標題: 第12 話 [打印本頁]

作者: Noelriva    時間: 2008-12-21 20:32     標題: 第12 話

果然沒有令人失望
要是用了trans-am  還要和Garazzo大戰3百回合才打敗他
那就 =  =   =

不過睇睇下
同Gadessa 打個陣   點解打打下  00 少左把劍ge ?
00斬第一下(打爆槍)   係用右手把劍  (個陣已經睇唔到左手係唔係無左劍)
斬第二下個陣就睇到得返一把劍

明明Gadessa 打中個殘像個陣仲見到00有2 把劍..

阿雷又做左路人   裝左GN Archer  都仲未知有咩用    打完晒先送完人地走==
又話Cherudim同Seravee 裝左新系統ge ?      又唔用==
(點解Seravee 唔執返把槍==   本身命中都差+la)

Memento Mori 好勁 (但係只係用太陽能   有咁多能源用?)
連射快  對上又得  對下又得~

托勒密D導彈有無咁多ar ==

作者: 76867300    時間: 2008-12-21 21:13

Garazzo咁就衰o左~
00+飛機 果然係屈機,
已經係快啦,仲加機體量子化......
作者仲可以作到d咩野同00(+飛機)打平手
武士道仲味出o黎......(期待)
作者: bbq07    時間: 2008-12-21 21:24

Garazzo只係得單爐,邊夠00打
如果沙茲真係走左就糟
阿路耶出場率勁低
叫支Memento Mori射落托勒密咪得lor,重唔屈哂機
作者: Justice    時間: 2008-12-21 21:30

00 RAISER竟然可以把隕石2分為4

把劍都唔夠長!?
作者: 劣質粉絲    時間: 2008-12-21 23:47

好誇ar = =
量子化,00之領域,路易斯痴左(妄想症)
沙慈變左第2個剎那(飛機唔郁果度),仲有,托勒密有重力既咩?
路易斯比人抽水,我o左,佢又要食藥(古路謝果d)
作者: 美穗    時間: 2008-12-22 02:31

有質量殘像都出到,00你係得既
2部野個逃生裝置個樣好正xdd,,,
剎那比人一擊ko?!
作者: 尊路.拉斯    時間: 2008-12-22 21:16

阿雷放了閃光彈後就沒有戲份,人妖也只有革新者的劇情,Lockoff更不用說。

果然沙慈才是主角……
作者: 劣質粉絲    時間: 2008-12-22 22:52

我由頭到尾都見佢2把劍woo
作者: louislee2815    時間: 2008-12-23 00:54

怎麼00用外掛了??GM在哪?我要告發

外掛睇到我哇哇叫
作者: harry128    時間: 2008-12-23 13:26

哈哈!00量子化左呀?!

歡迎光臨 機動同盟 Gundam HK (http://gundamhk.com/) Powered by Discuz! 5.0.0