標題: 新手建意(1-5lv) [打印本頁]

作者: 地獄卍天使    時間: 2011-8-24 14:45     標題: 新手建意(1-5lv)

1lv就最好買渣鐵放主機狂升爆佢~(可以改亞2
中就用Zaku II
後當然美亞啦~(援射好用
--------------------------------------------------------------------------------------
2lv時呢
中就改用魔蟹~

--------------------------------------------------------------------------------------
3lv呢就買部
高機動泰能B型
呢個時候就升完高機動泰能B型先再升渣鐵
因為好好用XD但高機動泰能B型改左之後唔打得重射而且射光既機
(最好唔好,要升既機最好放主機)
中用魔蟹;)
太坦都還可以啊~可以用後
不過你等4lv買達加 L仲好

---------------------------------------------------------------------------------------
4lv
主:未升好高機動泰能B型用佢,升好就用番渣鐵
中:我古魔蟹都改得啦~改左佢放中
後用達加 L/買左太坦用太坦~

---------------------------------------------------------------------------------------
5lv
高達NT-1必買
要10lv前升好佢~

順便教打維魯 . 華路
你用兩部射光強既機打佢啦
如:達加 L,積根,鎮壓型吉姆...
唔好踩我OAO
作者: issac999    時間: 2011-8-24 15:00

NT-1易唔易升?
易升過渣鐵???
渣鐵要幾時升完?
作者: gary1112    時間: 2011-8-24 15:04     標題: 回復 #2 issac999 的帖子

nt1易升
-----------------------------------------------
40幾場
作者: Amuro    時間: 2011-8-24 15:32

如果你場場都有擺渣鐵& NT1
一定可以起10lv前升完
作者: issac999    時間: 2011-8-24 16:00     標題: 回復 #4 Amuro 的帖子

我而家7lv先升10lv前升唔升到?
作者: sdjkn    時間: 2011-8-24 16:40     標題: 回復 #5 issac999 的帖子

nt-1 ok
渣鐵 no ok
作者: 0V0    時間: 2011-8-24 19:15

積根打維魯好有問題
NT-1 12LV先升完全沒問題
我覺得你應該教下人地BUY機之外的東西好D@@
作者: ks-09030    時間: 2011-8-24 19:17

我想問下full經巴古幾$?

作者: issac999    時間: 2011-8-27 12:44     標題: 回復 #6 sdjkn 的帖子

都係唔升la........................

歡迎光臨 機動同盟 Gundam HK (http://gundamhk.com/) Powered by Discuz! 5.0.0