標題: [youtube] 關心妍攞錯獎 [打印本頁]

作者: haro    時間: 2009-1-4 18:20     標題: 關心妍攞錯獎

[youtube]mRNJ1bzccmg&fmt=22[/youtube]gundamhk.comU7zf}0C
e@@"u.I?

好瘀ar~~~XDDDDDD本站是一個為了高達而存在的網站-wVBd&hW@+c6Rz.i'j
超尷尬~~~XDDDDDDDD
作者: counter-sam    時間: 2009-1-4 18:24

amigo真係好波...
作者: colin0120    時間: 2009-1-4 18:29

她的歌迷知道的話,應該會打你呀XD
作者: m11    時間: 2009-1-4 20:07

家姐研好野=]
作者: ZetA-ChaR    時間: 2009-1-4 20:24

真係囉到爆-.-
作者: 小軒    時間: 2009-1-4 20:59     標題: 是咁的

講起我就扯火啦本站是一個為了高達而存在的網站U ` pV&T5~
我家姐一路都在太古廣場一間名店做sales
Z#s2oGs本站是一個為了高達而存在的網站間店有好多有錢人同名人幫襯 C.a
b~HM"a

做了很多年,已經是senior
c1E FrQ咁多年黎都好俾心機做,經理亦好like佢
:pe"?1ns S.Mz}機動同盟 Gundam HK因為收入不錯又隱定,家姐原本諗住同拍拖多年既bf結婚本站是一個為了高達而存在的網站"eQ'B8Y YP;oB
咁多年黎我家姐好少俾人投訴
        ?M
z)\2kuBGUNDAM,高達,GVG,EXTREME,電腦,遊戲,短片,UNICORN,動漫,AGE
而且同好多大客既關係都唔錯機動同盟 Gundam HK7B1X.h)}xI2K
前排關心研去過我家姐間店幫襯
wU"`L:Q cK.R機動同盟 Gundam HK不過serve佢既不是我家姐,但佢一買就買左好多野
D)ek,R;gx!OA本站是一個為了高達而存在的網站過左個幾星期,佢又再去間店行
?z*n1`/AAkBxGUNDAM,高達,GVG,EXTREME,電腦,遊戲,短片,UNICORN,動漫,AGE上次serve果個Day-off, 咁我家姐就頂上serve佢
ny;DG'f本站是一個為了高達而存在的網站開頭已經好有禮貌介紹d新貨俾佢, 仲話俾折頭佢*T
L+q9E/s#Cb

佢就無乜反應,望一望另一堆客R-zo3Y0d7i/oc ix
果堆客係大陸人,三至四個,講野好大聲
![%k8u3S8D(u6GU?a1Q關小姐就同我家姐講話可唔可以關左間鋪一陣
@8R4Y$a'm{'V本站是一個為了高達而存在的網站等佢揀衫/[mq0@@3r6b\)Ye
我家姐同我講,佢公司一向唔俾佢地咁做本站是一個為了高達而存在的網站9z6furq$U+G"jK
驚做壞個頭,除非真係有乜大人物,好多記者好混亂先可以咁做本站是一個為了高達而存在的網站)tZgO3B
但佢見到關小姐黑口黑面,都識做話打電話去問一問老闆gundamhk.com
qF
yyiWS        mC

老闆梗係話唔得啦,至多俾多d折頭她

~&_s8lo;JHF+D2J機動同盟 Gundam HK
咁關小姐就發老脾,鬧到我家姐一面屁
}:T6_q!Q?        \P)M
y6sNxgundamhk.com
d說話勁難聽,又話自己買野既錢多過我家姐搵幾年既錢
7^        K7`(TF6N*s我家姐都唔敢得罪佢,一味道歉
Qo8A}XZNl"w&u本站是一個為了高達而存在的網站跟住關小姐就走左人,家姐就同老闆備案

Q?+Y)j)x}L(U本站是一個為了高達而存在的網站
老闆了解左情況就無再追問S in
B%i5X(d

過左兩日佢接到老闆電話話收到complaint
(mT _8V8F2O0_ w~
w
話有人投訴佢態度唔好,唔理顧客感受
/IJ"q        P^l2f機動同盟 Gundam HK公司policy一向唔話俾佢地知係邊次事件
*@xlz@"L4] D9h`GUNDAM,高達,GVG,EXTREME,電腦,遊戲,短片,UNICORN,動漫,AGE我家姐估黎估去都淨係得失過關小姐一人本站是一個為了高達而存在的網站        X[6HdiO2KE[
總之俾老闆話左兩句
&m
^/K4q/l%Fr
又過幾日,關小姐又黎
"Gf!bB5K:v1t3l本站是一個為了高達而存在的網站這次和件西裝友一齊,但好在成店都無其他客
i4z9YN&VU~R本站是一個為了高達而存在的網站我家姐怕又惹事,叫左個junior過去serve佢
([|E9[,~8Hcg3ug
Sgundamhk.com
點知條老西友係要點番我家姐serve.
c:z5sQ1l`V機動同盟 Gundam HK根住關小姐就玩野,試衫,但話d衫俾其他人試過污糟
7KI'h.vJxn4_r本站是一個為了高達而存在的網站要開新衫試,我家姐雖然知公司唔俾咁做,gundamhk.comm8Q:Gu4e
但怕左佢,唯有照做
+E#k*G7LJ*P點知試左兩三件,件件佢都要咁試又無話要
Y/zd/dz1Da機動同盟 Gundam HK我家姐終於話唔好意思,其實唔可以咁做機動同盟 Gundam HK+W)lBWZJCZZ
(根本明知她玩野啦.....)
\)K0ys
hjPGUNDAM,高達,GVG,EXTREME,電腦,遊戲,短片,UNICORN,動漫,AGE
又係至多俾多d折頭佢-mG9X1Yk(]T
跟住佢件西裝友就鬧我家姐話"係咪話我地無錢買你地d野?"$N2m/EhR_!U1P$k.n
我家姐話唔係,但佢照鬧機動同盟 Gundam HK^Fizb
鬧左十幾分鐘機動同盟 Gundam HK7n8mNa)m{A
d同事見咁幫手,又照鬧GUNDAM,高達,GVG,EXTREME,電腦,遊戲,短片,UNICORN,動漫,AGE-w
_"dg'Y#A

