標題: 唱人 [打印本頁]

作者: 死刑犯    時間: 2010-7-22 19:45     標題: 唱人

佢叫:KOKO,炎亡,木手臂,水手臂
佢同我系百變識做左fd佢話冇W,叫我比2個W裝(7000W),再比番2個W裝(7000W)我,佢唔比番我
我話左電話比佢,一同佢反面就煩X
我玩三地仲好冇品:卡,屈裝,
318:烈手
佢話佢有掛(我唔知佢,佢冇用過 )
玩三小,佢扮比2轉金任我,佢話打錯我個name,叫我比400i-GASH佢

我想同佢講:你老X比人姦死,你比人打死,你個妹比人做死,on.X,87,Band 1冇品人,仲話Band 1,
佢真名:鄭志Ho(唔識打= =)
電話:35642505 and 31655729
三小ac名:傻小孩kai 佢叫:KOKO,炎亡,木手臂,水手臂
佢同我系百變識做左fd佢話冇W,叫我比2個W裝(7000W),再比番2個W裝(7000W)我,佢唔比番我
玩三小,佢扮比2轉金任我,佢話打錯我個name,叫我比400i-GASH佢

我想同佢講:你老X比人姦死,你比人打死,你個妹比人做死,on.X,87,Band 1冇品人,仲話Band 1,
三小ac名:傻小孩kai 佢叫:KOKO,炎亡,木手臂,水手臂

三小ac名:傻小孩kai
作者: TY-004    時間: 2010-7-22 20:12     標題: 回復 #1 死刑犯 的帖子

遇到呢d事最好報警(講笑)
作者: aidan10896    時間: 2010-7-27 01:35

QUOTE:
原帖由 TY-004 於 2010-7-22 20:12 發表
遇到呢d事最好報警(講笑)

你認為真係講笑?

科技罪案一日增幾案,你認為警察局唔行動,科技罪案組既人唔去捉,

科技罪案就只會日日變多.
作者: louislee2815    時間: 2010-7-27 02:57

對不起,我不知道原來三小有交易

歡迎光臨 機動同盟 Gundam HK (http://gundamhk.com/) Powered by Discuz! 5.0.0