標題: [收卡] ~~~~~~~~~ [打印本頁]

作者: lockon2008    時間: 2009-8-9 21:20     標題: ~~~~~~~~~

~~~~~~~~~~~~~~`

作者: lockon2008    時間: 2009-8-9 23:14

作者: fatyan_fa    時間: 2009-8-10 01:13

內憂外患x1
作者: lockon2008    時間: 2009-8-10 09:31

QUOTE:
原帖由 fatyan_fa 於 2009-8-10 01:13 發表
內憂外患x1

20蚊 ok??
順手一推
作者: lockon2008    時間: 2009-8-10 11:18

作者: lockon2008    時間: 2009-8-10 11:46

作者: kai    時間: 2009-8-10 15:01

f91睇錯放卡

作者: lockon2008    時間: 2009-8-10 15:07

40就唔要啦..大大
卡鋪都係40
作者: kai    時間: 2009-8-10 15:09

QUOTE:
原帖由 lockon2008 於 2009-8-10 15:07 發表
40就唔要啦..大大
卡鋪都係40

人地收卡波(所以sor睇錯野)
仲有寫過人價可平少少(maybe寫緊你睇唔到)
但係$40人價平一半好似..........(呢個價最多$5-10)
所以唔係呃新手咩(如果你收ge話)

作者: lockon2008    時間: 2009-8-10 15:17

QUOTE:
原帖由 kai 於 2009-8-10 15:09 發表

人地收卡波(所以sor睇錯野)
仲有寫過人價可平少少(maybe寫緊你睇唔到)
但係$40平一半好似..........

...
我收卡用咩價收關你咩事呀??
收唔到都係我的事....唔係開到超低...10蚊真係有人放囉
唔好以為d f91真係咁值錢啦....
仲有...我之前都睇過你係人地d post玩野...
唔該你..無事做都唔好係人地post度搵事嘈啦....
以上
作者: kai    時間: 2009-8-10 15:24

QUOTE:
原帖由 lockon2008 於 2009-8-10 15:17 發表
...
我收卡用咩價收關你咩事呀??
收唔到都係我的事....唔係開到超低...10蚊真係有人放囉
唔好以為d f91真係咁值錢啦....
仲有...我之前都睇過你係人地d post玩野...
唔該你..無事做都唔好係人地post度搵事 ...

人地收緊卡啊(即係搵人放啊)
你咁都仲睇唔到
貼頂已寫住(果貼雖然分開但無寫放,即係都係收)
我講明睇錯(但你咁陪我錯)
仲神過我,勁!
=====================
f91係我睇錯佢放10@40x3

作者: lockon2008    時間: 2009-8-10 15:32

唉...你on9..我唔怪你....
佢淨係係個post度講左...內憂外患x1
咁呢個係我個收卡post..唔係放比我放比邊撚個呀...on9仔
我開佢20....佢唔回咪算囉....
咁關你咩事呀??
依家香港真係多左好多on9仔鐘意食撚飽飯搵事嘈....
作者: kai    時間: 2009-8-10 15:48

你自認新手咁我無野講(你好似係度好耐)
仲要一人兩個post唔同寫法先攞命(一個新手,一個就咁放卡)
我真係俾你搞笑死
作者: lockon2008    時間: 2009-8-10 16:17

一d都唔好笑囉....
係你自己on9睇錯關我咩事??
老實講..我真係好憎你呢d仆街...唔關你事 ge野..係都要叉隻腳埋來...
本來都唔多想理你...但見到你係度柒下柒下..
攪到我真係忍唔住...你錯咪低低地認左佢囉...
唔好同我再講咩好笑唔好笑啦...依家係你on9攪錯...
完全唔關我事
作者: lockon2008    時間: 2009-8-10 17:15

作者: lockon2008    時間: 2009-8-10 19:32

作者: lockon2008    時間: 2009-8-10 20:05

作者: lockon2008    時間: 2009-8-10 20:33

作者: lockon2008    時間: 2009-8-10 21:36

作者: lockon2008    時間: 2009-8-10 22:21

作者: oscar0703    時間: 2009-8-11 01:51

算甚麼!
典形香港青年!
一口髒話就係度懶形

http://forum.gundamhk.in/viewthr ... &extra=page%3D1

3). 嚴禁侮辱其他會員或粗口罵戰

- 嚴禁發表粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力、人身攻擊、辱罵會員、挑起罵戰的主題或帖子。
- 希望各會員能理性討論,互相尊重,不希望各會員人身攻擊,侮辱,詆毀個別民族、地區人民,粗言穢語或發表帶有粗口的貼圖。
- 侮辱——意指言詞卑劣, 利用尖酸刻薄的字句惡意抨擊或中傷對方, 令人難堪, 及以貶義之字詞形容對方。

壇規都唔睇
你連on9都不如(盲巫on9)
作者: lockon2008    時間: 2009-8-11 10:39

哈哈...真係好笑仲有人想叉隻腳埋來...
你唔知個kai兄...佢未改回復之前係講左d咩..我唔怪你ge
但佢連續兩次係我個post度玩野...我出聲罵走佢...我都唔知佢幾時會收手....
大家都有眼見..佢之前都係poso個收卡post度話人呢樣果樣...搵事嘈...
跟住佢同我講係佢自己睇錯post...我話佢擺明有心玩野啦...
睇post可以唔睇清楚邊個係作者就亂咁up...之後就算係佢自己錯左...d語氣都毫無改善
(仲神過我,勁!..我真係俾你搞笑死)佢唔講呢幾隻字..我都唔會開火小佢啦....
成件事...我跟本無錯....你呢d人都唔知想點??
依家佢都唔再出聲..我就算啦...
但仲有人想玩野..我唔介意陪佢....
唔該大家....比返個post我收卡ok??

作者: oscar0703    時間: 2009-8-11 11:02

明知大把人會入黎嘈就1早玩PM la

喜歡的話?post重開

歡迎光臨 機動同盟 Gundam HK (http://gundamhk.com/) Powered by Discuz! 5.0.0