標題: 爆seed爆左個問題(二) [打印本頁]

作者: Edward01    時間: 2009-9-17 14:00     標題: 爆seed爆左個問題(二)

上一次呀拉古絲同基拉做左男女朋友...佢地個仔就想學基拉爆seed...
呀仔:好!我都要爆seed~~~!
(拉古絲同基拉嘈..唔理佢....)
呀仔:爆.....shi(消音)!!!!
(迷:你讀錯字呀...讀書la!)
一轉頭...睇到自由高達爆左出黎
基拉係隻高達同拉古絲講:拉古絲..你天我講..爆seed先係王道!
佢就一炮射爆左佢到個屋企...
拉古絲都冇事..隻手仲好似發射左個T力場呀!
拉古絲:嘿嘿嘿..我用精神一早感應到la!(得嫁咩- -)
佢地又想打個陣..
迷:我來會一會你地la!
基同絲:?
迷:我就係...
人地話到我超勁超靚仔(?)既阿寶!
而家呢個局面係一發不可收拾....
你既一回好重要!
唔係我就冇靈感.打唔到字嫁..
回十回la!!!
有個人呀!唔仲意睇米咪睇lo
軍曹大晒呀?我同你講!唔係呀!仲有呀,咩野10個人?
我睇你lock左post都未講到落去.係你唔識野姐~~~

作者: ★`SFD迷    時間: 2009-9-17 17:19

支持~支持
作者: 星月流恨    時間: 2009-9-17 17:42

雖然我唔想吐糟
不過請你留意你用宇吧
是聽還是天?
另外IT力場與精神感應有何關係呢(笑)
精神感應是新人類的能力(娜娜,阿寶(?),沙)
IT力場是一種物質(?),所以請你好好搞清楚(笑)

還有就是你這是笑話還是小說
笑話的話,抱歉,我完全笑不出來
小說嘛..我還可以當沒這件事發生
另外就是小說區在右面
作者: Zerco    時間: 2009-9-17 18:05

不如你去小說區
我真係唔識欣賞你而d野
唔岩我既taste係我錯
我講野一定要就曬你既
我錯曬
你岩曬ok?
咁姐係代表我要講
"嘩!好好笑呀!繼續post落去啦"

而家唔係我唔識貨
係你作d野太差
你一係就作一大篇放係小說區
一係就唔好作埋d冇笑點既垃圾放係e到
我預左扣分
你想講咩我冇興趣理你
你慢慢講
作者: 小小羊仔    時間: 2009-9-17 21:21

對唔住 笑唔出 同埋 同上面一樣唔啱taste

歡迎光臨 機動同盟 Gundam HK (http://gundamhk.com/) Powered by Discuz! 5.0.0