標題: |"Orz... [打印本頁]

作者: haro    時間: 2007-4-17 19:41     標題: |"Orz...

o係呢個論壇...
我已經唔知應該post d咩好...
有d同大家脫離o左既感覺..(揮手)
開親d post..一係就搞到離哂題...離得好緊要...
一係就冇人回...沉得好快...
MY GOD..點算好...../_\ so sad
作者: chinlap    時間: 2007-4-17 19:43

QUOTE:
原帖由 haro 於 2007-4-17 19:41 發表
o係呢個論壇...
我已經唔知應該post d咩好...
有d同大家脫離o左既感覺..(揮手)
開親d post..一係就搞到離哂題...離得好緊要...
一係就冇人回...沉得好快...
MY GOD..點算好...../_\ so sad

唔好咁灰啦.....改善緊架啦..........
不如你再post多d相(爆)
作者: 龍櫻    時間: 2007-4-17 19:43

你攪多d~爛gag~我實支持你haha~
作者: Kelvin    時間: 2007-4-17 19:44

身同感受 (80%左右吧)
同樓上一樣支持恩姐你貼相既
作者: homika﹏小貓    時間: 2007-4-17 19:45

又來一個嗎....
小貓不會罵你的 (微笑)
難道你想每一個post都上升嗎??

一天有幾個新post 舊post下沉都是正常的...
還是你說你自己的post?
作者: chinlap    時間: 2007-4-17 19:45

QUOTE:
原帖由 Kelvin 於 2007-4-17 19:44 發表
身同感受 (80%左右吧)
同樓上一樣支持恩姐你貼相既

就咁決定啦~~~去影相啦(爆)
-------------------------------------------------------------
係唔係冇咁Orz呢XD
作者: chinlap    時間: 2007-4-17 19:46

QUOTE:
原帖由 homika﹏小貓 於 2007-4-17 19:45 發表
又來一個嗎....

請不要離題......好嗎?
作者: Kelvin    時間: 2007-4-17 19:46

QUOTE:
原帖由 homika﹏小貓 於 2007-4-17 19:45 發表
又來一個嗎....

同意見但係唔同對待
作者: 龍櫻    時間: 2007-4-17 19:47

QUOTE:
原帖由 Kelvin 於 2007-4-17 19:46 發表

同意見但係唔同對待

男同女 ~講笑~唔好插我
作者: homika﹏小貓    時間: 2007-4-17 19:49

QUOTE:
原帖由 chinlap 於 2007-4-17 19:46 發表

請不要離題......好嗎?

離什麼題??
作者: Kelvin    時間: 2007-4-17 19:49

QUOTE:
原帖由 chinlap 於 2007-4-17 19:45 發表

就咁決定啦~~~去影相啦(爆)
-------------------------------------------------------------
係唔係冇咁Orz呢XD

...其實呢.佢求其貼日記D相出黎已經好多人回@@
作者: chinlap    時間: 2007-4-17 19:53

QUOTE:
原帖由 homika﹏小貓 於 2007-4-17 19:49 發表

離什麼題??

我唔想呢個帖有罵戰...這是開導哈囉姐(我大過妳XD)的帖......
作者: chinlap    時間: 2007-4-17 19:55

QUOTE:
原帖由 Kelvin 於 2007-4-17 19:49 發表

...其實呢.佢求其貼日記D相出黎已經好多人回@@

呵呵~~我到而家都未見過佢真人~~(雖然好似話間中學好近...)
真人靚過上鏡吧~~~haro姐(又姐...)快d去影相啦~~約我出黎都唔介意架XD
作者: homika﹏小貓    時間: 2007-4-17 19:56

QUOTE:
原帖由 chinlap 於 2007-4-17 19:53 發表

我唔想呢個帖有罵戰...這是開導哈囉姐(我大過妳XD)的帖......

