標題: [其他] 男仔通常點學識打飛机? [打印本頁]

作者: 8alan8    時間: 2011-5-15 18:13     標題: 男仔通常點學識打飛机?

男仔通常點學識打飛机? 難得一見的好帖, 出奇地有教育意義[sosad] [sosad] 自細割左包皮, 都唔知原來咩連唔連住果D野

點識打J?

其實小三時已經發現老豆的''秘寶櫃'' 果時乜都唔識, 但唔知點解又知道呢D野唔可以俾老豆老母知道. 果時扯旗了, 但不明白為什麼身體會這樣子. 之後時不時都去個櫃睇下有咩新野[sosad] [sosad] 到左VCD年代, 老豆個櫃多左好多碟, 時不時睇下, 見到D男優插女優好爽, 下面扯得好勁, 想搵D野安慰下佢[sosad] [sosad] 於是自己都試下, 用手做個圈出泥, 模彷個西跟住模彷插, 初初以為射野係痾尿, 所以通常玩到急尿就唔玩去廁所[sosad] 之後覺得唔對路, 人地寫咁少野出泥, 點解我係正常痾尿) 跟住嘗試改良方法, 唔做個手圈出泥插, 而係直情jar住條J chok, 突然觸電, WTF[shocking] [shocking] [shocking] 射左D野出泥, 嚇親, 即刻清理, 勁爽, 當晚訓覺前再試呢個方法, 又work, 勁爽, 明白咁先係路#yup# 亦學識了打J, 果時大約中一二

講起夢遺, 都有試過, 嘩, D夢個feel勁真實, 不過射完出泥果下醒左, 發覺一褲都係, 勁煩, 但又好enjoy, 不過都係prefer打J, 清理方便[sosad] [sosad] 就算想發綺夢, 都好抗拒射, 好驚整濕哂...唔知係咪諗得多, 之後發綺夢時, 去到臨射果刻都清醒過來, 話俾自己聽發緊夢, 跟住就會醒, 再check下底褲, 乜事都冇#yup# 從此發綺夢都冇所謂, 不過呢D可遇不可求 [sosad] [sosad] 真係有需要, 打J算[sosad]

有人問- -'
作者: kimwong3252000    時間: 2011-5-15 18:47

我可沒興趣看你怎樣學打J
作者: 1d29    時間: 2011-5-15 18:55     標題: 回復 #2 kimwong3252000 的帖子

+1
作者: laukwunyin    時間: 2011-5-15 19:29

QUOTE:
原帖由 kimwong3252000 於 2011-5-15 18:47 發表

再+1
作者: 0083    時間: 2011-5-15 20:03     標題: 回復 #1 8alan8 的帖子

請打[轉貼]
作者: 1d29    時間: 2011-5-15 20:22     標題: 回復 #5 0083 的帖子

Do you tell me why?
作者: FV核戰機    時間: 2011-5-15 21:03

QUOTE:
原帖由 kimwong3252000 於 2011-5-15 18:47 發表

再再+1
作者: keroroEX    時間: 2011-5-15 21:14

QUOTE:
原帖由 8alan8 於 15/5/2011 06:13 PM 發表
男仔通常點學識打飛机? 難得一見的好帖, 出奇地有教育意義  自細割左包皮, 都唔知原來咩連唔連住果D野

點識打J?

其實小三時已經發現老豆的''秘寶櫃'' 果時乜都唔識, ...

幹,冇性趣看你怎樣學打J
作者: derek    時間: 2011-5-15 21:21

他擺明copy的呢(睇題目
作者: keroroEX    時間: 2011-5-15 21:24

QUOTE:
原帖由 1d29 於 15/5/2011 08:22 PM 發表
Do you tell me why?

有我地壇冇的表情碼
作者: 就是小米    時間: 2011-5-15 22:12     標題: 回復 #6 1d29 的帖子

Oh yeah goodest English
作者: zplayer    時間: 2011-5-15 22:23

[串樓主]癈物!小三才開始?老子幼稚園最後一年已經開始打炮了[/串樓主]
(當然,幼稚園和小學時期也沒射液體出來= =)
作者: aidan10896    時間: 2011-5-15 23:08

果然也是老爸所犯下的(ry
作者: 0083    時間: 2011-5-16 00:57

都是年輕犯下的錯
作者: 仁一個    時間: 2011-5-16 11:04

無意義發帖
故鎖定處理

歡迎光臨 機動同盟 Gundam HK (http://gundamhk.com/) Powered by Discuz! 5.0.0