標題: 本人現在玩黑+紅. [打印本頁]

作者: kiva00    時間: 2009-7-26 17:17     標題: 本人現在玩黑+紅.

本人現在玩黑+紅.落咩好???師父們,幫下我.THX
作者: ivan00    時間: 2009-7-26 17:30

落地
作者: kiva00    時間: 2009-7-26 17:39

QUOTE:
原帖由 ivan00 於 2009-7-26 17:30 發表
落地

除地.
作者: 雜魚三號    時間: 2009-7-26 17:40     標題: 回復 #3 kiva00 的帖子

掃地。  
作者: kiva00    時間: 2009-7-26 17:53

QUOTE:
原帖由 雜魚三號 於 2009-7-26 17:40 發表
掃地。  

唔關- -
作者: 修羅聖煞    時間: 2009-7-26 18:19

連黑紅咩都唔講點知落咩好?=-=
作者: GX9900    時間: 2009-7-26 19:15

QUOTE:
原帖由 修羅聖煞 於 2009-7-26 18:19 發表
連黑紅咩都唔講點知落咩好?=-=

十分同意~~~好心摟主講清楚啦._.
作者: 潕沁ling    時間: 2009-7-26 20:50

玩紅黑來來去去咪就係玩控(不過我fd玩重高-.-)
我比個建議你啦!!!

完封x3
the o(搶機)x2(因為有一枚制限...仲有好貴-.-)
宙統x2(因為有完封...)
o gun x3(冇佢唔得...因為前期要佢幫手頂一頂...控deck太慢啦!)
解體mk-2 x2(同o gun 差唔多...仲有可以解體)
拆hand由魚x2(太有用啦...一出泥就拆人地2支hand)
鈴音機x2(係打中爆有coin的機果支)
武統x2
假眼差x1
out game 科x2
鈴音人x1
密約(2細1大)x3
內調x2
沙拉沙x3
毒牙x3
地x17(我本人e加打埋月面地3支...配合o gun...2支紅coin地...1支黑coin地...3支雲散...
         3支膽大...3支千年女皇...1紅1黑基本g...ps:人地一有"內部分裂"就食得屎lo)
作者: kiva00    時間: 2009-7-27 13:24

QUOTE:
原帖由 潕沁ling 於 2009-7-26 20:50 發表
玩紅黑來來去去咪就係玩控(不過我fd玩重高-.-)
我比個建議你啦!!!

完封x3
the o(搶機)x2(因為有一枚制限...仲有好貴-.-)
宙統x2(因為有完封...)
o gun x3(冇佢唔得...因為前期要佢幫手頂一頂...控deck太 ...

THX
作者: calab    時間: 2009-7-28 09:46

近排我見人街邊打DECK落宙統都係落3多,咁樣自己會多D保障
假眼差唔建議落,因為3指定~你1黑1紅1千年女王都出唔到啦
係落的都落慈愛的眼差,因為可以食自己轉向,THE-O,大膽番黎的野,而且冇指定國力
如果你機多,副DECK玩得好的話,司令部不失為好的選擇
鈴音機反而未必好,(1)你打唔中人地本國就變廢紙,(2)支鈴音人比人殺左的話,廢上加廢
所以我會建議入20彈肥仔,可以防衛本國,直接挨到5-6分地,當然打人都OK啦
當然SP佐天如果打中人地本國,人地一定好[開心]-.-"
宙統同完封不能相提並論,因為一個可以COUNT機,一個唔可以...
OUT GAME科可以-1,入禁忌斯洛哥(I AM 黑色神人,竟然唔入我!?)
毒牙2支已經很足夠,因為有完封
我見人地玩2支千年女王,2支大膽,2支野獸,2支雲散,COIN地都冇落A_A,因為佢唔玩太坦尼亞(舊物)

作者: devil00    時間: 2009-7-28 21:38     標題: 回復 #8 潕沁ling 的帖子

1紅1黑基本g= =
真係勇敢= =
人地用紅黑deck打你果陣支毒牙對住你笑xd
作者: titus292002    時間: 2009-7-29 01:47

千年女王

歡迎光臨 機動同盟 Gundam HK (http://gundamhk.com/) Powered by Discuz! 5.0.0