我無想過在此有罵戰... 但真的想知離什麼題呢...
難道要因著orz來出說話?
作者: 血之淚    時間: 2007-4-17 19:59     標題: 回復 #1 haro 的帖子

這不能怪自己,我自開既post同你都係差唔多,但係我仍然努力開post,目的係想識多Dfriend
作者: chinlap    時間: 2007-4-17 20:01

QUOTE:
原帖由 homika﹏小貓 於 2007-4-17 19:56 發表

看haro姐說甚麼好嗎.......再說下去就真的罵戰了.......我停.....
-------------------------------------------------
再唔係哈囉姐(重姐?)你色誘TIGER叫佢快d立規lor XD
作者: Kelvin    時間: 2007-4-17 20:02

QUOTE:
原帖由 homika﹏小貓 於 2007-4-17 19:56 發表

主題唔一定代表標題.
內容的主旨才是真正的主題,
可能咁講唔太岩.隨便插.
作者: haro    時間: 2007-4-17 20:19

每個post都一定有佢想表達既野同意思...
我唔係話一定唔可以離題...
但係離得太過份...真係接受唔到囉...
自己開既post...大家搞到離哂題...連樓主都唔知講咩...
咁我覺得已經冇意思la~
作者: chinlap    時間: 2007-4-17 20:21

QUOTE:
原帖由 haro 於 2007-4-17 20:19 發表
每個post都一定有佢想表達既野同意思...
我唔係話一定唔可以離題...
但係離得太過份...真係接受唔到囉...
自己開既post...大家搞到離哂題...連樓主都唔知講咩...
咁我覺得已經冇意思la~

所以我才說叫你去色誘TIGER嘛(不要打我>.<)
快d去貼相啦XD
作者: homika﹏小貓    時間: 2007-4-17 20:22

QUOTE:
原帖由 Kelvin 於 2007-4-17 20:02 發表

主題唔一定代表標題.
內容的主旨才是真正的主題,
可能咁講唔太岩.隨便插.

收爹啦你... 很煩的說
作者: haro    時間: 2007-4-17 20:22

QUOTE:
原帖由 chinlap 於 2007-4-17 20:21 發表

所以我才說叫你去色誘TIGER嘛(不要打我>.<)
快d去貼相啦XD

貼相唔係解決方法...
作者: chinlap    時間: 2007-4-17 20:24

QUOTE:
原帖由 haro 於 2007-4-17 20:22 發表

貼相唔係解決方法...

我知..........................
但係有人有心將帖變水樓我地冇辦法...........所以還是色誘吧(毆飛)
作者: satzuna    時間: 2007-4-17 20:26

我大概都明白你的意思
本想開個主題不過變了別人灌水的地方,感覺不好難免的...
再說,現在壇的規模不是怎樣的大,光是數也數得出有多少人拿把主題拿去灌水
少量的離題也沒什麼問題,只要不離離那麼厲害就沒問題了

QUOTE:
原帖由 chinlap 於 2007-4-17 20:24 發表

但係有人有心將帖變水樓我地冇辦法...........所以還是色誘吧(毆飛)

怎了,你想推嗎?
還不是離題了,chinlap不要回(偷笑ing)
作者: homika﹏小貓    時間: 2007-4-17 20:26

QUOTE:
原帖由 chinlap 於 2007-4-17 20:24 發表

色誘第一步請脫上衣...
(某人教的... 我未試過 也需要一隻"白老鼠")
作者: chinlap    時間: 2007-4-17 20:30

QUOTE:
原帖由 satzuna 於 2007-4-17 20:26 發表
我大概都明白你的意思
本想開個主題不過變了別人灌水的地方,感覺不好難免的...
再說,現在壇的規模不是怎樣的大,光是數也數得出有多少人拿把主題拿去灌水
少量的離題也沒什麼問題,只要不離離那麼厲害就沒問題 ...

