標題: 經常出現不公平情況 [打印本頁]

作者: Justice    時間: 2009-12-5 23:01     標題: 經常出現不公平情況

1,龜速機體竟然可以超越音速機體,仲要係好多時都係爆EN個陣(敵方)(難度是TRANS-AM !!!)

2,有時d機係咁射擊/格鬥,十年後先轉。

3,I-力場一係10年都唔用一次(味方),一係就係咁用(敵方)。

以為嬴緊,但係因以上既原因都搞到輸左(又無奈又火滾,走場又勁蝕)

作者: fing頭小吉    時間: 2009-12-5 23:23

QUOTE:
原帖由 Justice 於 2009/12/5 11:01 PM 發表
1,龜速機體竟然可以超越音速機體,仲要係好多時都係爆EN個陣(敵方)(難度是TRANS-AM !!!)

3,I-力場一係10年都唔用一次(味方),一係就係咁用(敵方)。

以為嬴緊,但係因 ...

此遊戲看玩家的幸運元素
作者: 76867300    時間: 2009-12-5 23:56

QUOTE:
原帖由 Justice 於 2009-12-5 11:01 PM 發表

1.你唔好彩
2.要射擊卅格鬥就買駕駛員啦
3.你唔好彩
作者: Tiger    時間: 2009-12-6 00:09

1.對於相剋陣形,唔會影響得大
2.考慮下駕駛員既作用
3.你諗下佢射你幾多次你射佢幾多次,I力場唔係計機率
作者: 76867300    時間: 2009-12-6 00:24

QUOTE:
原帖由 Tiger 於 2009-12-6 12:09 AM 發表
1.對於相剋陣形,唔會影響得大
2.考慮下駕駛員既作用
3.你諗下佢射你幾多次你射佢幾多次,I力場唔係計機率

有I力場嘅機體用格鬥卅實彈打就無問題
作者: 星月流恨    時間: 2009-12-6 00:50

運氣是實力一種(拖
作者: kingchi    時間: 2009-12-6 12:44

同意樓上的說法
作者: kingchi    時間: 2009-12-6 13:34

是bo,justice你之前是唔是話要拉古= =

我有爆經巴古,比你要唔要
作者: anxty    時間: 2009-12-6 16:30     標題: 回復 #4 Tiger 的帖子

射擊重視果位呢~以我經驗係100%射...而格鬥果位大約係....75%到~(P.S:係我個人睇法)
作者: louislee2815    時間: 2009-12-6 18:01

QUOTE:
原帖由 Justice 於 2009-12-5 23:01 發表

你幾時見過公平姐...下?

歡迎光臨 機動同盟 Gundam HK (http://gundamhk.com/) Powered by Discuz! 5.0.0