標題: 頂~咩事... [打印本頁]

作者: P167lyf    時間: 2011-12-30 00:16     標題: 頂~咩事...

今日好難得有時間上網吧玩了幾場SD......

1.首先點解最近好似「勁」人入初頻,廢人上曬高頻?(so sad)
2.點解D「勁」人咁勁只懂sp ? (平均每場被sp 11次以上)
3.點解D玩1on1 o既人5識拉槍?淨係識sp?(以前我玩近戰是不可能打到對方...)
4.點解我咁耐無上.....D人而家先會廢左咁多?(以前一定包尾...以前都咁廢咪好囉~)
5.點解咁多水魚游來游去但不會飛....(今日玩o既時候見倒.....多到殺5曬...)
6.點解d機咁易抽?(一口氣抽左兩隻B機)
7.點解B神龍都可以開心快樂玩殘人地S機?(不過每次都係被人sp扣了半條命)
8.港服的SD高達online發生咩事?(頂~咩事...)

由於5知咩事,所以我想向大家推介一下三部機

B神龍(連技順利的話可以秒殺a機,連大技可以秒SS機,今日就咁秒左隻ss nu)

B蒼2(神級機體,玩殘s機)

A地死(特強的透明功能,身邊的敵人會完全無視你,駕駛員就可以用呢個機會玩殘班 集火戰隊)
作者: linuswoo    時間: 2011-12-30 00:26

只能說世事都被你看透了- -'
作者: Amuro    時間: 2011-12-30 00:32

唔知點解港服所有技術game既高手都走哂
作者: kingking    時間: 2011-12-30 01:21

望向M幣自定
仲有樣你估下
岩岩qaz456g入左一間房,死亡,夠人
開場,卡左,跟住佢走去個場睇,得7個人
佢話'少左個人',之後,有個上士用特2 v,應該係買返泥
話'qaz456on9',你明了吧
仲有,E+改,掛差唔多全個SD都係
作者: 新安州    時間: 2011-12-30 03:08

SD係咁架啦

有太多小朋友玩~

改,掛又多~

你想點都得~

錢就任你刷~

用點咩都得~
作者: donaldlau1995    時間: 2011-12-30 09:36

所以,做個有技術的玩家就可以係咁串人la
作者: FV核戰機    時間: 2011-12-30 09:47     標題: 回復 #1 P167lyf 的帖子

京寶梵,極考驗玩家的遊擊技術,以基本速度和技能所配搭出來的性能是B機中數一數二的,
一武的刀主要用作偷襲,二武是霰彈槍,有三發,不過回彈比較慢,三武太強,所以不解釋
作者: wingzero6a22    時間: 2011-12-30 10:00     標題: 回復 #1 P167lyf 的帖子

用得拳就要預左食好多下sp
話說gameone有次派錯野派左隻地死強3比我fd
作者: 火星人    時間: 2011-12-30 11:22

http://www.youtube.com/watch?v=MHM0QYXSCcM
防必殺 [小鹿教室] ~_~
作者: Amuro    時間: 2011-12-30 12:52     標題: 回復 #9 火星人 的帖子

想當年呢d技術差唔多個個都識...
作者: 火星人    時間: 2011-12-30 12:59     標題: 回復 #10 Amuro 的帖子

玩左一排已經唔想再玩
實在太悶 只係屈機勁同sm
作者: 呀傑TvT    時間: 2011-12-30 13:12

所以我用剪
作者: aidan10896    時間: 2011-12-30 13:41

看完這貼我覺得我已經不是勁人,SP?啥 能吃嗎?

以往的一打四只能被S機顏射變 四打一?

神龍八刀,流旦八刀 (?),連MCA也不懂的人太多了w

甩刀?不用,一槍就可以打死你 看我的跳狙(更強的有SS跳狙)

已經沒玩很久,很懷念以前獨眼車輪戰……

(雖然最近被叫去跟同學玩,但看識過我的MCA就不敢再叫我去了)
作者: wilson1999    時間: 2011-12-30 13:57     標題: 回復 #13 aidan10896 的帖子

話說MA,MCA,反甩等都是正常人要懂的技術呢

只可惜現在太多小朋友玩SD...

最近被朋友叫去玩...

和他只1後他說以後我們開黑房=_=''
作者: FV核戰機    時間: 2011-12-30 15:34     標題: 回復 #1 P167lyf 的帖子

你太勁LA,咁D人咪SP你LO
作者: P167lyf    時間: 2011-12-30 19:39

今日我再玩,有7個人我敵不過,
1.使用M134o既A 衝擊
2.懂得高速跑步的s 00R
3.快到可以令機師死亡o既s 自由
4.硬到食5落口o既重高
5.真材實料的漆黑特擊
6.集火戰隊(迷:你沖埋去你on9姐)
7.每次打佢都有sp o既藍迷2L

p.s今日又多隻BR...

作者: a0411047    時間: 2012-1-3 21:32

QUOTE:
原帖由 aidan10896 於 2011-12-30 13:41 發表
獨眼車輪戰

我都有玩過
個次同fd玩
我地玩被動
最後對方冇boost落左下見龜霸

歡迎光臨 機動同盟 Gundam HK (http://gundamhk.com/) Powered by Discuz! 5.0.0