標題: 歌曲分享 順便問下係咩歌 [打印本頁]

作者: 0083    時間: 2013-1-7 19:57     標題: 歌曲分享 順便問下係咩歌

[youtube]o6YrRHss_Vc[/youtube]
作者: kimwong3252000    時間: 2013-1-7 20:52

Hana Kagari

大佬呀歌名都係度啦你問乜野
作者: 0083    時間: 2013-1-7 21:02     標題: 回復 #2 kimwong3252000 的帖子

年份(?)填詞(?)作曲(?)歌詞(?)歌手(?)
作者: SunnyMakty95    時間: 2013-1-7 23:09     標題: 回復 #3 0083 的帖子

http://lmgtfy.com/?q=Hana+Kagari
以上已經足以證明你連好好運用搜尋器的基本能力都沒有
又怎樣可以相信你當版主的管理能力?
要當版主
先學懂基本的搜尋
不然會有很多不必要的問題出現
作者: 0083    時間: 2013-1-7 23:36     標題: 回復 #4 SunnyMakty95 的帖子

收皮啦依家係唔係開個帖都要過黎暸交艾呀?睇你d EQ咁撚低就知你唔岩做版主啦

翻屋企痾督尿出黎照下自己個樣先出黎見人啦 你知唔知你出親街點解咁多人望住你呀?

唔知呢?我話你知啦 我真係無見過d人好似你咁on9當有趣囉 你知唔知我忍左你幾奈呀?

依家係唔係唔岩你心水你就要過去插兩下先?如果係既話咁你條友咪無得救囉

一味剩係睇到人地有咩唔好 你抨擊人地個時有無睇下自己呀?有無反思呀?有無顧人感受呀?

無?咁我可以話你人品仲差過我囉 我出黎行 預左要還 人地做得點點點 我唔會去話人

知唔知點解呀?因為我知道無人係完美架 我明白自己無人地咁好 明白自己唔係完美

我可能會去提返人地 話俾人聽自己個諗法 我地係唔應該強逼人地接受自己個套諗法

希望你睇完以上既野可以啟發下你囉 我知 你未必會認同 但我希望 你要明白任何野都有佢出現既原因

無野係為左危害一切而存在架 自己諗下啦

我要講係咁多 聽唔聽係你既事 我唔會去干預你 不過你都要做好心理準備我以後都會無視曬你講d野

因為你個套唔岩我
作者: issac999    時間: 2013-1-8 18:48     標題: 回復 #4 SunnyMakty95 的帖子

平時你咁樣講可能無乜問題
但係而家你比我既感覺好似故意攻擊對手

歡迎光臨 機動同盟 Gundam HK (http://gundamhk.com/) Powered by Discuz! 5.0.0