標題: 某人話超機動Project係廢? [打印本頁]

作者: Edward01    時間: 2009-12-21 19:09     標題: 某人話超機動Project係廢?

講起呢個就火
我係學校既小息上電腦室玩超機動Project(同某同學玩)
聽到後面d人係到講
傻仔a:佢地係到玩咩?
傻仔b:玩個隻機動同盟lo,廢既,
我知你地講咩我唔官得
喂,人地好辛苦做隻game出黎比你玩,唔仲意玩咪玩係到嘈
你地入同盟唔係為左討論我都可以諒解,唔仲意玩就咪玩!
作者: kingchi    時間: 2009-12-21 19:13

唔洗咁火

以一個人製且用flash技術來說超機動Project相當不錯,
不過d人要強行用大公司game來比當然是唔公平
作者: sammychan54    時間: 2009-12-21 19:25

唔好理佢地啦, 人有自由架ma
學你話 人地講咩我唔管得
你玩咩 人地都唔管得架, 是咪?
作者: 小軒    時間: 2009-12-21 19:35

的確有很多東西需要改善
作者: 仁一個    時間: 2009-12-21 20:05

睬佢都戇鳩
作者: louislee2815    時間: 2009-12-21 20:26

佢地連玩都唔敢玩就知隻game其實好難玩
作者: 神樣之人    時間: 2009-12-21 21:26     標題: 回復 #1 Edward01 的帖子

有d人覺得q版圖顯示嘅web game就係廢野,你吹佢唔漲
呢d人殺之不盡
作者: fing頭小吉    時間: 2009-12-21 23:59

這個遊戲是你玩完ONLINE GAME之後按幾個制的遊戲
---------------------------------------------------------
你咪同佢講
你好勁牙?
又係玩埋D新線上遊戲地帶
作者: 星月流恨    時間: 2009-12-22 00:09

的確比唔上要用display card既game
比唔上3d,2d game
亦比唔上某d dos
不過flash game/web game係咁
咁多要求咪唔好玩,無人領住支砲指住你,威迫你玩或者威迫你睇人玩
作者: Zerco    時間: 2009-12-22 00:12

叫佢整一隻好過smp既game
整唔到就姐係話佢仲廢過d廢物
作者: 基拉•大和    時間: 2009-12-22 08:59

佢唔玩系到唶Q住,叫佢收啦!
人地好辛苦做隻game出黎唔玩系到唶唶唶

歡迎光臨 機動同盟 Gundam HK (http://gundamhk.com/) Powered by Discuz! 5.0.0