標題: =-="新手問題 有關名稱一問 [打印本頁]

作者: 我是食物    時間: 2008-12-7 13:54     標題: =-="新手問題 有關名稱一問

想問下名稱le 家野......
同名稱唔可以多過3張.....
o禁包唔包括埋型號
好似曉....
有個咩咩裝備
sp曉,大鷲,同換裝曉
三隻都係同型號同名,而前2者有括住咩咩裝備
o禁叫唔叫第2隻?o禁一副deck 係唔係可以放3隻sp曉,3隻大鷲同3隻換裝曉, total 9 隻
作者: 言西早    時間: 2008-12-7 15:14

Q: o禁包唔包括埋型號
A:不包
Q: o禁叫唔叫第2隻?
A:叫
Q: o禁一副deck 係唔係可以放3隻sp曉,3隻大鷲同3隻換裝曉, total 9 隻
A:可以
作者: kingk    時間: 2008-12-7 15:19

o禁包唔包括埋型號
好似曉....
有個咩咩裝備
sp曉,大鷲,同換裝曉
o禁叫唔叫第2隻?o禁一副deck 係唔係可以放3隻sp曉,3隻大鷲同3隻換裝曉, total 9 隻

可樣樣3隻其實你可加茶色玩

偽TURN A 入2-3張

咁樣可有多一部係場到用(但最多只可四部)3個唔同名既曉加多一部但要用左偽TURN A至可再出多部
作者: oscar0703    時間: 2008-12-9 23:00

QUOTE:
原帖由 kingk 於 2008-12-7 15:19 發表
o禁包唔包括埋型號
好似曉....
有個咩咩裝備
sp曉,大鷲,同換裝曉
o禁叫唔叫第2隻?o禁一副deck 係唔係可以 ...

wa

卡國力卡到唔想玩............

咁問1問:不敗v2可唔可以用sp v2做multi
作者: receition    時間: 2008-12-9 23:02

唔可以
因為唔是同名字
作者: kingk    時間: 2008-12-10 20:59

QUOTE:
原帖由 oscar0703 於 2008-12-9 23:00 發表

wa

卡國力卡到唔想玩............

咁問1問:不敗v2可唔可以用sp v2做multi

出得2部都最小5-6 TURN...

3,4指都用到LA

歡迎光臨 機動同盟 Gundam HK (http://gundamhk.com/) Powered by Discuz! 5.0.0