標題: 00劇場版預告III [打印本頁]

作者: dyg    時間: 2010-4-27 12:39     標題: 00劇場版預告III

[youtube]ncs8XxFrnz0[/youtube]ruP)R?7_
l9Un

"Q`B"G3}?
lockoff新機好強大......
作者: 神樣之人    時間: 2010-4-27 15:52

發現rapheal有疑似wing gundam的武器~
作者: anxty    時間: 2010-4-27 20:08     標題: 回復 #1 dyg 的帖子

我比較想要個配樂= =有冇人比到我...
@3b_#i1fNrl6_AT============================機動同盟 Gundam HK2J9P8H1}V!x,j
另外= =發現lockoff部機有疑似牛鋼既fin funnelGUNDAM,高達,GVG,EXTREME,電腦,遊戲,短片,UNICORN,動漫,AGEv6MAUW3[

@O'ExE1w

作者: dyg    時間: 2010-4-27 21:27     標題: 回復 #3 anxty 的帖子

那是狙擊槍當浮游砲
作者: aidan10896    時間: 2010-4-29 02:02

QUOTE:
原帖由 神樣之人 於 2010-4-27 15:52 發表
k)_,O*I)k
Fn9m
發現rapheal有疑似wing gundam的武器~

6}Ih3Z C,v,I機動同盟 Gundam HK配音: 哈哈哈哈哈哈∼
2B+oc6b
mi

M*sC(e        gN(QX~&w本站是一個為了高達而存在的網站
(?)
作者: dyg    時間: 2010-4-29 13:40     標題: 回復 #5 aidan10896 的帖子

GVGNP上腦?!
作者: anxty    時間: 2010-4-29 15:23     標題: 回復 #6 dyg 的帖子

GVGNP上腦+1
作者: WLISON    時間: 2010-11-28 12:56

GVGNP上腦+2
作者: Matthew1997    時間: 2011-3-3 19:06

這是第一季的劇場版嗎?機動同盟 Gundam HK)Y*t
t7Z`C"t#CV

通常動畫的劇場版廣告都很吸引呢...
作者: UniCorn    時間: 2011-3-3 19:54

QUOTE:
原帖由 Matthew1997 於 2011-3-3 07:06 PM 發表
Ll$nR9@D(N dM2a這是第一季的劇場版嗎?GUNDAM,高達,GVG,EXTREME,電腦,遊戲,短片,UNICORN,動漫,AGETFW,J/bL e
通常動畫的劇場版廣告都很吸引呢...

t-]S z:y3z7z&AM3}+X!y你呃帖就光明正大咁呃啦,喺到扮低能...GUNDAM,高達,GVG,EXTREME,電腦,遊戲,短片,UNICORN,動漫,AGEw-JU%}#ND%M'E
知道00分兩季點會唔知劇場版得一套?RKh\
G

就算唔知唔識自己上網search?
t0r#l$Omc本站是一個為了高達而存在的網站喺到問埋D白痴問題,仲要將成年前嘅帖推上嚟
作者: laukwunyin    時間: 2011-3-3 19:55

QUOTE:
原帖由 UniCorn 於 2011-3-3 19:54 發表機動同盟 Gundam HKq"m1s-}?m

)OGwujZrW#I!~本站是一個為了高達而存在的網站你呃帖就光明正大咁呃啦,喺到扮低能...
i:gsy$qbE知道00分兩季點會唔知劇場版得一套?機動同盟 Gundam HK(}gdOV-nf*V
就算唔知唔識自己上網search?
Ny-EW:`$bGUNDAM,高達,GVG,EXTREME,電腦,遊戲,短片,UNICORN,動漫,AGE喺到問埋D白痴問題,仲要將成年前嘅帖推上嚟

N4dK6vTS8F本站是一個為了高達而存在的網站認同+1

歡迎光臨 機動同盟 Gundam HK (http://gundamhk.com/) Powered by Discuz! 5.0.0