標題: 送FV核戰機同埋一部V高達 [打印本頁]

作者: crazyx100    時間: 2010-8-27 20:57     標題: 送FV核戰機同埋一部V高達

送FV核戰機

這是幫助新手的

所以只得8LV以下同埋戰鬥組別要高過G2先可能拿

有2台

極低EXP

但只得2個名額

只要回PO得啦

送V高達
希望高過8LV或戰鬥組別低過G2的人唔好係到冇啦啦話要,因為只係比3~5LV的人

要5COST買1台比你,系統問題

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

送V高達  

這是幫助新手的

所以只得11-13LV同埋戰鬥組別要高過F2先可能拿

有1台

但只得1個名額

只要回PO得啦

希望高過13LV低過11LV或戰鬥組別低過F2的人唔好係到冇啦啦話要,因為只係比11~13LV的人

要150COST賣1台比你,系統問題
作者: gavin12302005    時間: 2010-8-28 00:43

送V高達
作者: gavin12302005    時間: 2010-8-28 00:43

150COST賣?
作者: gavin12302005    時間: 2010-8-28 00:45

gavin12302005 lv11戰鬥組別e4
作者: gavin12302005    時間: 2010-8-28 00:47

i what to have one v gundam
作者: ZAWQSD45    時間: 2010-8-28 09:44

V gundam
作者: ab007509    時間: 2010-8-28 09:54

我10lv戰組f2可唔可以送v高達比我
作者: crazyx100    時間: 2010-8-28 14:45     標題: 回復 #7 ab007509 的帖子

V高達要LV11先用到,我送部FV桃戰機俾你,你要唔要??
作者: crazyx100    時間: 2010-8-28 14:45     標題: 回復 #5 gavin12302005 的帖子

好你去拿吧!!
作者: hipkjj    時間: 2010-8-28 16:14

i want FV核戰機

歡迎光臨 機動同盟 Gundam HK (http://gundamhk.com/) Powered by Discuz! 5.0.0