標題: [youtube] (留意片中毒男) 有少女模特兒無視禁令到書展為支持者簽名2010.07.21 [打印本頁]

作者: ncga28657    時間: 2010-7-21 17:07     標題: (留意片中毒男) 有少女模特兒無視禁令到書展為支持者簽名2010.07.21

[youtube]1GQPOG3cauA[/youtube]
-Oollc[Ma`gundamhk.com一個字:勁,個男咁都做得出,比多個字佢:服 :126

\x$z/i)ZJ9j7r
D本站是一個為了高達而存在的網站
多謝其他兄弟提醒我 ~ ~ 精華係1:10 ~ ~ 哈?R9y+_+}Q9w.g{

*TN
A"tH;o#tUh本站是一個為了高達而存在的網站
作者: 突擊自由高達!    時間: 2010-7-21 17:09     標題: 回復 #1 ncga28657 的帖子

你要講埋係由1:10開始睇好d
作者: mebius    時間: 2010-7-21 18:30     標題: 回復 #2 突擊自由高達! 的帖子

超正1:10-1:31最好笑
作者: keroroEX    時間: 2010-7-21 18:37

冇咩感覺 想噁.
作者: 龍蝦    時間: 2010-7-21 18:58

QUOTE:
原帖由 keroroEX 於 2010-7-21 18:37 發表

~"hJ*p5M3R+^cGUNDAM,高達,GVG,EXTREME,電腦,遊戲,短片,UNICORN,動漫,AGE
冇咩感覺 想噁.

!y+UY8T:h @.C%C:{j/?A VaF2D-U&qU
噁咪就係你個感覺Lor囧
作者: 我歌故我在    時間: 2010-7-21 20:26

乸形!!!
作者: Master    時間: 2010-7-21 21:40

個男既雖然有d娘娘腔
e Xd9UhK都好過咸濕佬... 起碼
作者: ncga28657    時間: 2010-7-21 21:41     標題: 回復 #7 Master 的帖子

佢隻眼好有問題
作者: Master    時間: 2010-7-21 21:44

QUOTE:
原帖由 ncga28657 於 2010-7-21 21:41 發表

j\W3P.A8k)K[M
佢隻眼好有問題

4R3Qy)^E0y;B ^
)QLh%p'm;c機動同盟 Gundam HK

WD j(\        iT_b8m
比呢個更嘔既我都見過唔小啦= = (以前學校有
作者: ncga28657    時間: 2010-7-21 22:04     標題: 回復 #9 Master 的帖子

我真係估唔到有人咁大膽,係新聞講呢d野 = =
作者: Master    時間: 2010-7-21 22:06

QUOTE:
原帖由 ncga28657 於 2010-7-21 22:04 發表
9}2}#a,[)f'JXe機動同盟 Gundam HK我真係估唔到有人咁大膽,係新聞講呢d野 = =

Ka6m&n/E
機動同盟 Gundam HKO?        W#P2Y7zd
呢d人通常自信已經高到去常人達唔到既境界...唔係都唔會係娘娘腔腔..
作者: ncga28657    時間: 2010-7-21 22:24     標題: 回復 #11 Master 的帖子

唔知個"口靚"模會有d 咩反應
作者: aidan10896    時間: 2010-7-22 15:09

其實成篇野重點
qC"XT*w!G@s;a(b1^xmA)QqA
D

就係班靚模 博上位博到出晒鏡,又係會展外開放貨車型式既簽名會,
;Iz;T!q
x+D LGUNDAM,高達,GVG,EXTREME,電腦,遊戲,短片,UNICORN,動漫,AGE

:G ?&@yl6H!EKx1\*j完 完 全 全 無 晒 書 展 既 意 思
!I7iU^9{+RC2t本站是一個為了高達而存在的網站===================C:k LG iZh

,_&B1Mr2@;I ^        o機動同盟 Gundam HK今年動漫 書展 下年動漫 同書展都唔會去,
/Z8S
o2R"X@1Qctgundamhk.com
機動同盟 Gundam HKfd3XSAS_%r*e
因為應該會變左靚模展
3~1a*c _6S6Y+x,_a0])B+@#J機動同盟 Gundam HK
kQ)d
H!O W!T

作者: ncga28657    時間: 2010-7-22 15:13     標題: 回復 #13 aidan10896 的帖子

上年去書展時好多人阻住,以為有咩好野睇搞到郁都唔郁,之後先知靚模黎左,一大班龍友阻住條路,真係好煩 =.=
作者: Master    時間: 2010-7-22 16:52

QUOTE:
原帖由 ncga28657 於 2010-7-21 22:24 發表jd"j        dk"~{'y(A]
唔知個"口靚"模會有d 咩反應

&F9Cnj @L/o$vgundamhk.com H(@I+p7G5{?
"口靚"模當然開心死,有水魚FANS比錢佢賺
作者: David526    時間: 2010-7-22 18:59

你wing衣都係緊著啦…山點six…cY)V'e'M6w&fHE
係辣~珍系腰一個偽恤角度去睇囉~
        Tc|'M.RrL]機動同盟 Gundam HK棟作呀~迷人嘅~eh~迷人嘅動作呀~gundamhk.coma7\q;\/w;rh
令到人地呵生啦~後日辦刷牙啦…
Y+aGi&Q:tY系啦…GUNDAM,高達,GVG,EXTREME,電腦,遊戲,短片,UNICORN,動漫,AGEcakHyu+Z
真係爆佢坐姿呀,棟作,行呀,企呀~樣樣都係~~~~
作者: ncga28657    時間: 2010-7-22 19:23     標題: 回復 #16 David526 的帖子

我差d睇唔明 ~ ~ 哈哈
L(l5IO+j機動同盟 Gundam HK多謝你字幕
作者: ncga28657    時間: 2010-7-22 19:27     標題: 回復 #15 Master 的帖子

但係如果"口靚"模一想起佢,佢拿本野黎用"藝術"眼光來錫同觀看個樣 ~ ~ 應該好好笑

歡迎光臨 機動同盟 Gundam HK (http://gundamhk.com/) Powered by Discuz! 5.0.0