18 發表
大家好呀..係我!傻仔回來la!!有一個話題話我同你地say hi(囧)

好!同你地講正題
有人話Mobafancy(好似哈囉)好kai
我話唔係呀好好玩好q不知好好
好似好有進步呀!
e家1.2多左隻野..好似一個頭!
我仲意有浮 ...

我第一次見人話自己是傻仔= =(hi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! )
作者: o0jacky4570o    時間: 2008-11-30 21:13

有自知之名是好事...
作者: yesyes123hk    時間: 2008-12-2 18:05

大家仲意咩機?

我:Gale

大家咩勁勁d??

我:Gale

大家會唔會打下打下lag左?

我:No a a a a a a!!!

歡迎光臨 機動同盟 Gundam HK (http://gundamhk.com/) Powered by Discuz! 5.0.0