標題: [youtube] 「愛港力」陳淨心電視節目爆粗 [打印本頁]

作者: keroroEX    時間: 2013-2-14 22:48     標題: 「愛港力」陳淨心電視節目爆粗

[youtube]byYSodzgS2s[/youtube]
a6D G%POXP qzgundamhk.com愛護香港力量陳淨心:「我係咪建制派關你 ● 事呀?」 (18:40)
^(\\(F)bWBhgundamhk.comA: 我係咪建制派關你撚事呀?
&O%[3D,Kt+~機動同盟 Gundam HKB: 我係咪建制派關你春事呀?\1~X8S/ej(X
C: 我係咪建制派關你Q事呀?GUNDAM,高達,GVG,EXTREME,電腦,遊戲,短片,UNICORN,動漫,AGEt.x.Q$Pe
D: 我係咪建制派關你七事呀?
        g0Glt_機動同盟 Gundam HKE: 我係咪建制派關你西事呀?
'M$ZJxq4D6x*bp5K4ggundamhk.comF: 我係咪建制派關你鳩事呀?c.zqL2W
T#j1sL        @%D"e

G: 我係咪建制派關你叉事呀?gundamhk.com9J,HJXx%@MR

9n2NrJ7tV3m/ugundamhk.com[ 本帖最後由 keroroEX 於 2013-2-15 14:43 編輯 ]
作者: SunnyMakty95    時間: 2013-2-14 23:20     標題: 回復 #1 keroroEX 的帖子

這也未免過於激進了一點...本站是一個為了高達而存在的網站,l^8k5TV1{$G
本人向來對愛港力量沒甚麼好感
_1bG2j%_h7bGUNDAM,高達,GVG,EXTREME,電腦,遊戲,短片,UNICORN,動漫,AGE可是希望他們能以較溫和的方式去表達
k/C4M,pgt9iW機動同盟 Gundam HK但這個夢想...大概不能實現了
作者: 0123    時間: 2013-2-16 00:59     標題: 回復 #1 keroroEX 的帖子

G: 我係咪建制派關你叉事呀?
;Cp        J        Mt"b%xY本站是一個為了高達而存在的網站
,j4R(s ? w3T
u
http://www.facebook.com/#!/photo.php?v=10152539477245048

歡迎光臨 機動同盟 Gundam HK (http://gundamhk.com/) Powered by Discuz! 5.0.0