標題: 求任何online game [打印本頁]

作者: Amuro    時間: 2011-7-28 23:36     標題: 求任何online game

任何online game可以令人沉迷最少半年
作者: Reagon仔    時間: 2011-7-28 23:39

world of warcraft(?
作者: louislee2815    時間: 2011-7-28 23:53

QUOTE:
原帖由 Reagon仔 於 2011-7-28 23:39 發表
world of warcraft(?

信長11.2b
作者: 仁一個    時間: 2011-7-29 00:36

已經放棄瑪奇啦?
作者: Matthew1997    時間: 2011-7-29 00:59

本人提議: 跑online

一個以跑為主題的online,以開房的模式進行遊戲。

遊戲模式:
1. 8人兢賽(8個人的比賽,最少要兩個人才可以開始遊戲)
2. 30人兢賽(最多30人,最少要2個人才可以開始,但有些地圖需要9個人或以上才可以開始)
3. 接力賽(分6隊,每隊3人,要最少兩隊才可以開始)
4. 8人同心(8個人同心協力,以打敗各種地圖的首領,必須要有8個人才可以開始)
5. 唔係小兒科(問答遊戲,最少要兩個人才可以開始,但不用跑,只是問答)
6. 召喚獸暴走(騎著各種坐騎賽跑)
7. Dr.Hell (困難的地圖,開始遊戲條件和8人兢賽一樣)
8. 個人模式(自己練習的地方)

更多資訊
http://www.talesrunner.com.hk/tr_index.html

作者: WisH高達    時間: 2011-7-29 01:12

目前玩得最長久的gAME...我只有童話...路尼亞戰記...SD
(跑玩了一個月就88了
作者: Amuro    時間: 2011-7-29 01:56

1. Warcraft個類型既有玩過 但比較想接觸d無咁出名既新game
2. 從來無放棄瑪奇, 瑪奇~=屋企, 其他online game~=出街玩...但我想搵種刺激又令人想封頂既game
3. 跑online就算... 唔知幾多年前玩過,仲係OK既
之後愈出愈多低能野,又鍊金又農場, 鍊金仲愈出愈離譜...好似有錢大哂咁, 前年番去睇睇 全部都係洗經場
而且因為年齡限制唔會再玩
4. 我都記得童話,我小學同學有玩過,但當時我無理到
5. 路尼亞戰記...我記得我19lv就打到3-10, 我記得我用盜賊用得幾好... 但無哂動力去玩,而且無朋友
6. SD gived up, 電腦情況唔容許我玩, 而且好似個個場都係洗經 我都唔想靠洗經洗錢黎合機,所以唔玩

以前我一放假就會搵d玩到一兩個月既白痴game download黎玩下
但依家, 好多game玩半個鐘就厭... >夢之乜乜>夢之乜乜>晴空物語
唔知係因為依家d game既質素太低定係我無搵朋友玩
我唔會主動去學d小學雞咁開場or開聊天室or開商店 "招朋友"
但依家既online game好似無乜途徑比你間接識到朋友...
好似瑪奇咁 你跟野團打場地下城都可以識到幾個朋友(雖然依家已經少個種感覺,個個走哂去打影任),

依家好多on9 game係比你由1lv到封頂完全單挑都無問題,又無得開隊招人
一定要走去click人右鍵申請隊伍 個條友唔得閒就會煩到佢
公開招隊員又柒

我知段野1999但我只係想搵升lv既動力姐...
有無online game可以令我有呢種動力...
作者: 40628785    時間: 2011-7-29 08:32

新楓之谷,夢幻古龍
作者: paul22247    時間: 2011-7-29 09:31

忍豆風雲3
本人放爆LV AC
有用點升爆職,有意PM
作者: Ryan1944    時間: 2011-8-1 12:39

UCGO PS,很花時間(要儲Ef來Buy中位/上位MS) ,也很真實(機體爆了就沒有了............)
作者: Reagon仔    時間: 2011-8-1 19:25     標題: 回復 #3 louislee2815 的帖子

仲11.2b x_x
12.2E啦

樓主會否買點?
作者: Amuro    時間: 2011-8-1 20:14

買點睇情況
以我所知 我玩過既所有online game都已經滿足唔到我
只有瑪奇
作者: Ryan1944    時間: 2011-8-2 11:22     標題: 回復 #12 Amuro 的帖子

玩UCGO PS la,最多只有500~700人在線(而且有大半也是AFK/MS,Weapon製作者)
作者: David526    時間: 2011-8-2 12:02

艾爾之光
作者: Amuro    時間: 2011-8-2 12:31     標題: 回復 #13 Ryan1944 的帖子

UCGO-1.5.7.rar down唔到
有無megaupload以外既載點?
===================
艾爾之光電腦太廢唔想繼續玩落去
作者: Ryan1944    時間: 2011-8-2 14:38     標題: 回復 #15 Amuro 的帖子

下載並安裝至你的電腦:http://static.megaupload.com/megamanager.exe

安裝後請開啟Mega Manager,

若看不懂英文可自行選擇語言在視窗的"URL" 欄位輸入要下載的網址,

然後按"確定",

就可以正常下載!

作者: aidan10896    時間: 2011-8-2 15:15     標題: 回復 #15 Amuro 的帖子

終於承認了啊w
作者: Amuro    時間: 2011-8-2 16:00     標題: 回復 #17 aidan10896 的帖子

但你部機仲廢過我
我螢幕refresh頻率無得較高d
所以同樣攻速20%都會慢人少少
因為其他人都較高哂
暫時唔想玩
作者: 快馬加鞭1    時間: 2011-8-4 14:42     標題: 回復 #9 paul22247 的帖子

我都有play
作者: 小小羊仔    時間: 2011-8-4 15:41

洛奇英雄傳山東一區歡迎你(被巴
作者: game9502    時間: 2012-2-5 03:22     標題: 回復 #1 Amuro 的帖子

Spiral Knights.
Link:
http://www.spiralknights.com/

歡迎光臨 機動同盟 Gundam HK (http://gundamhk.com/) Powered by Discuz! 5.0.0