我要回.....(大汗)
但係......當佢地將個post灌到over五十版...會唔會...過左火位?
好似我地咁....我認意見區同公告區個兩個離左...但係之後個三個都是連續故事吧(啥!?)
-----------------------------------------
不是我要推倒..........汗.....給你帶離題了.......
作者: Kelvin    時間: 2007-4-17 20:32

QUOTE:
原帖由 chinlap 於 2007-4-17 20:30 發表

但係......當佢地將個post灌到over五十版...會唔會...過左火位?
好似我地咁....我認意見區同公告區個兩個離左...但係之後個三個都是連續故事吧(啥!?)
-------------------------------- ...

算啦- -遲d集中一貼到講.
==============
恩姐肯先算啦XD
作者: Tiger    時間: 2007-4-17 20:34

我關貼冇問題啦下嘛?
作者: chinlap    時間: 2007-4-17 20:34

QUOTE:
原帖由 Kelvin 於 2007-4-17 20:32 發表

算啦- -遲d集中一貼到講.
==============
恩姐肯先算啦XD

TIGER夠膽先啦..............我想haro姐(又來?)只要一說要色誘就會出現版規- -
作者: satzuna    時間: 2007-4-17 20:35

QUOTE:
原帖由 chinlap 於 2007-4-17 20:30 發表

-------------------------------- ...

其實...不是維護我自己...我都覺得先前所灌的地方都已經沒什麼人去回...就算灌也不會對什麼人有影響吧...?(最大的影響大概是被其他人看到暴力的chinlap推倒雅典娜的經過?)
如果樓主也投訴離題問題嚴重的話,那麼版中的也真的需要收歛一下...
作者: chinlap    時間: 2007-4-17 20:37

QUOTE:
原帖由 satzuna 於 2007-4-17 20:35 發表

其實...不是維護我自己...我都覺得先前所灌的地方都已經沒什麼人去回...就算灌也不會對什麼人有影響吧...?(最大的影響大概是被其他人看到暴力的chinlap推倒雅典娜的經過?)
如果樓主也投訴離題問題嚴重的話,那 ...

算了...反正我地移師去小說區繼續創作- -
作者: satzuna    時間: 2007-4-17 20:39

QUOTE:
原帖由 chinlap 於 2007-4-17 20:37 發表

算了...反正我地移師去小說區繼續創作- -

我說...有興趣去作小說嗎...大不了遲點我來畫畫助興(啥?)
作者: haro    時間: 2007-4-17 20:49

QUOTE:
原帖由 Tiger 於 2007-4-17 20:34 發表
我關貼冇問題啦下嘛?

你關la..
作者: hei    時間: 2007-4-17 21:32

QUOTE:
原帖由 satzuna 於 2007-4-17 20:35 發表

如果樓主也投訴離題問題嚴重的話,那 ...

你們那個倒不是啥問題吧?最少可看出不是故來短短一兩句..亦看得出有用腦子作之物..最多只可說貼錯區加+離題而已...「各位舊會員」那兒就是啥也說..(我認我也有份啦囧)跟本和原本的東西無關咧..就像haro姐「少 婦 偷 鞋 被 捕  噴 人 奶 襲 警」一貼中..跟本就是越回越無關..這才是最嚴重的問題吧

QUOTE:
原帖由 homika﹏小貓 於 2007-4-17 20:22 發表

怎了?沒point回人家只能叫他合上嘴巴嗎?按照你之前的話...你覺得別人煩又是你自己的問題喔?
作者: Tiger    時間: 2007-4-17 21:38

QUOTE:

QUOTE:
原帖由 homika﹏小貓 於 2007-4-17 20:22 發表

怎了?沒point回人家只能叫他合上嘴巴嗎?按照你之前的話...你覺得別人煩又是你自己的問題喔?

煩人果個係邊個大家各有想法啦....

歡迎光臨 機動同盟 Gundam HK (http://gundamhk.com/) Powered by Discuz! 5.0.0