標題: 我係05年既會員 [打印本頁]

作者: 烈士01    時間: 2008-12-28 19:59     標題: 我係05年既會員

Tiger條撚樣一年前做乜撚野封撚左壇
作者: 星馬    時間: 2008-12-28 20:12

小朋友?(無聊
作者: 小軒    時間: 2008-12-28 20:14

革命萬歲味好重

作者: 烈士01    時間: 2008-12-28 20:16

QUOTE:
原帖由 小軒 於 2008-12-28 20:14 發表
革命萬歲味好重

估唔到連我自己都唔記得左既帳號名
都仲有人記得
我真係咁撚出名?
作者: 烈士01    時間: 2008-12-28 20:19

QUOTE:
原帖由 星馬 於 2008-12-28 20:12 發表
小朋友?(無聊

邊撚個先係小朋友?
你唔撚知頭唔撚知路就咪撚柒嘈啦
睇你條撚頭既語氣
年紀應該細我五歲到
作者: 星馬    時間: 2008-12-28 20:23

QUOTE:
原帖由 烈士01 於 2008-12-28 20:19 發表

邊撚個先係小朋友?
你唔撚知頭唔撚知路就咪撚柒嘈啦
睇你條撚頭既語氣
年紀應該細我五歲到

看....小朋友總是喜歡做無聊事
大多搞事的不是小朋友就是.....
====================
嗯.....出名?
狗屎也是出名臭的喔(笑
作者: 烈士01    時間: 2008-12-28 20:28

QUOTE:
原帖由 星馬 於 2008-12-28 20:23 發表

嗯.....出名?
狗屎也是出名臭的喔(笑

你想認真討論本大爺陪你認真
(一)你何處見到我「做無聊事」、「搞事」?
只係係個帖夾雜左少量粗口
就將之定性為「小朋友搞事」
見識如斯淺薄
將你定性為小朋友實在實至名歸
(二)加個「(笑)」就以為真係好好笑
為左唔傷你自尊心
我咪陪你笑鳩飽佢囉
(笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑笑)
作者: 星馬    時間: 2008-12-28 20:36

QUOTE:
原帖由 烈士01 於 2008-12-28 20:28 發表

你想認真討論本大爺陪你認真
(一)你何處見到我「做無聊事」、「搞事」?
只係係個帖夾雜左少量粗口
就將之定性為「小朋友搞事」
見識如斯淺薄
將你定性為小朋友實在實至名歸
(二)加個「(笑)」就以為真 ...

此處,何謂多少/無聊/搞事與否可是個人判決,你說少嗎?我說多喔
自問我也是小朋友可是我不愛搞事嗎?(算吧...相信多說也沒用就在這兒停停
作者: 烈士01    時間: 2008-12-28 20:42

QUOTE:
原帖由 星馬 於 2008-12-28 20:36 發表

此處,何謂多少/無聊/搞事與否可是個人判決,你說少嗎?我說多喔
自問我也是小朋友可是我不愛搞事嗎?(算吧...相信多說也沒用就在這兒停停

我話你老母兩個閪
可唔可以係「個人判決」?
當我指責你見識少
出左兩個粗口就大驚小怪
又「搞事呀」又「小朋友呀」
本身就已經係小朋友之行
你有乜撚野資格去斥責其他人為小朋友?

仲有,我對閣下有一句評價:
講野一舊舊,似足你老豆
作者: 小軒    時間: 2008-12-28 20:49

QUOTE:
原帖由 烈士01 於 2008-12-28 20:16 發表
都仲有人記得
我真係咁撚出名?

YAHOO KNOWLEDGE
作者: 小軒    時間: 2008-12-28 20:50

QUOTE:
原帖由 星馬 於 2008-12-28 20:23 發表

嗯.....出名?
狗屎也是出名臭的喔(笑

QUOTE:
原帖由 烈士01 於 2008-12-28 20:16 發表
都仲有人記得
我真係咁撚出名?

作者: 小奈由季    時間: 2008-12-28 21:08

嘖~不是用不到搜索和統計就是管不到帖
世界還是充滿吐糟點(攤手)

還好可屏掉~
作者: 小軒軒    時間: 2008-12-28 21:15

過份既語言會引黎過份既批評
還好版主入黎做野(平息?)
P.S唔好講粗口
作者: 雜魚三號    時間: 2008-12-28 21:37

唔好扣到負啦
零分咪算=   ="
作者: 小軒    時間: 2008-12-28 21:39

分身機會好大= =
作者: s070413    時間: 2008-12-28 21:40

來遲了
已經完場了(嘆
作者: 竹本風鳴    時間: 2008-12-28 21:46

還是那句,引用萬歲。(拖)
作者: 雜魚三號    時間: 2008-12-28 21:48

搵人加番20啦=   =
作者: 星馬    時間: 2008-12-28 21:53

QUOTE:
原帖由 小軒 於 2008-12-28 20:50 發表

話說我只係想講2句沒有什麼好看
作者: 小軒    時間: 2008-12-28 21:58

QUOTE:
原帖由 星馬 於 2008-12-28 21:53 發表
話說我只係想講2句沒有什麼好看

我本來諗住佢唔會變叛國者架= =
作者: 小軒    時間: 2008-12-28 21:58

QUOTE:
原帖由 s070413 於 2008-12-28 21:40 發表
來遲了
已經完場了(嘆

少佐請加油努力加到正常
作者: s070413    時間: 2008-12-28 22:33     標題: 回復 #21 小軒 的帖子

被禁言
加了都沒用
作者: 小軒    時間: 2008-12-28 22:34

QUOTE:
原帖由 s070413 於 2008-12-28 22:33 發表
被禁言
加了都沒用

解禁~=~=
作者: s35op32    時間: 2008-12-29 00:05

QUOTE:
原帖由 小軒 於 28/12/08 22:34 發表

解禁~=~=

為了沒事做加分而解禁你覺得值不值得?~ ~
作者: 革命萬歲!    時間: 2008-12-29 15:18

我無撚所謂
再註冊過又係一條好漢
你係咪ban鳩我Tiger都係一條撚樣
作者: fing頭小吉    時間: 2008-12-30 14:18

看來有人回來了@口@
作者: homika﹏小貓    時間: 2009-1-4 02:35

QUOTE:
原帖由 革命萬歲! 於 2008-12-29 15:18 發表
我無撚所謂
再註冊過又係一條好漢
你係咪ban鳩我Tiger都係一條撚樣

你知道咩叫撚樣嗎?
依我所見過既Tiger .... 佢唔係撚樣 (拖
作者: paul22247    時間: 2009-1-4 10:17

你認為在場的有那個不是05的?

歡迎光臨 機動同盟 Gundam HK (http://gundamhk.com/) Powered by Discuz! 5.0.0