標題: 尼奧隊 [打印本頁]

作者: leoleolo    時間: 2007-8-8 08:01     標題: 尼奧隊

尼奧隊(大地、深淵、混沌)同邊隻色一齊玩最好
請付詳細解釋.....
作者: minigundam    時間: 2007-8-8 08:36

藍好,因為PS甲要pay好多錢,藍就主張回復,PS甲就主張狂攻......
作者: gw9800wa    時間: 2007-8-8 11:05

QUOTE:
原帖由 minigundam 於 2007-8-8 08:36 發表
藍好,因為PS甲要pay好多錢,藍就主張回復,PS甲就主張狂攻......

混藍色唔係因為回復
係因為 O-95 部隊編成 +O-124    ミリタリーバランス
作者: wat.the.fun?    時間: 2007-8-8 11:15

QUOTE:
原帖由 gw9800wa 於 2007-8-8 11:05 發表

混藍色唔係因為回復
係因為 O-95 部隊編成 +O-124    ミリタリーバランス

溝埋 ACE奮鬥 ._.

打多支舊destory

艦打閃光AA 同兩支

作者: gw9800wa    時間: 2007-8-8 13:21

QUOTE:
原帖由 wat.the.fun? 於 2007-8-8 11:15 發表

溝埋 ACE奮鬥 ._.

打多支舊destory

艦打閃光AA 同兩支

玩尼奧隊唔好落艦
舊destory太大
可能因為佢而下多1-2張白色G
ACE奮鬥對E副都無咩用
落 O-95 部隊編成係因為有〔快速〕
落O-124    ミリタリーバランス係因為代替朱比同回血

QUOTE:
O-124    ミリタリーバランス
國力資源:2 - 3 - 0   
(自動D):每當有自軍機體使用出場的時候、自軍本國回復X。X的數值是、和這張機體的合計國力的數值相同。這個效果不重複。

尼奧隊ga機打完-->上手-->上手後再出〔部隊編成〕-->回血〔ミリタリーバランス〕

即使怕ミリタリーバランス回唔哂血 都唔係用ACE奮鬥
應該用 C-20 фみюЁшЬ①みу作戰

QUOTE:
C-20 фみюЁшЬ①みу作戰
正義ソ創痕
ゝ/ゞ/◎ (防御步驟):全部自軍機體是,回合終了之前,這些的防御力的值,射擊力加入。其次,這個回合,在給與敵軍本國戰鬥傷害的場合,在歸還步驟開始時,和那傷害同值的值自軍本國回復。

尼奧隊ga機出擊-->用фみюЁшЬ①みу作戰--> 尼奧隊ga機防御力+射擊力〔фみюЁшЬ①みу作戰〕-->回血〔фみюЁшЬ①みу作戰〕(大量)
作者: 細路驚    時間: 2007-8-8 13:23

綠白..
三連星的人,
迫擊大魔.
作者: leoleolo    時間: 2007-8-8 19:23     標題: 回復 #5 gw9800wa 的帖子

如果唔入destory呢??
作者: gw9800wa    時間: 2007-8-8 19:46

QUOTE:
原帖由 leoleolo 於 2007-8-8 19:23 發表
如果唔入destory呢??

咩野唔入destory???

歡迎光臨 機動同盟 Gundam HK (http://gundamhk.com/) Powered by Discuz! 5.0.0