最終打俾老闆 備案
q5}n+g*jdgundamhk.com之後連收兩封warning letter
~,S(e!D*HQ機動同盟 Gundam HK早兩日接埋大信封GUNDAM,高達,GVG,EXTREME,電腦,遊戲,短片,UNICORN,動漫,AGE
@e$sN v
M4UK

年尾俾人炒左
作者: 蒼之隼    時間: 2009-1-4 21:06

作者: paul22247    時間: 2009-1-4 22:24

QUOTE:
原帖由 小軒 於 2009-1-4 20:59 發表
|J|6[)d%mGUNDAM,高達,GVG,EXTREME,電腦,遊戲,短片,UNICORN,動漫,AGE講起我就扯火啦
        F
sQ+x1P4oM6`?
我家姐一路都在太古廣場一間名店做sales
~.{*Abjq'jgundamhk.com間店有好多有錢人同名人幫襯

xz2NY*h$[
做了很多年,已經是senior        @_2E'FYi^@
咁多年黎都好俾心機做,經理亦好like佢$Fuf4d%C!sZGX*u
因為收入不錯又隱定,家姐原本諗住同拍拖多年既bf結 ...

機動同盟 Gundam HK6^Le2],ub)r2F(}
正一八婆,抵佢死...(無誤!?)
作者: derek    時間: 2009-1-6 20:22

大家留意下關心妍攬關菊英o個下, 成班人o係後面既表情? 簡直經典
作者: fing頭小吉    時間: 2009-1-7 19:56

QUOTE:
原帖由 derek 於 2009/1/6 08:22 PM 發表本站是一個為了高達而存在的網站{*AzuT
大家留意下關心妍攬關菊英o個下, 成班人o係後面既表情? 簡直經典

機動同盟 Gundam HK9^pOgi6B
哈!!!個個o晒!!!
作者: 多啦A夢    時間: 2009-1-8 21:39

QUOTE:
原帖由 小軒 於 2009-1-4 20:59 發表)Y
x;vS`n+z

講起我就扯火啦
N!F4YW Ly2gV(Bf5]機動同盟 Gundam HK我家姐一路都在太古廣場一間名店做sales
        N]p b,S ]'_gundamhk.com間店有好多有錢人同名人幫襯機動同盟 Gundam HKf({"N$B OgYe;te
做了很多年,已經是senior
7p8u8y5Y1w咁多年黎都好俾心機做,經理亦好like佢
VW)w#wiobI:s機動同盟 Gundam HK因為收入不錯又隱定,家姐原本諗住同拍拖多年既bf結 ...

6zu4D*gK;yp1V+a

{'nVy.dc"s0g
b

&m@:az;{}k!N/Y本站是一個為了高達而存在的網站真係你家姐??
-N0Z9r
b
H1[B1VT

wk$gVE2h0k機動同盟 Gundam HK事關我之前係第2個論壇度都睇過一篇一模一樣咁ge野(d字好大隻,係紅色ge)gundamhk.com5T'}rY)G3L%},jN9F        V
機動同盟 Gundam HKf#\f hR6Y
定係其實........
作者: kalun1214    時間: 2009-1-11 21:14

QUOTE:
原帖由 小軒 於 2009-1-4 20:59 發表
`4@XYUA4kS SU+V5z講起我就扯火啦tuV\/b"_'xGW
我家姐一路都在太古廣場一間名店做sales本站是一個為了高達而存在的網站mpY
a { r$fy        D
K(w

間店有好多有錢人同名人幫襯gundamhk.com#ECNt^
做了很多年,已經是seniorGUNDAM,高達,GVG,EXTREME,電腦,遊戲,短片,UNICORN,動漫,AGE5Q        G a7d4H#X6~ A3X        v
咁多年黎都好俾心機做,經理亦好like佢-\!c5I.{"^h(|
因為收入不錯又隱定,家姐原本諗住同拍拖多年既bf結 ...

機動同盟 Gundam HKK        {3Oz$^vA
估唔到關小姐係D咁既人

歡迎光臨 機動同盟 Gundam HK (http://gundamhk.com/) Powered by Discuz! 5.0.0