標題: 改機問題!!!!! [打印本頁]

作者: adrian6800    時間: 2010-4-5 15:51     標題: 改機問題!!!!!

我用突擊PS.OFF兩個機同時放係"後"同"中"
之後同人打,輸左,之後睇一睇d經驗值,"後"突擊PS.OFF....d經多過"中"突擊!!!!
話說"主""中""後""所得經:0.5%,0.2%,0.1%

唔知係米真...我希望大河哥答我一下 (因為為左其他買可改機的人.....)

順帶一提,將上限提升到50lv,D個可能性大唔大?甘如果出"馬沙之反擊'機體將可能放係30lv以上的機體定????
我念好多人都想用啊寶機體"V高達"(唔知我有無講錯,有d人叫V高達,有D人唔係甘叫)(大誤)
如果大河唔得閒答覆我.....希望就只係答我有無可能就得._.
作者: SunnyMakty95    時間: 2010-4-5 16:08

先答左你果個主要問題先啦
我覺得可能係你隻中死得太快
以致拎唔倒經驗
後果隻就堅持左一段時間
經驗值所以會較多
要開50lv就應該無咩可能架啦,但係睇下幾時35lv先啦
你都未升到果度架啦
作者: adrian6800    時間: 2010-4-5 19:27     標題: 回復 #2 SunnyMakty95 的帖子

問題係我打左n甘多場.....而中同後突擊兩個機的經係..中:10.唔知幾多%,後:20%
好似唔關堅持性問題- -一來每次打無可能一個堅持幾場一個經常堅持- -
不過多謝一下你的解答~~~不過開50lv又唔係無可能....一來只係講武鬥傳,W,馬沙之反擊,我當"馬反"只係出兩大主角機,武鬥傳出兩個機(閃光同神),W出五部d到起碼頂到35至40lv,獨角,SEED第1,2代屈機(太屈了囧 ),00第二代,都夠頂40lv至50lv(笑)
作者: jamzjam    時間: 2010-4-6 23:18

叫果部v高達做RX-93好D...
作者: 星月流恨    時間: 2010-4-7 00:07

首先你部主機係PS ON定OFF?
然後分配大約係5:3:2
其次唔好話50,35都唔知要等幾耐
作者: adrian6800    時間: 2010-4-7 03:29     標題: 回復 #5 星月流恨 的帖子

個陣主機係0高達,之後"中""後"放突擊PS.OFF
不過"中'同"後",D經比例上好似1:2甘...
我念最少要等十年...反正大河無念提升到甘高(哭)
作者: 突擊自由高達!    時間: 2010-4-7 11:22     標題: 回復 #1 adrian6800 的帖子

唔係v,係Nu
v係第2台
=============================
獨角,00s2只得00可+
因為你自己睇下sd gundam g-generation wars
e隻game有咩機先啦
作者: crazyx100    時間: 2010-4-8 12:38     標題: 回復 #4 jamzjam 的帖子

rx-93個v字,係讀Nu,係物理符號,d人成人讀作new或v,係錯的!

作者: crazyx100    時間: 2010-4-8 12:40

仲有v高達係v2的前身個隻
作者: 突擊自由高達!    時間: 2010-4-8 19:09     標題: 回復 #9 crazyx100 的帖子

你連po啦
作者: UniCorn    時間: 2010-4-8 22:49     標題: 回復 #8 crazyx100 的帖子

Nu唔係物理符號,係希臘字母
作者: s081135    時間: 2010-4-8 22:56     標題: 回復 #11 UniCorn 的帖子

希臘字母也被套用在不同功能上ΑΒΓΔΕΖΗΘΙΚΛΝΞΟΠΡΣΤΥΦΧΨΩαγδεζηθικλνξοπρστυφχψω(亂說
作者: UniCorn    時間: 2010-4-9 18:10     標題: 回復 #12 s081135 的帖子

但RX-93 v gundam 中並沒有物理上的意思,因此v 只能是希臘字母
(何況就算用在不同功能上,ΑΒΓΔΕΖΗΘΙΚΛΝΞΟΠΡΣΤΥΦΧΨΩαγδεζηθικλνξοπρστυφχψω也是希臘字母)

歡迎光臨 機動同盟 Gundam HK (http://gundamhk.com/) Powered by Discuz! 5.0.0