標題: [youtube] [煌]戰神渣古 [打印本頁]

作者: 十六夜.二三    時間: 2009-8-28 18:57     標題: [煌]戰神渣古

[youtube]QfJir72991I&feature[/youtube]
作者: Reagon仔    時間: 2009-8-28 19:10

自護號=戰神渣古機動同盟 Gundam HK!~UE{D+m'O4x

BLvA/d
Y:S~"u7P0iGUNDAM,高達,GVG,EXTREME,電腦,遊戲,短片,UNICORN,動漫,AGE
無錯
作者: Dragon    時間: 2009-8-28 19:24

"你頭先話可以用精神感應控制
5fVi-P&k(p*\:wf本站是一個為了高達而存在的網站
.d#yrXo0b+LGUNDAM,高達,GVG,EXTREME,電腦,遊戲,短片,UNICORN,動漫,AGE但係唔知道我點唔點呢he"gundamhk.comqs{an$b5G

#s6l;G&o;w d^'Q6w~+xGUNDAM,高達,GVG,EXTREME,電腦,遊戲,短片,UNICORN,動漫,AGE太強了!5YI4~ln(gp

j*e(H:Vq本站是一個為了高達而存在的網站
GUNDAM,高達,GVG,EXTREME,電腦,遊戲,短片,UNICORN,動漫,AGE8I:K{BKC;Mjw
全憑那勇氣,全憑那志氣~~~
作者: 真田    時間: 2009-8-28 19:27     標題: 笑足8分鐘

「咁點解會冇腳既?」
w;xh'f
E.[4W本站是一個為了高達而存在的網站
「都話唔一定有腳既,機械既野你唔會明架喇。」(mAI{ {J5vb
「你頭先話可以用精神控制,但我唔知我掂唔掂呢下。」
(Hs
AQjS:SGUNDAM,高達,GVG,EXTREME,電腦,遊戲,短片,UNICORN,動漫,AGE

Q)g&C"?_&qO1M
O
I
r/a:oGUNDAM,高達,GVG,EXTREME,電腦,遊戲,短片,UNICORN,動漫,AGE
「d連邦軍都幾硬頸。」
作者: 尊路.拉斯    時間: 2009-8-28 20:11

紫老太婆手上那把是光束槍啊 = =6AI|'u-IN
gundamhk.com8C |        [        f,V"Fw;v,bv
V

小型化的技術有到這麼強嘛……
作者: 小軒    時間: 2009-8-29 16:25

咁遲先SHOW出黎==
作者: Krauser    時間: 2009-8-29 18:14

火星了
作者: jtm    時間: 2010-1-21 19:49

咁點解會冇腳既?

歡迎光臨 機動同盟 Gundam HK (http://gundamhk.com/) Powered by Discuz! 5.0.0