標題: 請老虎哥入貨 [打印本頁]

作者: 我歌故我在    時間: 2011-11-2 16:36     標題: 請老虎哥入貨

如題,Level 30或以上機體有5隻都冇貨鳥
作者: kimwong3252000    時間: 2011-11-2 16:38

tiger: no money no talk

======================

tiger基本上係睇心情入貨, 心情好可以一星期入2次貨,

好明顯而家tiger係唔理SMP, 得閒先入貨

無貨? 其實無貨都正常吧...無理由無貨就叫人入架嘛
作者: 刺身哥    時間: 2011-11-2 16:57

其實參考番...好似有得系統入貨...打多條program咪得
作者: issac999    時間: 2011-11-2 17:10

QUOTE:
原帖由 刺身哥 於 2011-11-2 16:57 發表
其實參考番...好似有得系統入貨...打多條program咪得

問題係Tiger想唔想...
作者: UniCorn    時間: 2011-11-2 17:16

QUOTE:
原帖由 刺身哥 於 2011-11-2 04:57 PM 發表

1. 入貨唔係入晒全部機種
2. 存貨0都未必會入
3. 每次入貨的機種也不同
4. 每種機入貨的週期及數量也不同
5. 同種機入貨的數種量也會變

如果要符合哂咁多條件,你果條program 都幾長下 zzzzz
作者: holunkok    時間: 2011-11-2 18:49

Exia無得買成半年= ="
作者: jackson1998    時間: 2011-11-2 19:00     標題: 回復 #6 holunkok 的帖子

你意思是'賣'還是'買'?
作者: gary1112    時間: 2011-11-2 21:03     標題: 回復 #7 jackson1998 的帖子

你認為呢~~
作者: 星月流恨    時間: 2011-11-3 00:17     標題: 回復 #5 UniCorn 的帖子

其實佢分量如沙塵個d已經可以寫到條code出黎
1. 以佢個「稀有度」黎入數
2. set定每個星期某日入code
3. 上限問題可以用「稀有度」黎set 如「量如沙塵」上限可以set 500等

基本上咁樣set
1. 可以防止停產
2. 可以唔洗因為大量出產而產生數量過多問題

最近program上腦
不過講咁多,都要睇下惱苦做唔做
作者: UniCorn    時間: 2011-11-3 08:48

QUOTE:
原帖由 星月流恨 於 2011-11-3 12:17 AM 發表
其實佢分量如沙塵個d已經可以寫到條code出黎
1. 以佢個「稀有度」黎入數
2. set定每個星期某日入code
3. 上限問題可以用「稀有度」黎set 如「量如沙塵」上限可以set 500等

基本上咁樣set
1. 可以防止停產 ...

個人認為那個稀有度是按機體售出的數量計算的...
0高達                    稀有度:戰場常見
Mr.武士道 Flag 改    稀有度:戰場常見

呢2部大概有半年無入過...
作者: 星月流恨    時間: 2011-11-3 14:48     標題: 回復 #10 UniCorn 的帖子

與售出無關
低級機唔係部部都好多人買但係好多部都係量如沙塵

至於入貨依家都係靠惱苦入
作者: FV核戰機    時間: 2011-11-3 17:06

稀有度可能係跟機種出擊率黎計
作者: laukwunyin    時間: 2011-11-3 17:26

QUOTE:
原帖由 kimwong3252000 於 2011-11-2 16:38 發表
tiger: no money no talk

======================

tiger基本上係睇心情入貨, 心情好可以一星期入2次貨,

好明顯而家tiger係唔理SMP, 得閒先入貨

無貨? 其實無貨都正常吧...無理由無貨就叫人入架嘛

話5定佢響股票市場5見太多 冇心情幫SMP入貨...

歡迎光臨 機動同盟 Gundam HK (http://gundamhk.com/) Powered by Discuz! 5.0.0