標題: [純吐糟] [打印本頁]

作者: UniCorn    時間: 2011-3-13 08:42     標題: [純吐糟]

在31-35lv,
新人類用15500買了2部怪物和一部全SMP最高血的S機;
調整者用16685買了3部可攻可守的強機;
強化人用10000買了2部廢物,只可攻,不可守
而攻在其他機比較下毫不突出,弱點倒是十分明顯...

發洩完,希望閃光裝甲改番16
作者: wuyuxp    時間: 2011-3-13 11:19

宜家閃光的甲...虧他是武鬥傅既機-,-
作者: kimwong3252000    時間: 2011-3-13 11:51

QUOTE:
原帖由 UniCorn 於 2011-3-13 08:42 發表
在31-35lv,
新人類用15500買了2部怪物和一部全SMP最高血的S機;
調整者用16685買了3部可攻可守的強機;
強化人用10000買了2部廢物,只可攻,不可守
而攻在其他機比較下毫不突出,弱點倒是十分明顯...

發洩完, ...

X DV: 你無視我了 (默

調整者條數我唔知你點計
不過調整的確最強

強化人: ...

要平衡返強化人係31-35lv的慘況

神龍同美國之星一定要係強化

一係tiger你出FA-ZZ比我地強化-3-
作者: UniCorn    時間: 2011-3-13 12:01

QUOTE:
原帖由 kimwong3252000 於 2011-3-13 11:51 AM 發表

X DV: 你無視我了 (默

調整者條數我唔知你點計
不過調整的確最強

強化人: ...

要平衡返強化人係31-35lv的慘況

神龍同美國之星一定要係強化

一係tiger你出FA-ZZ比我地強化-3-

在到處3x格之下你的平均攻,普通甲能有甚麽作為...

justice:6500+freedom:5800+巴古:35+拉古:100(?)+金村:250+曉:4000=16685

神龍同美國之星係強化都未必有用,如果部部13/14甲...
作者: kimwong3252000    時間: 2011-3-13 12:07

QUOTE:
原帖由 UniCorn 於 2011-3-13 12:01 發表

在到處3x格之下你的平均攻,普通甲能有甚麽作為...

justice:6500+freedom:5800+巴古:35+拉古:100(?)+金村:250+曉:4000=16685

神龍同美國之星係強化都未必有用,如果部部13/14甲...

X DV:只是你忘了我...死神未出之前,我用來打ZZ效果良好, 你們沒良心啊...

巴古,拉古,金村雨調整都無半價唔應該計

神龍如果14甲...

憑6光防,5實防一定比人秒殺

美國之星如果14甲...

防光過得去

不過實防...

所以建議正常裝甲

閃光: 16-17
神龍: 17-18
美國之星: 16-17

歡迎光臨 機動同盟 Gundam HK (http://gundamhk.com/) Powered by Discuz! 5.0.0