標題: 會考既時候... [打印本頁]

作者: haro    時間: 2007-4-17 23:09     標題: 會考既時候...

呢度有邊個已經考過會考...
可唔可以講o下考緊o個時既情況...
到時會唔會有d咩特殊既情況出現..
e.g.有人嘔...有人有d奇怪既舉動...
唔該講一講...
我想有個心理準備....
我驚到時唔知俾d咩搞到我集中唔到...=.=""

我到而家仲未知驚...(天跌落黎當被com????)

同埋有d咩要注意??
o個d人會唔會話你d衫唔夠整齊..話人奇裝異服..就唔俾你去考/mark低你個名...???
作者: satzuna    時間: 2007-4-17 23:16

QUOTE:
原帖由 haro 於 2007-4-17 23:09 發表
呢度有邊個已經考過會考...
可唔可以講o下考緊o個時既情況...
到時會唔會有d咩特殊既情況出現..
e.g.有人嘔...有人有d奇怪既舉動...
唔該講一講...
我想有個心理準備....
我驚到時唔知俾d咩搞到我集中唔到 ...

奇怪舉動是沒怎麼,充其量就是部份考生考到一半變成趴桌熊般趴著睡了,又或是一堆人還沒考到一半時間就說要走...
另外也會有部份人不會去應考
至於整齊方面,其實都沒什麼關係,即使穿什麼低胸裝又或是什麼晚禮服去也不會說妳的裝束有問題,只要不是太骯髒會引到什麼昆蟲飛來影響到其他考生又或是過於暴露又或是突然穿套泳裝來搞搞笑的話都沒什麼問題...
放鬆一點去考就好,另外考完試後不要跟其他人對答案,以免影響後考幾科的心情
作者: homika﹏小貓    時間: 2007-4-18 00:09

雖然我今年第一次考 但係冇咩特別野囉
你著乜去試場冇人理你嫁 唔通我鐘意lolita
個監考既睇我係lolita 就唔俾我考咩 冇可能嫁ma
佢係咁既 投訴佢都仲可以呀
作者: 龍櫻    時間: 2007-4-18 08:39

舉下手囉多幾張紙~得閒扮下野都好
同埋最緊要寫清楚你個number~
巴曲貼好d應該無咩問題

作者: ◆戀次◆    時間: 2007-4-18 11:12

星期一考電腦0 0,,,,,
作者: hei    時間: 2007-4-18 12:00

QUOTE:
原帖由 龍櫻 於 2007-4-18 08:39 發表
舉下手囉多幾張紙~得閒扮下野都好
同埋最緊要寫清楚你個number~
巴曲貼好d應該無咩問題

扮下野不如努力d做-___-''

歡迎光臨 機動同盟 Gundam HK (http://gundamhk.com/) Powered by Discuz! 5.0.0