標題: 希望各位不要回答他人的問題! [打印本頁]

作者: Justice    時間: 2010-4-25 23:29     標題: 希望各位不要回答他人的問題!

有人成日問:
-用咩機打咩機好?
-應該買咩機賣咩機?
-我而且咁多LV,點樣可以打嬴XY+XY+XY?(X=機,Y=人)
-呢部機可以用到幾多LV?
-呢部機好唔好用?呢部機勁唔勁?
-我而家咁多LV咁多錢,應該點做?

冇腦先會問得出呢d問題,
冇腦先會先會問人點人做,
如果有腦就應該自己諗下,
邊部機勁自己睇下d能力就知啦,
邊部機勁邊部機廢自己評估下啦,
用咩機打咩機自己試下同睇d能力就知啦,

希望各位不要回答他人的問題!
因為會令呢個遊戲變得唔公平。
一開頭個個有困難都係自己解決。
唔知用咩機打咩機都係自己試下。
唔會好似而家咁咩都問人。
後人玩既時候會變得容易左。

以後有人問呢d問題,
閣下可以回答說:請用你長滿草的腦子思考,有助減少使用剪草機。

===================================================
以上的,中意聽就聽,唔中意聽就當路過。
作者: 型熙    時間: 2010-4-25 23:43

說的十分好,舉腳贊成

作者: aidan10896    時間: 2010-4-26 01:21

已笑.老實說問這些問題又只是那些不回貼霸論壇位置的小孩~"~
作者: satzuna    時間: 2010-4-26 03:40

QUOTE:
原帖由 Justice 於 2010-4-25 23:29 發表
有人成日問:
-用咩機打咩機好?
-應該買咩機賣咩機?
-我而且咁多LV,點樣可以打嬴XY+XY+XY?(X=機,Y=人)
-呢部機可以用到幾多LV?
-呢部機好唔好用?呢部機勁唔勁?
-我而家咁多LV咁多錢,應該點做?

冇腦先會 ...

開荒牛一向辛苦,除非你第一天玩OLG不明白這道理
作者: a539285852    時間: 2010-4-26 14:46

標題錯左,應該叫:對付問無聊問題的人

作者: a539285852    時間: 2010-4-26 14:50

不明白的看看這個例子post:http://forum.gundamhk.in/viewthr ... &extra=page%3D1
作者: homika﹏小貓    時間: 2010-4-26 15:52

嘛..... 我想低lv 打死高lv 應該用咩機
(純粹玩樂別打我)
作者: 神樣之人    時間: 2010-4-26 16:17     標題: 回復 #7 homika﹏小貓 的帖子

哦,很簡單
用槍指住TIGER叫他將WAD調成自由的數值和能力之後入手WADx3就去打高lv的吧~
作者: sunnyli1994    時間: 2010-4-26 16:41

倚賴是因為有人才能倚賴,冇人便沒有倚賴了~可是人總是有因為封頂久了沒有樂趣唯有把玩一番這些玩具來過日子
作者: zifung2468    時間: 2010-4-26 19:34     標題: 回復 #1 Justice 的帖子

gum 呢個壇既post就會冇哂
作者: adrian6800    時間: 2010-4-26 19:46     標題: 回復 #1 Justice 的帖子

你這樣說就不該出現老師,學生,攻略....很多都不該出現,一來同盟答人的都是為了教他人,長他人智慧,就像教師教學生一樣,而你說不公平那我相信最不公平看來是諾貝爾本人,用他的發明發起戰爭....(汗)
而你所說的有點....(思)
還是不說較好...誰叫我不懂打...(默)

歡迎光臨 機動同盟 Gundam HK (http://gundamhk.com/) Powered by Discuz! 5.0.0