標題: 有Bug [打印本頁]

作者: mebius    時間: 2010-1-29 17:57     標題: 有Bug

明明win了大亂鬥,但是降了戰鬥組別E3到E2
搞到我用唔到炮突
作者: mebius    時間: 2010-1-29 17:58

exp又再跌
作者: sammychan54    時間: 2010-1-29 18:05

1.可能未完全傳輸(即係可能"伺服器忙碌"only)
2.大亂鬥跌,好大機會係人地win左你
(如果你未完成戰鬥,大亂鬥一定會跌好多,而且好match呢個case)
作者: mebius    時間: 2010-1-29 18:09

唔係未完全傳輸

第一次未完成戰鬥,跌左。第二次win左又跌
作者: Tiger    時間: 2010-1-29 18:21

走場唔會扣到降組,但係會負,你一打OR比人打就會生效
作者: sammychan54    時間: 2010-1-29 18:22

呢個case咁就應該好罕見la,
你可以post d戰鬥記錄出黎
指明邊場
作者: mebius    時間: 2010-1-29 18:30

我的挑戰記錄
對手 結果 戰鬥回數 類型
kit91097 勝利 4 回 大亂鬥(再降了戰鬥力)
kit91097 未完成戰鬥 0 回 大亂鬥 (降了戰鬥力)

P.S.剛剛升E2,第一次降了戰鬥力,還是E2,win係反扣我戰鬥力
作者: Tiger    時間: 2010-1-29 18:31

QUOTE:
原帖由 mebius 於 2010-1-29 18:30 發表
我的挑戰記錄
對手 結果 戰鬥回數 類型
kit91097 勝利 4 回 大亂鬥(再降了戰鬥力)
kit91097 未完成戰鬥 0 回 大亂鬥 (降了戰鬥力)

P.S.剛剛升E2,第一次降了戰鬥力,還是E2,win係反扣我戰鬥力

我都話走場會扣但係唔會降,要到你下一次挑戰(或被挑戰)先會計番
作者: 星月流恨    時間: 2010-1-29 21:16     標題: 回復 #8 Tiger 的帖子

Tiger,我吃不到飯~有bug!
(拖
作者: sammychan54    時間: 2010-1-29 21:53

= =" 原來根本唔是bug (我太易信人)
好啦, 下次唔好再問la
作者: samsonlam    時間: 2010-2-4 11:57

我打大亂鬥win咗但係降咗exp,點解?

歡迎光臨 機動同盟 Gundam HK (http://gundamhk.com/) Powered by Discuz! 5.0.0