標題: [生活趣事] 菜譜教煮精液生蠔 激情男女無懼腥臭潮跟 [打印本頁]

作者: 小軒    時間: 2008-12-4 18:11     標題: 菜譜教煮精液生蠔 激情男女無懼腥臭潮跟

坊 間 盛 傳 男 子 吞 下 精 液 , 能 夠 以 形 補 形 , 強 身 健 體。 信 不 信 由 你 , 外 國 飲 食 愛 好 者 Paul Photenhauer 便 出 版 《 天 然 成 果 》 ( Natural Harvest ) 一 書 , 推 出 精 液 食 譜 , 反 應 熱 烈 , 有 網 友 更 說 和 女 友 一 起 分 享精 液 食 物 , 可 促 進 情 感 。

生 蠔 以 精 液 調 味 , 你 會 試 嗎 ?

精液 腥 臭 無 比 , 《 天 然 成 果 》 卻 推 崇 備 至 , 指 精 液 「 堪 比 佳 釀 和 芝 士 , 味 道 有 點 複 雜, 但 充 滿 激 情 」 , 最 難 得 是 精 液 是 免 費 的 , 只 要 家 有 男 兒 即 可 入 饌 。
《 天 然成 果 》 認 為 , 精 液 是 上 佳 調 味 料 , 並 推 出 精 液 生 蠔 、 精 液 金 鎗 魚 生 魚 片 、 精 液 米 奶。 《 天 然 成 果 》 售 25 美 元 ( 約 194 港 元 ) , 目 前 售 出 200 本 。 Paul   Photenhauer 也 在 網 誌 寫 下 炮 製 精 液 米 奶 的 食 譜 , 35,000 人 點 擊 。 精 液 餐 , 可 能成 為 最 潮 食 品 。
digitaljournal.com

精 液 食 譜 《 天 然 成 果 》 封 面 。
作者: 星月流恨    時間: 2008-12-4 18:17

潮..囧
你食埋我個份啦...(拖)
作者: Freedom_X10a    時間: 2008-12-4 18:21

抱歉...我感到不舒服...(拖
作者: m11    時間: 2008-12-4 18:26

................

世風日下...
世風日下...囧
作者: paul22247    時間: 2008-12-4 18:46

不看字我還以為是生蠔汁┐囧┌
作者: 十六夜.二三    時間: 2008-12-4 18:53

小心o滋。
作者: louislee2815    時間: 2008-12-4 20:10

搵下面有紋身果D人既精
作者: homika﹏小貓    時間: 2008-12-4 20:49

世界愈來愈糟糕
作者: 小軒    時間: 2008-12-4 20:52

這個世界愈來愈有新意
作者: 仁一個    時間: 2008-12-4 21:42

精液量注意(驚
作者: homika﹏小貓    時間: 2008-12-4 22:25

有 網 友 更 說 和 女 友 一 起 分 享精 液 食 物 , 可 促 進 情 感

?! d精又唔係佢既 促進咩感情?!
就算要... 等佢地自己推倒時搞就得啦
駛唔駛俾咁多錢食人地d精 ?!
作者: 小軒    時間: 2008-12-4 22:27

QUOTE:
原帖由 homika﹏小貓 於 2008-12-4 22:25 發表
有 網 友 更 說 和 女 友 一 起 分 享精 液 食 物 , 可 促 進 情 感

?! d精又唔係佢既 促進咩感情?!
就算要... 等佢地自己推倒時搞就得啦
駛唔駛俾咁多錢食人地d精 ?!

要了解生蠔 + 豆漿這個Mixture才是重點
作者: 仁一個    時間: 2008-12-4 22:55     標題: 回復 #12 小軒 的帖子

生蠔血淚滿面
作者: 小軒    時間: 2008-12-4 23:00

QUOTE:
原帖由 仁一個 於 2008-12-4 22:55 發表
生蠔血淚滿面

wow
原來頭先先知道捐一次精有$300入袋
作者: 仁一個    時間: 2008-12-4 23:21     標題: 回復 #14 小軒 的帖子

貴過金
作者: 小軒    時間: 2008-12-4 23:23

QUOTE:
原帖由 仁一個 於 2008-12-4 23:21 發表
貴過金

呢鋪真係滴滴金(1S
作者: Zerco    時間: 2008-12-5 23:42

吐吐吐吐吐

歡迎光臨 機動同盟 Gundam HK (http://gundamhk.com/) Powered by Discuz! 5.0.0