標題: 天悅廣場 [打印本頁]

作者: ASTRAY654    時間: 2009-5-2 14:10     標題: 天悅廣場

之前有位人兄講過....天悅廣場..有盒廢卡比人尋寶...係長沙灣個天悅定係..筲箕灣._.我都想搵下d舊卡
作者: y3610444    時間: 2009-5-2 14:20

話你知,唔好去天悅,
以前我玩遊戲王既時候個度超多死商同昆9,
你係要去我冇計,
唔信就算
作者: 細路驚    時間: 2009-5-2 14:38

好撚多on9仔^_^真係要去既話你就去啦
作者: ASTRAY654    時間: 2009-5-2 14:47

._.明白....其實我係想搵下D..舊卡~_~我之前有玩開..點知比人掉晒D卡~_~想買番D有用既野
作者: ASTRAY654    時間: 2009-5-2 14:48

因為之前有人話..有盒廢卡.比人尋寶之類  1蚊張咁..想去睇下有冇D..岩用既野咁
作者: 修羅聖煞    時間: 2009-5-2 15:31

QUOTE:
原帖由 ASTRAY654 於 2009-5-2 14:48 發表
因為之前有人話..有盒廢卡.比人尋寶之類  1蚊張咁..想去睇下有冇D..岩用既野咁

你咁有恆心我怕你失望
作者: ASTRAY654    時間: 2009-5-2 15:32

= =我都冇咩期望....D FD話想搵下地..
作者: msn04    時間: 2009-5-2 18:14

去D鋪頭收啦...
擺得系廢卡堆都冇乜有用架喇~~~
要搵就去灣仔XX88最頂樓啦
有間鋪頭幾好乜都有咁制...
柴灣永李都OK架(呢度要自己睇薄)
作者: ASTRAY654    時間: 2009-5-3 00:00

灣仔東方188"??我前幾日去過- -1間卡鋪都唔覺眼wo..
柴灣永利就未去過..
不過..卡鋪- -好多放d卡..都貴d咁...同人收好似平過係平鋪買
作者: sonycat    時間: 2009-5-3 19:56

天悅係有2盒 癈卡相  $1張  全是 uncom 以下  其本上你唔同個道d人收卡 咪唔會比人厄囉   你要收卡 係道開post 收仲好啦
作者: ASTRAY654    時間: 2009-5-3 22:29

哦._.知道

歡迎光臨 機動同盟 Gundam HK (http://gundamhk.com/) Powered by Discuz! 5.0.0