標題: [youtube] 你在這影片認得多少套動畫? [打印本頁]

作者: fing頭小吉    時間: 2012-2-9 19:37     標題: 你在這影片認得多少套動畫?

[youtube]yv0nPsYtIQs[/youtube]GUNDAM,高達,GVG,EXTREME,電腦,遊戲,短片,UNICORN,動漫,AGE,H)~X        Ul:P}#d
如果你不看最後幾秒...
作者: 0123    時間: 2012-2-9 19:45     標題: 回復 #1 fing頭小吉 的帖子

仲有THIS
-`5Q7?2N!z$I[youtube]pjDap-tR06g[/youtube]
作者: UniCorn    時間: 2012-2-9 20:28

AB!,S;G,廢怯少女,C3,日常,俺妹,Gosick,滑頭鬼,GC,BRS,clannad,緣之穹,迷茫管家,
!p!dui)x,p        T(E本站是一個為了高達而存在的網站Marcross F,海賊王,IS,強襲魔女,EVA,銀魂,企鵝罐,K-ON,未來日記,友少,魔禁,SEED, rA3s/R;Y'U:]
destiny,code geass,武鬥傳,00,團長
.sX3|Q^9j
r
orz
&[
cU!~+~gundamhk.com

H'q
Y~-\8m#XW        u$G本站是一個為了高達而存在的網站
第2條片易D,每截都較長
作者: 0123    時間: 2012-2-9 21:12     標題: 回復 #1 fing頭小吉 的帖子

1:21個動漫唔記得叫咩名= =
APZP6^9nqk j機動同盟 Gundam HK紅衫同灰衫的黑臉男
作者: 星月流恨    時間: 2012-2-10 19:12

疾風無敵銀堡旅,我見到啦!!我見到啦!!!!本站是一個為了高達而存在的網站mn&VfV8c$CA

6E0r0SYuq機動同盟 Gundam HK你問我有幾多套唔識可能比較易數GUNDAM,高達,GVG,EXTREME,電腦,遊戲,短片,UNICORN,動漫,AGEaNE0WS;Gi^
若果問有幾多套我係未睇過(應該係知道而未睇過既多?)

歡迎光臨 機動同盟 Gundam HK (http://gundamhk.com/) Powered by Discuz! 5.0.0