標題: [放卡] [再減價]GW 大特賣(有模型set)(有模型set秘天deck,可換) [打印本頁]

作者: stargazer123    時間: 2010-10-30 10:27     標題: [再減價]GW 大特賣(有模型set)(有模型set秘天deck,可換)

歡迎 msn傾:[email protected]
可議價
任何時間可以在慈雲山交易~
mtr站最好星期二/五晚交易~其他時間另議~
星期日恕不交易~
不便之處,敬請見諒~

仲有,電話會傾完交易細節後俾你,唔好一pm就叫我俾電話你~唔該
如果一pm就叫我俾電話你,我唔會應你~
如有須要,可在pm中留電話~
本星期二)交易過$80 or以上可享85折優惠
放:
模型set:

自護 $25  cb  $30  盟主/s gun $5

exia  $120    00r  $15  武者  $5

turn a $100/3

花COUNT $25/3  99年第一彈物量 $75/2 draft 雙機 $20/2  完封 $20/3  倉庫地(中文) $10/4
全圖要計  $130(暫hold by ckp2000 )

下圖 第一/二行 $10一張 , 第三行 $5一張(全圖要計$90)

下圖 $5/1 $10/3  全部19張$40

下圖 $5/2  全部10張$15

下圖 高達頭 $15/5 其他$5/3

以上卡全要計 $290(原本 $330)
===================================================
秘天deck  $500(連下低果個拉克斯卡套+套外套+卡盒一個)
本星期二)交易可享9折優惠(即$50優惠)

=============================
另平收 模型set u/c卡 deck底

作者: stargazer123    時間: 2010-10-31 21:38

推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推
作者: stargazer123    時間: 2010-11-1 16:49

推推推推推推推推推推推推推推推推
作者: kenji04    時間: 2010-11-1 18:08

已Email,請致電與我,謝謝!
作者: stargazer123    時間: 2010-11-1 19:07

QUOTE:
原帖由 kenji04 於 2010-11-1 18:08 發表
已Email,請致電與我,謝謝!

唔好Email~一係加我msn傾,一係pm傾~thx
作者: stargazer123    時間: 2010-11-2 16:20

推推推推推推推推推推推推推

歡迎光臨 機動同盟 Gundam HK (http://gundamhk.com/) Powered by Discuz! 5.0.0